Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Uzbuđenje je na vrhuncu, otpuštaju se kočnice, ali pazite da ne platite previsoku cijenu za malo sladostrašća

Image
Foto: Giphy

Možemo postati suviše uzbuđeni i razdražljivi. Dobar sigurnosni ventil za ove aspekte su sportovi koji iscrpljuju mnogo fizičke energije

19.9.2020.
7:00
Giphy
Play ponuda

Kada dva (ili više) planeta, gledano sa Zemlje, tvore jedan od 'posebnih kutova', to znači da su oni astrološki povezani. Dijelovi psihe simbolizirani navedenim planetima počinju direktno djelovati jedan na drugoga. Ovisno o prirodi aspekta, oni se međusobno pomažu i potiču ili koče i potiskuju jedan drugoga.

Inkonjunkcije Sunca i Marsa i Merkura i Neptuna, ukazuju na nužnost prilagođavanja. Možemo postati suviše uzbuđeni i razdražljivi. Dobar sigurnosni ventil za ove aspekte su sportovi koji iscrpljuju mnogo fizičke energije. Dobro će nam doći sve (uključujući i seks) što nam pomaže da ispustimo višak pare!

OVNOVI vrte ljubavne filmove unatrag. Što bi bilo da je bilo? Ono što se nije dogodilo između vas i njega ili nje, nije se ni trebalo zbiti. Trenutno ste u mat-poziciji. Smirite se i nigdje ne žurite. Vježbajte strpljenje. Sve u svoje vrijeme. LAVOVI su seksualno preuzbuđeni. Vatreni utjecaji Venere i Marsa vrlo strastveno djeluju na vaš međunožni potenciometar. Tuširajte se hladnom vodom! To će vam pomoći da osvježavajuće ohladite vaš uzavreli lavlji libido. STRIJELCI su nabrijani na seks, i najteže je onima koji soliraju. Čekate da se pojavi netko s kim biste zapalili ljubavnu vatricu. Još nije sazrio pravi trenutak za takvo što. Onaj tamo slijedeći vikend, doživjeti ćete strastveni erotski požar!

BIKOVI su odlučili poduzeti nešto i pomaknuti se s mjesta. Bikica je 'korpulentan uživalački stroj', i kad se 'upali' ne gasi se lako. Tragate za trajnim vrijednostima. Slizat ćete se s dečkom srećkom, koji točno zna kakvi ste u duši. DJEVICE su stabilno dobro. Istrenirali ste tijelo do savršenstva, i u mokrim snovima sanjate dodatno seksualno razgibavanje. Netko sličan vama, idealno bi vam dobrodošao. Bik ili Jarac, za Djevicu je super ljubavna opcija. J ARCI su zakočeni, i nikako da krenu u željenom pravcu. Izdržljivi ste i strpljivi, i neće vam pasti preteško istrajati još koji mjesec. Doći ćete na svoje u siječnju 2021. godine. Do tada, nabitnije je da ne forsirate vaš bezrazložni pesimizam!

BLIZANCI su dobrostojeći u svakom pogledu, i vrlo su tražen 'materijal' na ljubavnom tržištu. Imate svoju visoku cijenu i ne prodajete se lako nikome tko vas ne zaslužuje. Jedan plemeniti Lav, 'uzet će vam mjeru', i nećete se žaliti. VAGE imaju problema s anonimnim obožavateljima. Odjavit ćete se sa svih društvenih mreža? Sretni ste kad ste i popularni, i prisilna samoizolacija neće vam pasti lako. Jedan (slučajni?) susret 'u živo', izmijenit će vaš ljubavni status. VODENJACI se zabavljaju s novim ljubavnim osvajanjem, i ne ide im loše. To što je on ili ona zauzet(a), ne predstavlja vam veliki problem. Igrate igru i nemate namjeru odustati. Sami sebi programirate laži, opsjene i razočaranja.

RAKOVI se slabo snalaze u pandemijskim uvjetima življenja. Novo normalno, za vas je nenoramalno. Stojite na mjestu, i ni makac. Vaša 'intimno ledena' status quo situacija neće još dugo potrajati. Već ste prošli više od pola puta. ŠKORPIONI su seksualno disfunkcionalni. Idete iz krajnosti u krajnost. Najprije ste bili turbo promiskuitetni, a sada ste u strogom celibatu. Nikako da otkrijete 'pravu mjeru' u izražavanju strasti. Ne pretjerujte s ekstremizmom, za vaše dobro. RIBA više i ne pamti kad se je zadnji put strastveno ljubakala valjajući se po krevetu. Vaš riblji duh, ako nije začaran ljubavlju, pati i boluje. Dok vam ne svane sretnije ljubavno doba, slobodno se primite nekog skroz konkretnog posla.

Play ponuda
Play ponuda