S kvadratom Sunca i Saturna, proživljavamo iskušenja koja nam pokazuju da li smo na ispravnom putu. Jako smo osjetljivi na bilo kakvo zadiranje u našu sferu utjecaja, jer to zbog ranjivosti ega ne možemo podnijeti. Instinktivno udaramo oko sebe iz straha da će nam netko prići preblizu. S Venerom u Biku, ne žurimo uletjeti u vezu. Osjećaje pokazujemo tek nakon što se uvjerimo da ih je druga osoba zaslužila. S Marsom u Raku, plašimo se grešaka i pretjerano smo oprezni. Rakovski se gegamo, dva koraka naprijed, tri natrag! Grijesi se moraju ispaštati. Vezanost o pravo, o ispravno, to je sloboda. Iscjeljenje znači mir. Tko voli, bit će voljen.

OVNOVI su obrambeno napadački (ne)raspoloženi, i ne treba ih izazivat. Od svih vrsta ljubavi, jedino vas ona tjelesna zanima. Stisnuli biste se uz nju i žestoko je prasnuli, bez ikakvih popratnih osjećaja odgovornosti? Sjajno. Nula ste bodova. LAVOVI nisu baš dobro, i to traje već neko vrijeme. Morate otkriti otkud izviru vaši problemi, i to ponajprije oni ljubavni. Gdje ste i kada krivo skrenuli? Ona vas voli, i bezveze dramatizirate. Ego vam je ranjiv. Ojačajte ga nježnošću i opraštanjem. STRIJELCI se trude biti optimistični, i ne ide im loše. U životu imate dovoljno svega i svačega, i jedino vam još prava i iskrena ljubav nedostaje. Rado biste se sparkirali u mirnu ljubavnu luku. I Svevišnjem se pojačano molite da vam žarke želje usliši?

BIKOVI moraju ubrzati ritam življenja. U suprotnom, još dublje ćete se ukopati u nepokretnost. Vlastiti užitak stalno vam je na pameti. Imate ozbiljnih problema kojima se morate dušom posvetiti. Vaša prezaposlena draga osjeća se usamljeno. DJEVICE se dosta dobro drže, i više nisu tugaljive i plačljive. Dok čekate princa na bijelom konju, perfekcionistički usavršavate najvažnije detalje vlastitog života. On će se pojaviti iznenada, s bljeskom munja i grmljavinom, i bit ćete strastveno sretni! JARCI su u teškom razdoblju, i prolaze kroz razna iskušenja. Idealno vam je vrijeme za posvećivanje obitelji. Dugo ste se bavili jedino vlastitom karijerom i (potencijalnim) usponom na tron. Ni u seksu niste izdašni, jer ste pretjerano drveni.

BLIZANCI slijede pogrešne ljubavne staze. Ušli ste u slijepu ulicu, i ne znate se vratit natrag u rikverc. Ona je udata i vi ste oženjeni, i zajedno vas ima koliko? Pobuna, kaos i anarhija, grijeh i nemoral..., svašta nešto ludo proizvodi vaš ljubavni krivolov! VAGE se u posljednje vrijeme vole poigrati same sa sobom. Kad nema nikoga da vas mazi, snađete se. Redoviti solovrhunac popravlja vam raspoloženje. Drugi vas ne zanimaju. Nemate vremena za nikoga. Zaljubljeni u sebe, najbolje ste si društvo. VODENJACI su na silaznoj putanji po pitanju kreative. Nešto se u vama zblokiralo, i ne uspijevate otkrit u čemu je problem. Slabo stojite sa samopouzdanjem. Ona vam se nudi kao 'napeta pračka', a vaša 'nišanska alatka' je u generalnom kvaru.

RAKOVI su, trenutno, vatrena voda! Brzo i lako emocionalno prokuhate, i drugi se ne osjećaju ugodno u vašoj blizini. Morate se suočiti s frustracijama koje ste potisnuli u sebe. Zaboravite na bijes i agresivu. Samo ljubav i pozitiva imaju smisla. ŠKORPION je potok koji skriveno žubori. Uz obilnu proljetnu kišu, vrlo brzo se pretvorite u divlju i nekontroliranu vodenu bujicu. Voda su vaše emocije. Ako se ovih dana zaljubite u astrološku Račicu ili Ribicu, zaplivat ćete u oceanu ljubavi! RIBE se ne osjećaju loše u vlastitoj koži. Izgledate poželjno, i muški se vrte uokolo vas. Ima tu raznih svata, i dobrih i loših. Na kraju ćete past na onoga koji vam prvi velemajstorski uleti u intimni šesnaesterac. Više volite primati golove nego davati!?