Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Vrijeme je idealno za predblagdansko osjemenjivanje, evo s kojim znakovima se isplati petljati

Image
Foto: giphy

Planetarni naglasak na 'vatrenom' znaku Strijelca, daje nam informaciju o količini vjere (ponajprije one u sebe) koju posjedujemo. Procjenjujemo svoju snagu i vlastite slabosti.

16.12.2017.
7:00
giphy
Play ponuda

Vrijeme je idealno za predblagdansko 'osjemenjivanje' - vjetar struji, kiša vlaži, zemlja se natapa, zima zimi, a i sunčeko s nebesa nas s vremena na vrijeme svjetlosno oslika!

I onda, u srijedu 20 prosinca 2017, nakon punih 29 godina, Saturn „ulijeće“ u svoj 'zemljani' znak Jarca, i sve nas automatski resetira u glavi. Kod muških, i gornjoj i donjoj. Zemlja gasi Vatru. Doživljavamo pomak u svijesti. Ljubavne karte se iznova miješaju...

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi ne lete, a i ne jure. Energije se igraju s vama. Plešete kako koji vjetar puhne. U ljubavi ste već dugo – voda, žedni ste je. Otvorite 'unutarnju pipu' do kraja, neka vam cure osjećaji, i budite dobri. Za sve ostalo, pa i za seks, Stvoritelj će se pobrinuti.

Lavovi su još dobro, kako su neki drugi. Sve će biti u redu, ako ostanete na nogama. Nije sramota pasti, sramota je ostati ležati. Problemi vas šamaraju, i nikako da se u sebi umirite. Božić kuca na vrata. Opraštajte, volite, ljubite, seksajte se. To je smisao.

Strijelcima je pao kamen sa srca, Saturn je otišao kući, u Jarca, i sto kila ste lakši. Pravo je pitanje što ste izučili o seksu i ljubavi, u protekle dvije i pol godine, dok vam je stari dobri Saturn operirao ego? Mudriji ste, život vas je gazio, ali i dalje vam se diže...

Bikovi su zgodni, plodni i osvježavajući. A Bikice? Ne plašite se, iste ste sorte kao i muški pripadnici vašeg znaka. Kad se podignete na zadnje noge, slijedi stampedo, i teško vam netko može uteć. Za vas nema zime. Molite se i seksate, do mile volje.

Djevice su fine djeve, i ne daju baš svakom, osim ako nisu radodajke po profesiji. Planeti se „slažu“ u vašu korist, i svašta toga kreativnoga možete sami sebi posložiti. I na ljubav ste spremni, i to još kako. Vatra ste u kaminu, strastvena i trajnožareća.

Jarci su neizbježni, i svugdje se na njih popikavamo. Vaš vladar Saturn vratio se kući, i svi „fragmenti života“ su vam na broju. Ako ste financijski preambiciozni, vaša ljubav je na gubitku. Premjerite se i izravnajte. Pronađite sebi lijepu astrološku Vagu.

Blizanci su komarci, ali rastu i razvijaju se, i pretvaraju se u pčelice koje daju med. Stvarno ste medeni, kad prolelujate seksi tijelom kraj borova s blještavim lampicama. Netko će vam srcem srce vruće ugrijati. Slobodno se malo/skrozdokraja razmazite.

Vagama Saturn „kvadrira“ mozak, i tko zna kako će priča završiti. Vaše haj razdoblje „pijanstva i erosa“ na naglo je završilo, i rastrijeznili ste se. Njega ili nju danima niste nazvali? Agresiju ne tolerirate, ni kod sebe ni kod drugih, jer nema veze s ljubavlju.

Vodenjaci žive u nekoj drugoj „gravitaciji“, i nisu s ovog svijeta. Tko bi vam udovoljio takvima? Seksi intimno ste se zbližili sa sebi sličnim svemircem ili sa svemirkom, i živite život iz bajke, a nemate za platit struju? Niste socijala, ne prostituirajte si dušu.

Rakovima stiže Saturn u opoziciju na natalno Sunce. Najvažnije je da ne dopustite strahu da vas nadvlada. Nije Saturn jedini presudni igrač – ko Modrić..., štiti vas Jupiter! Za razliku od Riba, vi otkočite kočnice, i to poglavito one seksualno ljubavne.

Škorpioni kolo vode, i nitko im ništa ne može. Nebo vam sve želje ispunjava. A kad vam se zacrni pred očima? Nećemo tamno, Božić dolazi, svjetlo i radost jači su od mraka i žalopojki. Plodite se. Što drugo? Romantićno, uz plamenove mirisnih svijeća.

Ribe će prikočiti, i to je dobro za njih.Uletjeli ste u novu vezu, stalno ste s njim ili s njom, i više ne znate samostalno disati. Utopili ste se u tuđi život, a svoj ignorirate. Ne valja vam posao. Kontaktiraje „nebeskog mehaničara“ nek vam pregleda kočnice.

Play ponuda
Play ponuda