LJUBAV ZA SVE

SEKSI HOROSKOP: Strijelci su se potpuno raspametili, a Rakovi i Ribe očekuje mokri ljubavni klinč

Mars ulazi u domicilni znak Škorpiona, i usnuli vulkan strasti se budi.

Ljubavna zbilja postaje nam jako uzbudljiva, ali i opasna. Škorpionski Mars je nagon za opstankom, potpuna kontrola, totalna penetracija u tijelo i dušu druge osobe. Kvadratura Venere i Neptuna dirljivi su snovi i profinjeni ideali, sebegubljenje u oceanskom valovlju emocija, seksualna kapitulacija i služenje… Pozornica je spremna. Tko je ultimativni predator a tko bespomoćna žrtva? Neka svatko od nas to sam u sebi raspozna. Najpoštenije, i nebu najdraže.

Ovnovi su konačno pronašli izlaz iz doline suza. Sami ste sebe u posljednje vrijeme slabo i premalo voljeli, i zbog toga je vaš ego najviše propatio. Bilo pa prošlo. Sada, kada ste ojačali, tražite nešto seksi konkretno za ljubavno predjelo. Opet ista pjesma.

Lavovi ne skidaju pogled s vlastitog lika u ogledalu. Najvažnije vam je da ste zdravi. Nakon zdravlja, strašno vam je važan seks, a potom i novac kao takav. Na kraju, za desert, iz aviona je vidljiv enormni lavlji interes za razvoj vlastite mega popularnosti.

Strijelci su poznati filozofi, i teško ih je intelektom nadvisiti i pokopati. Saturn vas je generalno raspametio. Porješavali ste velike probleme. Izgradili ste sretnijeg sebe u sebi. Na tragu ste da konačno oformite i kvalitetno seksi ljubavno partnerstvo. Sretno.

Bikovima stiže Mars u opoziciju na Sunce rođenja, i ratnički su raspoloženi. Svi vas stalno napadaju, i nije vam jasno što im je. Razdražljivi ste, i ta vaša iritantna energija nezgodno se lijepi na ljude uokolo vas. Vježbajte opuštanje uz pivo, kikiriki i seks!

Djevice bi, ali da im ne uđe. Jesmo bezobrazni, ali doista ste takvi nekakvi bezrazložno cendrasti. Ako je i on smrznut i preplašen, jer je neiskusan u tim stvarima, možda zajedno odlučite tražiti psihoterapeuta za seks da vas nježno otkoči.

Jarci se sramežljivo nesnalaze u bliskointimnim susretima i spajanjima. Takvi ste, drveni. Kruto ste gorivo za loženje. Potreban vam je kontinuirani ljubavni žar da se seksualno razgorite i rasplamsate. Vi i Škorpion(ka)? Razveselite srce za blagdane…

Blizanci su bezenergični, ali proći će ih. Osjetljivi ste na promjenjive vremenske uvjete, i to one na cestama, jer ste stalno na kotačima. U krevetu sporo i bezidejno biciklirate. Najozbiljnije vam je potreban najnoviji turboseksi motor na mlazni pogon.

Vaga sanja princa na bijelom konju, i u međuvremenu, dok čeka, valja se u blatu. Prava ste mala seksi svinjica, sram vas bilo. Na ljepotu ste skroz zaboravili, samo vam je žestoka požuda na pameti. Nadamo se da koristite kakva sredstva za zaštitu?

Vodenjaci se na ništa ne žale. Šutite, i sve i svašta podnosite. Ni mnogima drugima nije puno bolje nego vama. Život je takav, crnobijel. Vaš seksualni interes trenutno nije izražajan. Spavajte, i probudite se sredinom siječnja. Ne zaboravite navinuti sat.

Rakovi se sjajno osjećaju u vlastitoj koži. Hrabro ste pokrenuli vaše krakove. Žedni ste i gladni ljubavi. Škorpioni i Ribe, najbolji su vam intimni izbor. S njima znate na čemu ste. Seksi nježnomazno uranjate jedni u druge, sve do supernova eksplozije!

Škorpioni ulaze u razdoblje opasnog življenja. Obojali ste lice u ratničke boje, i svi vam se sklanjaju s puta. Svi, osim onih koji se u vas zaljubljuju. S Venerom ste prije koji tjedan prokrčili sebi put. Sada vam s Marsom ostaje samo rafalna seks pucnjava!

Ribe proganja sretan predosjećaj da će konačno uspjeti realizirati vlastite ljubavne snove. Cijelo vaše sirensko tijelo drhti od seksualnog uzbuđenja. S kim ćete se i kada točno našiljiti? Osluškujte vaše erotske antene, i ugledati ćete znakove pored puta.

 

Povratak na Net.hr