SEKSI HOROSKOP: / Strijelcima dobro ide gađanje u mete, no ove žive vatre na plaži očekuju nježno animalne strasti

Dobar dio nas, u vrućoj je eros formi

6.7.2019.
7:00
Giphy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mars u Lavu, Venera u Raku, Mjesec u Djevici..., energije su se 'čisto fino' na nebu (i u nama) posložile. Jedino nam kvadratura Merkura i Urana 'potpaljuje živčeke', pa smo nervozno (pre)užurbani. Element vatre, vidljivo je najizraženiji, i rođeni u astrološkom znaku Ovna, Lava i Strijelca, ljubavno kolo vode.

Kako stoje stvari s najvažnijim 'izbornim predmetom' – seksologijom? Dobar dio nas, u vrućoj je eros formi. Strastveno, emocionalno, mentalno, romantično smo nježno animalni. Izuzev, onih, samovoljno skroz podivljalih!

Ovnovi su drski, grubi i neotesani, i uz sve to silno žele biti 'number one' face i pojave. Malo ohladite osjećaje, i dopustite drugima da dođu do izražaja. Sirova, animalna borba za najzgodniju žensku? Jedino vam je to na pameti! Lavovi imaju 'kraljevski sindrom', i misle da se cijeli svijet vrti oko njihovog malog prsta. Ako niste arogantni i tašti, možda i niste pravi Lav? Lavice su vrlo mazne i nježne zvjerčice! Strastveno grizu za vrat i grebu s noktima po leđima. Strijelci su osvajački raspoloženi. Bavite se 'streličarstvom' iz hobija, i dobro vam ide gađanje u razne seksi mete. Strijelac ste u horoskopu! Zauzeti Strijelci žive u uvjerenju da ih partner(ica) ograničava. Šarali biste slobodno uokolo?

Bikovi su mentalno agresivni. Olako pucate po šavovima, jer niste dobro 'skrojeni' u sebi samima. Rijetko kad odmarate mozak, a meditirate nikad. Ni u seksu više ne uživate kao prije. Morate otkriti mir u sebi. To je vaš sveti zadatak! Djevice se slabo snalaze same na plaži. Ne znate se obranit od nasrtljivaca i predatora. Urođeno ste uslužni, i volite drugima ispunjavati želje. U seksu puno previše detaljizirate stvari, i (pre)rijetko iskusite strastveno osjetilni vrhunac. Jarci su rogata stvorenja, i znaju podbost. Ne trošite vrijeme i energiju na mržnju i osvetu. Izbacite negativu iz sebe. Teretana i kladionica? A što drugo. Zaradite štogod novaca, ožilavite mišićnu masu, i impresionirate ženski svijet!

Blizanci se dobro osjećaju u vlastitoj koži, i ništa ih previše ne smeta. A potkožni prištići? Lice vam je uneređeno uslijed nedostatka seksa, i pretjerane konzumacije slatkiša. Redovito se servisirajte, i izgledat ćete kao pupoljak. Vage su micamace, i treba se znat fino igrat s njima. Lavovi to najromantičnije rade, i spojevi između vas i njih su idealni. A Škorpioni? Malo su 'premračni' za vaš profinjeni ukus. I s Ovnovima se zgodno važete i ližete, na seksi klackalici. Vodenjaci su prenapeti, i samo ih 'grmljavinski orgazam' može rasteretiti. Ako se baš i nemate s kim (is)praskati, loše ćete se provesti sa živcima. Češće se (po)igrajte sami sa sobom. Nije to veliki grijeh. Sve je to pod normalno i ljudski.

Rakovi su preživjeli solarnu pomrčinu, i još ih čeka lunarna eklipsa. Izborite se za svjetlo u sebi. To što mislite da vas nitko ne voli, govori vam da ne volite sebe. Šteta vas. Trgnite se. Kad se bolje o svemu razmisli, život je čisti seks! Škorpionke imaju obrambeno napadački gard, i tko ih ne dira, neće dobit po repu. Izbacujete 'ljubavni otrov' po potrebi. Ljuta ste zmijica kamenjarka, i s vama se nije za (po)igrat. I muški Škorpioni, višemanje su svi pitoni/poskoci. Ribe su sav veš doma speglale, i rado bi se zabavljale vani s društvom. I sve ispite ste u roku dali, a 'oni' vas i dalje kontroliraju. Zlatna ste ribica u akvariju, i mora se na vas pazit. Nema seksanja prije braka. Gotova priča. Ha, ha, ha...

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali