Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Strijelci se drže prenapuhano, Bikovi su u turboeros fazi, no jedan znak će razvaljivati krevete

Image
Foto: Giphy

Tko su bingo dobitnici, a koji su luzeri gubitnici?

16.3.2019.
7:00
Giphy
Play ponuda

Proljeće kuca na vrata, a Venera se 'nezgodno sudara' s Marsom, i ljubavnu sreću kvare nam neusklađene sklonosti, nedostatak takta i ljubomorne scene.

Istovremeni trigon između Marsa i Plutona, najavljuje vulkansku strast i odličan seksualni život. Brzi i (malo) grublji? Tko voli, nek izvoli. Nije sve za svačiji ukus. Tko su bingo dobitnici, a koji su luzeri gubitnici?

Dečki 'čelični' Bikovi i Jarci bit će energetsko erotski najkompaktniji, a 'fiju' djevojke Blizanke i Vodenjakice vizualno najkrasnije, ali i emocionalno najzgubljenije.

Ovnovi ulaze u rođendansko razdoblje, i 'energetska dogradnja' im je suđena, kao i uvijek u ovo doba godine. Seks? Bit će štogod, i to dogodine. Šalimo se. Od vrele strasti bit ćete skroz mokri, vrlo ubrzo, već negdje početkom travnja. Lavovi se vesele proljetnoj vatri strasti, i (pred)osjećaju da dolaze na svoje. Lavlja rika najglasnije odzvanja u cijeloj džungli. Seksi Blizanka? Idealan izbor! Pogladite si grivu i mahnite s repom. Blizančice su vam ptičice brzoleteće. Strijelci se drže prenapuhano, i nisu baš prisebni. Strastveno se palite na glamurozne ljude i pojave, a volite misliti o sebi da niste megaloman(ka). Od seksologije očekujete puno previše, ili ste se totalno aseksualno spiritualizirali?

Bikovi su u turboeros fazi evolucije. A Bikice? One su senzualne i sočne voćke poslije kiše, i zrele su za ubrat. Tražite nekoga tko se neće uplašiti kad ga korpulentno k sebi prigrabite. Mora imati jak i dubok (i malo divlji) seksi korijen. Djevice su lukave lije. Stalno ste na oprezu, da vas ne preplavi kakva strastvena emocija. Živite u strahu od intimnog kontakta, a duboko u sebi vapite za maznonježnim dodirima. Razvaljivanje kreveta nije vam ni u primisli. Jarci su u naponu snage, i cure ih snimaju pogledima. Osim moćnog ega, što još imate za pokazati? Seksualna ste bombetina. Postali ste promiskuitetno stvorenje. Što na to kažu vaši doma? O svemu tome, blaženo, pojma nemaju!

Blizanci se troše na veliko, ali samo u mašti. U stvarnosti, nema vas nigdje. Uskoro će tranzitni Mars ući u Blizance, i vi ćete se u mozgu iskristalizirati. Kad se do kraja razbistrite, mnoga ženska srca će strastveno prolupat za vama. Vage su slatkorječive, i lako zavaraju i sebe i druge. Osim tračeraja, s čim se još konkretno bavite? Dizajn, slikanje, prešetavanje po modnoj pisti, seksanje u svili. Imate umjetničke interese. I vaš urođeni eros je avangardna umjetnina. Vodenjaci su nakrivo nasađeni, ali uskoro će se fino podmazati i otšarafiti. Smeta vas sverašireni materijalizam i nemoral. Seks? Rado biste se prasnuli, ali nemate s kim. Možda vam u intimnu orbitu uleti jedan produhovljeni kapitalist.

Rakovi su danas bolje volje nego jučer, a sutra će biti (skoro) skroz normalni. Ako se ispravno usidrite u sebi, postat ćete privlačniji drugima. Nitko se ne pali na luzere. Svi traže one koji imaju zdravu i kvalitetnu seksi ljubavnu genetiku. Škorpioni su nonstop nakostriješeni, i za čas ulete u sukob s drugima. Umjesto sile i agresije, izborite se za seksualno punjenje i pražnjenje. Morate krenuti mijenjati krivu praksu življenja. U suprotnom, naletjet ćete na koru od banane. Ribe se drže vode stajačice. U vašoj vezi vlada monotonija. Možda poželite 'brži protok' seksualne energije, i odlutate u nepoznate i neistražene ljubavne vode. Sve i svašta podnosite, a nedostatak strasti pada vam (daleko) najteže.

Play ponuda
Play ponuda