DAŠAK OPTIMIZMA

SEKSI HOROSKOP: Vage erotski sjaje, Škorpioni se vraćaju u seksi formu, no nekima ostaje samo lizanje rana (i ničega drugoga)

Nova društvena svijest usmjerit će nas na pravednije i kvalitetnije međuljudske odnose

Merkur Jupiter konjunkcija u znaku Vodenjaka, dobrodošli je dašak optimizma „odaslat s nebesa“, iz bliskog nam Solarnog sustava. Uživamo u pričanju nevjerojatnih priča. Trebali bi zauzdati sklonost nametanja vlastitih stavova i poticati toleranciju i prijateljstvo u kontaktima. Nova društvena svijest usmjerit će nas na pravednije i kvalitetnije međuljudske odnose.

Tranzitni Mars je 4. ožujka ušao u Blizance, i u Merkurovom znaku ostat će do 23. travnja. Kako se na Ovozemljane odražava utjecaj Marsa u Blizancima?

Zainteresirani smo za mnoštvo vrlo različitih stvari i osoba. Stalno smo u pokretu. Mrzimo rutinu, dosadu i predvidljivost. Puno vremena trošimo pričajući. Bogatstvo uma ono je čemu ne možemo odoljeti. Znatiželja nas vodi u seksualna eksperimentiranja i paralelne veze. Apsolutni početnici ubrzano svladavaju osjetljive tehnike vođenja ljubavi.

OVNOVI i ovčice izlaze iz sive zone življenja. Mars vas lijepo gleda, i samopouzdanje vam raste. Venera vas trenutno ne ljubi, ali i ona će vas (od 21. ožujka) zavoljeti, s početkom proljeća. Seksi kontakti? Izbjegavajte paralelke!
LAVOVI se osjećaju bolje, u vlastitoj koži. Ližete si šape. Grivu vas mrsi povjetarac. Mašete repom. Sve je savršeno, naizgled. Voljenu osobu ‘grizete za dušu’, i niste seksi preslatki. Nježnost, ljubaznost i zahvalnost, najmoćniji su ‘energenti’ u svemiru.
STRIJELCI su prenervozni, i kvare pozitivan dojam kod drugih. Krenuli ste istovremeno na sto strana. Želite se slizati s Blizancem ili s Blizankom? Za početak, računajte samo na ‘nevine’ prijateljske pusice. Vježbajte strpljenje i zakopčajte šlic!

BIKOVI su se proteklih tjedana strastveno ispuhali, i sada lakše dišu. Volite status quo stanje, ali vam neki čudni pobunjenički impulsi u vama ne dopuštaju smiraj. To vam je utjecaj Urana u Biku. Pazite da ne postanete perverzni – pod normalno!
DJEVICE se vozikaju uokolo u novom auteku. Imate dečka s jurilicom? U psihologiji snova, auto simbolizira falus. Dizalica mu se slabo diže, i maskira to luksuznom limuzinom? Saznat ćete kako stvar stvarno stoji, na prednjoj suvozačevoj sjedalici.
JARCI su nježno omekanili i više ne izgledaju drveno željezno. Venerin utjecaj vas je romantizirao, i vašoj dragoj svaki dan kupite proljetni cvijetak. U krevetu ste  plahi, čekate njenu inicijativu, sluga ste pokorni. Na krilima ljubavi, u srcu ste heroj!

BLIZANCI lete kroz život na elektromagnetni pogon. Sletite na tren, i  lepršate dalje. Koja ste vrsta ptice? Slavuj niste, to je Bik. Orao je Škorpion. Papiga se tigrica, i plašite se zatvaranja u zlatni kavez! Ako zatrudnite s Ribom, rodit ćete dvojčeke!
VAGE su ljepojke. Blizanke i Vodenjakice slične su vam po temperamentu, ali vi slađe erotski sjajite. Frajer vam je Blizanac, ima brata blizanca, i taj vam stalno nudi ulet u (vaš) međunožni šesnaesterac. Zakon braće!? Ne znate reći ne. Eto vraga!
VODENJACI su buntovni, i mnogi se križaju zbog njihova ekscentričnog ponašanja. Što s onim koji vas (više) ne voli? Perverzni pokvarenjak! Povratka natrag nema? Dobra ste duša, lako opraštate, i opet ćete mu dat da vam omiriše micamacu!

RAKOVI se (puževim korakom) samoiscjeljuju, ližući stare rane. Neki drugi put razvoja i nije vam bio moguć, jer ste (i ne znajući) ‘dolazili k sebi’ kroz ružna iskustva. Raširit ćete vaše krakove prvom sretniku koji vam slučajno naleti? Pamet u glavu!
ŠKORPIONI su bolje volje, i nisu više u negativi. Osim animalne praskologije, još vas nešto u životu zanima? Financijski ste solidno potkoženi. Zdravlje vas dobro služi. Vjerujete u neko vaše predpotopno božanstvo. Sve u svemu, život vam je čisti seks!
RIBE su ‘s drugog svijeta’, i upravo to i dokazuju. Vrtite u srcu romantične ljubavne filmove. U emocionalnoj ste ekstazi. Zaljubili ste se u neznanca, i ludo ga volite? Skroz ste izvan sebe. Seks? Bit će i toga, itekako, olala, u vašim ružičastim snovima.

 

 

 

 

Povratak na Net.hr