Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Tko će do kraja godine praskati samo prskalice, a kome će iskre frcati i u postelji

Image

Posvetimo svoje srce ljubavlju i znanjem. Sada možemo sebe opskrbiti svjetlom za cijelu godinu

26.12.2020.
7:00
Play ponuda

Venera i Mars su u vatrenom elementu, i nebesa nemaju ništa protiv da se i mi 'ovatrenimo' u strastvenom zagrljaju s voljenom osobom. Vrijeme Božića visoko je duhovno vrijeme, u kojem na Zemlji vlada posebna energija. Posvetimo svoje srce ljubavlju i znanjem. Sada možemo sebe opskrbiti svjetlom za cijelu godinu.

shimmer fallback
shimmer fallback

OVNOVI su 'odratovali velike bitke', i osjećaju se ispuhano i prazno. Još od ljeta, svima ste prenaporni, i sada ste ostali sami. Odustanite od prolaznih seksi avantura. Molite se za oprost grijeha, i zaslužit ćete pravu i istinsku ljubav. LAVOVI reanimiraju svoj društveni život. Previše ste se u sebe povukli, kao da ste mali miš a ne gordi Lav. Svašta novo ste stvorili i trebali biste cvasti od sreće. Vraća vam se stara ekipa. I vaša 'neprežaljena ljubav', traži put do vas. STRIJELCI su u velikoj ljubavnoj formi. Netko će vam uletjeti u okular, i nećete ostati ravnodušni. Vatreni Ovnovi i Lavovi, idealni su za vas. A Vodenjaci? Oni su vam savršeni za 'prijateljsko praskanje', ali ne i za dugotrajnu ljubavnu vezu.

BIKOVI se vesele blagdanima, jer su hedonisti, i vole se nauživat raznih užitaka. Pretjerane konzumacije svega i svačega, zdravstveno će vas uneredit, i neće vam ostati snage za seks. Sve u svemu, doći ćete k sebi, tek negdje 7. siječnja. DJEVICE nisu u optimalnom stanju. Svaka vam kriva dlaka na vama smeta. Kritizirate cijeli svijet, a sebe najviše. Neočekivano postblagdansko maženje sa senzualnim i (pre)potentnim astrološkim Bikom, vratit će vam vjeru u ljubav. JARCI su energetski lagano potonuli, ali sve je to normalno i prirodno, i svima nam se događa. Lijepo se primirite i posvetite bližnjima. Ti isti, strpljivo čekaju da odustanete od prekovremenoga rada. I seks vam je postao druga liga?!

BLIZANCI žive na 'mlazni pogon', i tu i tamo se pojave u domaćem okružju. Nigdje mir ne pronalazite. Možda ga i ne tražite? Ne stižete se pogledati ni u ogledalu, i u cjelini gledajući, ne vidite sebe. Seks? Brzinski, na mlazni pogon!!! VAGE mogu odahnuti. Stresni utjecaji Jupitera i Saturna su iza vas, a uskoro će vas i Mars pustiti na miru. Zbrojite se i oduzmite, i oživite vaš ljubavni život. Ljubav u srcu, najvažnija je 'kristolika' energija. Seks je samo popratna pojava. VODENJACI su otpustili kočnice. Vaš mikrokozmos više nije isti. Duboko u sebi slutite da otkrivate sebe. Krenuli ste u generalno (pre)uređenje vlastitog života. Netko će vam 'hitro uskočit' u srce. Netko lijep, inteligentan, seksi prosvjetljen!

RAKOVI opet normalno dišu. Nadjačali ste sve tegobe, i snažniji ste nego ikad prije. Brak vam se raspao? Život ide dalje. Nećete ostati sami. Nova strastvena simbioza dogodit će vam totalno nečekivano, poput groma iz vedra neba! ŠKORPIONI se sklanjaju drugima s puta. Tjelesno se relaksirajte i duhovno se revitalizirajte, jer zatišje u vašem životu neće (pre)dugo trajati. U siječnju vas čeka opozicija Marsa, i raspalit ćete se i popalit u svakom smislu. I seksualnom. RIBE su velike (najveće) vjernice, i za Božić se 'specijalno produhovljeno' osjećaju. Ako živite nemoralno, popravit ćete se. Ako ste uzoriti, nebo vam je granica. Nekontrolirani seksi impulsi vaš su najveći grijeh. Plodna ste i rastrošna sirena.

Play ponuda
Play ponuda