ASTROLOŠKA PROGNOZA

SEKSI HOROSKOP: Tko se malo seksa, ulijenit će se i udebljati; evo kojim znakovima će zvijezde biti naklonjene

Udovoljavanje fizičkim potrebama 

S Venerom i Marsom u zemljanim znakovima, strah da nam se ‘trese i izvlači zemlja pod nogama’, i dalje je vrlo aktualan. S tim u vezi, situacija u nama (i prirodi) trebala bi se ‘unormalizirat’ u prvim danima mjeseca ožujka.    

S Marsom u Biku, prisiljeni smo usporiti. Ne zaljubljujemo se na prvi pogled i ne pristajemo na romantične iluzije.  

S Venerom u Jarcu, u brak se ulazi radi novčane sigurnosti. Ambiciozni, usmjereni na zemaljske uspjehe, najpopularniji su i najtraženiji.   

Oni koji se slabo (ili nimalo) seksaju, ulijenit će se i udebljat!

AUTOR: Vladislav Miletić

OVNOVI su nakon dugo dugo vremena opet mirni, dobri i pitomi, na sveopću radost svih svojih (o)bližnjih. Na seks zaboravite. Da biste se unormalizirali, morate prvo zaraditi nešto novaca. Što se može, svijet tako funkcionira.

LAVOVI, ‘stišanog ega’, putuju kroz život. Počeli ste se davat svijetu, i ne mislite samo na sebe. Kad dajemo, sve potrebno natrag dobivamo. Kad ne dajemo, srce nam je zatvoreno, i sami sebe osuđujemo na strah, tamu i usamljenost.

STRIJELCI rješavaju probleme poslovne i financijske prirode. One ljubavne, uredno spremate pod tepih? Da biste mogli drugima solit pamet, morate sebe iznutra očistiti. Za početak, odustanite od (pre)maštovitih seks perverzija.

BIKOVI su uzbuđeni i rastreseni. Mars i Uran u vašem znaku Bika, eksplozivno su nestabilna kombinacija, i to se odražava na razne načine. I na one seksi eksperimentalne! Slabi ste na mirise, okuse, dodire, i slične osjetilne užitke.

DJEVICE proljepšavaju utjecaji Venere i Marsa. Bili ste iracionalni, a sad vam je najbitnija logika. Ispravno razlučivanje podrazumijeva upotrebu i srca i mozga. Rado biste se kresnuli? Nitko vam ne brani da upalite strastvenu vatru!

JARCI stoje čvrsto na zemlji. Cure u vama vide poželjno rame za plakanje. Astrološke Ribice, Bikice i Račice, vašem su srcu najdraže i najbliže. Strastveno se posesivno lijepe za vas, a vi uživate na najjače, i osjećate se kao pravi car!

 BLIZANCI se dobro snalaze u ‘novom normalnom’ stanju bivstvovanja. Emocionalno ćete se rascvasti početkom veljače, a do tada će vaša ljubavna situacija postupno sazrijevati. Najintenzivnije ćete se seksati u ožujku.

VAGE se lako uzbude, i ne znaju sebi pomoći. Oblijeću vas dečki, i ne znate kome ste što obećali. Živa ste naiva. Svi oni vas žele (što prije) vidjeti golu u krevetu. Ispunjavate tuđe želje, a svoje zaboravljate. Ne valja vam posao.

VODENJACI glasuju za sve novo i buduće. Zamišljate novu ljubav u najljepšem svjetlu, i sigurni ste da će vam se snovi ostvariti. I hoće, u veljači. Strijelac ili Jarac? Prvi vam je super za fuk, drugi za financije, i svi sretni i zadovoljni!? Ha, ha, ha…

RAKOVI su bolje no što su bili, ali još su daleko od optimale. Mars vas gura naprijed, a Venera vraća natrag. Žarko ju želite i trebate, a ona vas hladno odbija? Čim poslovno financijski uzletite, ‘seksi ptičica’ će vam sletjet na ruku!

ŠKORPIONI imaju Marsa u opoziciji, i nisu dobre volje. Vaša razdražljivost iritira druge. Potrebno vam je redovito psihotjelesno pražnjenje, i to ponajprije ono seksualno. Solo Škorpioni pate uslijed nedostatka praskanja. Vježbajte celibat!

RIBE se (malo previše) drugima sklanjaju s puta. Ego vam je na izdisaju, a vaše nove ljubavi (još) nema na vidiku. Ima vas poveći broj koji idete ‘iz ruke u ruku’, i promiskuitet im nije stran. Vi takvi, zaboravili ste ‘tko ste’ kada ste sami i ničiji.

Povratak na Net.hr