Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Vražji Škorpioni bit će oličenje erosa, a Blizanci se lako seksi zaigraju s pogrešnim osobama

Image
Foto: Tumblr

Kozmička igra Merkura i Venere u Ribama, s Marsom u Strijelcu i Jupiterom u Škorpionu, predskazanje je nadolazećih velikih ljubavnih valova.

24.2.2018.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Sve kočnice su otkočene, unutarnja (za)brana popušta, voda emocija nekontrolirano se "iz nas" izlijeva. Suze nam cure niz hladne obraze, jer smo u srcu vruće zaljubljeni.

Seksi vražji Škorpioni i bajkovite Ribe sirene, bit će najprivlačnija ovozemaljska eros stvorenja!

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi ne vole zimu, jer su proljetni znak, a vani je ledeno doba. Što da se pametno radi? Ugositite nekog u svojoj jazbini. Dobro bi vam došao strastveni vikend provod u dvoje. Zovite, možda se netko odazove. U suprotnom, emocionalno ćete se smrznuti.Lavovi pamte i bolje dane. Okovala nas je zimetina, a vaša strast gori i ne miruje. Niste moćni i ponosni kao što ste to inače, i puštate da se i drugi dokažu. Ona "virtuozno pleše", a vi "našiljeni" kreativno koordinirate seksi međuaktivnosti. Strijelci su razapeti na više raznih ljubavnih križišta. I onih seksualnih, naravno. Previše ste animalni, da biste nekoga voljeli bezgrješno platonski. Takav vam je temperament, ali ne i duh. Po duhu svetome ste religiozno filozofski svepametujući.

Bikovi su u plodnom razdoblju. Sijači ste sjemena, i ako ne pazite s kim i kako, uletjet ćete u probleme. I Bikice su hormonalno uzburkane. Ako ste sretno zaljubljeni i želite postati tata ili mama, angažirajte se po tom pitanju, i bit će zdravih prinova. Djevice su izgubljene u prostoru/vremenu, i teško izlaze na kraj sa sobom. Kako je tek drugima s vama? U vezi ste, a osjećate se bezveze. Da ste solo, osjećali biste još više bezveze, a možda i ne? Sve je moguće, i ništa vam nije jasno. A seksa nigdjeee. Jarci ne stoje loše u ljubavi. Najviše vas muči i proganja to što ste u poslovno-financijskom škripcu. Vrijeme vam curi, a banke nemaju milosti. Možda se bogato oženite? Ona vas želi, ali vi nju baš i ne. Fino je situirana, ali nije vam dostatno seksi.

Blizancima nikako ne odgovara gomila planeta u Ribama. Sigurno ste to već morali primijetiti, uvijek ste potkraj veljače letragično kaotični. Isti vam je slučaj i sada. Lako se seksi zaigrate s pogrešnim osobama. Vi imate ključ od svoje škrinjice! A tko drugi? Vage su nepopravljive romantičarke, i to je svima oko njih kristalno jasno. Romantizam nije loš, ako smo istodobno sposobni stajati s nogama na zemlji. A vaše su nogice duge i tanke, seksi manekenske. Izmaknite glavu iz ružičastih oblaka! Vodenjaci su glasnici novog doba, koje nikako da započne. Kažu znalci, svijet će se na generalno izmijeniti 2020./2021. godine. I naši pogledi na "iskonsko praskanje" više neće biti isti. Seksualnom energijom upravljati će "viša" inteligencija!

Rakovi se ove zime nisu poskliznuli na ledu, i to je znak da su u dobroj psihofizičkoj formi. Skližete se u ljubavi, i s tim u vezi stalno izvodite akrobacije. Postao vam je jako važan njegov ili njezin materijalni status, a do sada ste mislili samo na goli seks? Škorpione prati "sretna zvijezda" Jupiter, i više se na ništa ne žale. Skladan vam je i Saturn, a i bajna Venera, i ako je vaš intimni status –nezaljubljen(a), stvari će se u vašom srcu radikalno izmijeniti. Prvo je na redu čista ljubav. O seksu ćemo drugi put. Ribama stiže najsretniji ljubavni tjedan u cijeloj godini. Vi koji ste rođeni u ožujku, imate još malo veću naklonost zvijezda, od vas koje je "roda u kljunu donijela" u veljači. Snaga, sreća, uspjeh, zadovoljstvo i vrelo seks sagorijevanje. Bolje ne može.

Play ponuda
Play ponuda