Samo nebo zna

SEKSI HOROSKOP: Vodenjacima se sprema jako perverzna akcija, a Ribe rješavaju probleme cjelodnevnim seksom

Ljubavni plamen Venere i Marsa, strastveno gori u srcima (Ovan, Lav i Strijelac) vatrenim. Srećonosac Jupiter štiti od velikih nevolja zračne Blizance, Vage i Vodenjake. Zemljani Bikovi, Djevice i Jarci, podnošljivo su depresivni. Vodeni Rakovi i Škorpioni, suznih očiju promatraju svijet oko sebe. A Ribe? Ribe upravo startaju u novu solarnu godinu, spremaju najfinije rođendanske torte, i „terabajt“ su plačljive!

Tko će se s kim, kada, gdje, kako i zašto poseksati, teško je „iščitati“ iz recentnog plesa sa zvijezdama.

Voda gasi vatru – i neki takav „sudar elemenata“ redovito je neplodonosan. Vatreni sa zračnim i zemljani s vodenim znakovima, jako su zgodne eros kombinacije, i ti isti vole usnut zajedno.          

 Ovnovi se sunčaju na plaži usred veljače. Fino su vam se otvorile ljubavne karte. Zbrisali ste na poslovni put, izmislili ste sva moguća (neodgodiva) opravdanja, i uživate u nedjelovanju. Djelatni ste, ali ne poslovno. Vaš je vatreni eros proaktivan.

Lavovi blješavo sjaje, i u njih se ne može dugo gledat. Vaš kraljevski/kraljičin položaj u njegovom ili njezinom srcu neće doći u pitanje, uz super važan preduvjet, a taj je da zaboravite osobu s kojom se ilegalno prijateljski viđate i seksi dražesno družite.

Strijelci su dobrostojeći u svakom smislu, a daleko se najbolje osjećaju kada se pošteno seksi razgibaju. Vaš filozofski mozak strastveno privlači sličnomišljenike. Ovan ili Lav, savršen je ljubavni izbor za astrološkog Strijelca. I onaj dugoprugaški.

 Bikovi su najglasniji od svih rogatih stvorenja. Ne osjećate se optimalno, a niste ni na osjetilnom minimumu. U krevetu sirotinjski životarite. Ako je i on(a) „zemlja“, vjerojatno ste oboje slabo i malo zainteresirani za oplodnju. Lijeno ste bezenergični.

Djevice ne znaju kud bi sa sobom. Muški u garaži, a ženske kod frizerke. To bi bio vaš praktičan „vid“ brzog emocionalnog oporavka. Seks je u vašem ljubavnom (su)životu Bingo? Da se i vama i njemu ili njoj jako hoće…, rijetki su petki. Sve rjeđi.

Jarci se ne trude biti dobri i ljubazni, a ljubav je hrana bez koje se ne može. Kruti ste, jer ste nesigurni. Hladni ste, jer ste preplašeni. Egoizam nije nikakva moć, već jedino slabost. Ne tražite ljubav, samo seks. Besplatno se prodajete, a (pre)skupo izgledate.

 Blizanci su u međufazi prijelaza iz težačkog u bestežinsko stanje. Najradije biste negdje daleko odletjeli, ali krila su vam teška, ili su nerazvijena. I ptice se ljubakaju, dok jedu crviće. I vi se s njim ili s njom (samo) ljubite, i nije vam loše. U igri je predigra.

Vage su strastveno romantične i ludo su zatreskane. Objekt vaše srcolike pažnje, rođen je u znaku Ovna? Znali smo. Kad vas se on(a) izdovolji, hitno će vas otpedalirat! Možda „nakon svega“ ostanete zrno više razumni. Možda. Tko zna zna.

Vodenjaci su vragu iz torbe ispali. Vaš najvažniji kriterij u životu, ne postojanje je kriterija. Sami ste sebi jedini zakon. Tko s vama izlazi na kraj? Samo genijalci ili genijalke dolaze u obzir. Kako se seksa ekscentrik? Svakako, samo ne normalno.

 Rakovi su u frontalno bježećem položaju. Kad se tražite, nemate gdje drugdje zaviriti osim u sebe, a upravo toga se najviše plašite. Najlakše vam je optuživati druge ljude za vlastite nevolje. Tko vas takve strastveno omiriše, neće se omastiti. Premršavi ste.

Škorpioni se još dobro drže, s obzirom na strastveno kaotične zvjezdane utjecaje. Niste svi istokrvni, iako ste svi rođenjem Škorpioni. Ima vas koji se vješto snalazite s prstima i u mrklome mraku. Pipkate svojeručno, navodno bezazleno, samo do pupka.

Ribe su u suznom razdoblju. Venera će vam se vratiti u travnju, i pitanje je kako ćete (i s kim) do tada disati. Ako sebe ispravno dijagnosticirate, lakše ćete se podnositi. Da se vas pita, uz cjelodnevno vikend seksanje, sve probleme bi odmah porješavali.

Povratak na Net.hr