UŽIVAJTE DOK TRAJE

SEKSI HOROSKOP: Strijelcima se budi strast za jahanjem, a Ribe se pretvaraju u sočne seksi voćke

Uz porno aspekt Venere i Plutona u kvadratu, iz svjetske filmske prijestolnice Los Angelesa izranjaju najnoviji skandalozni detalji devijantnog ponašanja holivudskih moćnika – seksualnih predatora!

Svjetlosni sjaj Sunca, Merkura i Jupitera u znaku Škorpiona, rasvjetljava tamu, ruši dugogodišnje tabue, ukida zavjet šutnje i žrtve se napokon oglašavaju…

Neaspektirani Mars u Vagi, agresivni je oblik instinkta za samoočuvanjem. Duh hrabrosti i odvažnosti može nas obuzeti na prepad i navesti da uđemo u veliki seksualni rizik.


Ovnovi su odnedavno na bolovanju, borave na nepoznatoj destinaciji, i nemaju se namjeru tako skoro vratiti kući. Eto, takvi ste, ali to ne želite sebi priznati. Trenutno, niste baš mudri u glavi. Prepustite vodstvo drugima. Liječite se istinom i ljubavlju.

Lavovi skladno balansiraju u nezgodnim okolnostima. Za razliku od Ovnova, vi ne idete glavom kroz zid. Vješto kontrolirate vaš vatreni entuzijazam, i pazite da niste prenapadni i prenaporni drugima. Umiljate ste micamace, „strašnog“ spolnog nagona!

Strijelci vibriraju između svjetla i tame, sve dok ih „zračna strujanja“ ne otpuhnu tamo ili ovamo. Živite pod stresom, ali pritisak koji osjećate polako se smiruje i stišava. Ne budite tugaljivi. Za mjesec ili dva, razbudit će se vaša strast za jahanjem!

Bikovi bujno fantaziraju o seksu i ljubavi, i s tim u vezi su svjetski rekorderi. Od snova do stvarnosti, zna biti dalek put. Kako kod vas stvari stoje s praktično konkretnom seks realizacijom? Dominantno ste pasivni. Htjeli bi, ali da vam ne uđe…

Djevice su velemajstori za iskomplicirati stvari do maksimuma. Filigranski ste minijaturist, i s velikim guštom „razbijate atome“ na što sitnije „nevidljive“ djeliće. A da lijepo isfrizirate vaš međunožni seksi stroj? Malo za promjenu, i samo za odabrane.

Jarci se osjećaju promjenjivo nestabilno, i za sve krive klimatske promjene. Zapostavili ste vaše unutarnje resurse, i zbog toga ste ovisni o vanjskim sadržajima i podražajima. Ni u seksanju niste više uobičajeno tvrdi i izdašni. Mlohava ćuna. Ha?

Blizanci plivaju i rone, i paze da preduboko ne zarone. Iz nebu nepoznatih razloga plašite se intimnih dodira. Samo koketirate, i prijateljski se zabavljate. Tko poželi nešto više…, odmah se uvlačite u vlastitu oklop školjku. Puž ili kornjača, koji ste?

Vaga je u svom „zračnom“ elementu, i s lakoćom komunicira s ostatkom svijeta. Nepredvidljivi ste, ali nećemo sada o tome. Da biste izrealizirali zrelu i stabilnu ljubavnu vezu, morate se uozbiljiti. U suprotnom, sve ostalo vam je samo goli seks.

Vodenjaci stoje na staklenim nogama. O letenju ne razmišljate. Borite se za duhovni opstanak. Kod nadležnih ste službi „zaslužili“ ptsp dijagnozu? Šalu na stranu. Vaše seksi dvonožno „bicikliranje“ u krevetu ruši rekorde brzinomjera. Možda i gledanosti?

Rakovi se dobro osjećaju u vlastitoj koži, sve bolje. Skroz vam se vratilo vaše račije samopouzdanje, a s njim i nova vjera u život i ljubav kao takvu. Kad se vaši rakovski kraci psihotjelesno spetljaju sa škorpionskim pipcima, nitko vas više ne razmrsi.

Škorpioni su iznenada spoznali koliko su seksi osebujni. Vaša nova astrološka godina je započela, i zvijezde kažu da će vas pratiti sreća na svakom koraku. Ipak, pogrešne korake, Saturn vam neće opraštati, a specijalno ne one turbo nevjerničke.

Riblje ljubavne antene – oči, grudi i pozadinski brežuljci, nakostriješeno strše prema van, jer im tako nalažu (preko)brojni ekstraosjetilni senzori. Prava ljubavna bajka očekuje vas u bliskoj budućnosti. Sočna ste seksi voćka, meka, nježna i vodenkasta.

Povratak na Net.hr