Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Vodenjake čeka vruće iskustvo, a ovaj će znak postati prava mrcina u krevetu

Image

Strijelci su ljubavni (poluprofesionalni) drugoligaši. A ostala zodijačka ekipa? U trenutnom kozmičko strastvenom vrtlogu, emocionalnih amatera i luzera ima ko u priči!

15.12.2018.
7:00
Play ponuda

Tranzitni sekstili, Venere sa Saturnom i Marsa s Plutonom, 'darovi su s nebesa' koji nam pomažu da se uozbiljimo, osnažimo, skroz pozitivno defragmentiramo i sveosvježavajuće (do gole kože a i potkožno) zaljubimo.

Bikovi, Škorpioni, Jarci i Ribe, prva su seksualna liga. Strijelci su ljubavni (poluprofesionalni) drugoligaši. A ostala zodijačka ekipa? U trenutnom kozmičko strastvenom vrtlogu, emocionalnih amatera i luzera ima ko u priči!

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi crnu vunu predu i višemanje se i osjećaju kao crne ovce. Dok vam svijetla zora ne svane, ne obavljajte krive stvari s pogrešnim ljudima. Još dva tjedna, i bit ćete svoji na svome. Seksa ćete se najahati u mjesecu siječnju.

Lavovi ne vide sebe u stvarnosti. Živite u mašti. Vani zima grize, a vi ispod tople dekice meditirate o vrućoj ljubavnoj prošlosti. I s koliko ste njih već zalegli? Ne zna im se broj. Imate se čega sjećati. Naigrali ste se vi seksanja olala i ohoho.

Strijelci zapale strastvenu vatricu gdjegod stignu. Ništa vam nije za zamjerit, jer ste jako dugo čekali vaših ljubavnih pet minuta. Negdje će se situacija rasplamsat. S kim, gdje i kada? S Rib(ic)om, u potkrovlju, baš na staru godinu.

Bikovi su glomazni hedonisti, a Božić dolazi. Koliko ćete se ovaj put podebljat, Bog zna. Kružite po Advent sajmu, njušite kobasice i škropite si grlo kuhanim vincekom. I gdje je tu seks? Hranite se preobilno, i prava ste mrcina u krevetu.

Djevice ne pronalaze nikog tko bi im u svemu ugodio. Jedan mali krivi detalj, i pozelenite od muke. Opustite se i prepustite tijeku događaja. Svijet je sam po sebi nesavršen. To što on ima malo premalog, nije najgora stvar u univerzumu.

Jarci više nisu drveni. Zamijenili ste drvo, metalom. Čelične dečke, sve cure vole. Osim po seks alpinizmu, po čemu vas bivše još pamte? Pa, ima se, može se, nađe se. Jaki ste seksualno financijski, i što bi vi još. Ljubav? Sve je to ljubav.

Blizanci, sve u svemu, nisu skroz loše. Vaša emocionalna pomutnja polako prolazi, i uskoro ćete skroz zdravo prodisati. Kad točno? Pa prvog prvog 2019, kad se strijeznite, i ugledate seksi prekrasnu ljepoticu u vašem novom krevetu.

Vage su cure spremne za udaju. Vrlo rado biste se lepršavo ugnijezdili u novu gajbu s jako zgodnim frajerom? Naravno da bi. Mars vam za dva tjedna stiže u opoziciju, i netko će vam uletjeti u okular. Čim ga ulovite u škare, gotov je!

Vodenjaci vrludaju uokolo. Tražite nekog konkretnog, ili samo šarate, slobodno i besciljno? Ako vam u fokus pažnje uleti Strijelac ili Strelica, mogli biste se započeti prekokrasno međusobno nadopunjavati. I vrelo međunožno.

Rakovi su relativno dobrostojeći u svakom pogledu, pa i u seksi ljubavnom. Jedan dan ste sočno erotični, a drugi dan se uslijed preosjetljivosti zatvarate u vlastite račije oklope. Nema tu neke velike ravnoteže, ali bolje išta nego niš.

Škorpioni su vragu iz torbe ispali, o tome mitovi i legende opširno izvještavaju. Ako ste intimno slizani sa Škorpion(k)om, znate o čemu zborimo. Daje malo, traži sve, i više ne možete bez njega ili nje. U čemu je tajna? Ima otrovan trn!

Ribe se šaltaju sve u šesnaest. Ta izlizana fora zgodno oslikava svakodnevno praskanje. Uvijek se uoči blagdana raspomamite. A svetost? Ako se prašite samo s njim ili s njom, sve je za pet. Više ih je na lageru? Ostat ćete bez kisika!

Play ponuda
Play ponuda