SEKSI HOROSKOP: / Strijelci se drže prenapuhano, Bikovi su u turboeros fazi, no jedan znak će razvaljivati krevete

Tko su bingo dobitnici, a koji su luzeri gubitnici?

16.3.2019.
7:00
Giphy
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Proljeće kuca na vrata, a Venera se 'nezgodno sudara' s Marsom, i ljubavnu sreću kvare nam neusklađene sklonosti, nedostatak takta i ljubomorne scene.

Istovremeni trigon između Marsa i Plutona, najavljuje vulkansku strast i odličan seksualni život. Brzi i (malo) grublji? Tko voli, nek izvoli. Nije sve za svačiji ukus. Tko su bingo dobitnici, a koji su luzeri gubitnici?

Dečki 'čelični' Bikovi i Jarci bit će energetsko erotski najkompaktniji, a 'fiju' djevojke Blizanke i Vodenjakice vizualno najkrasnije, ali i emocionalno najzgubljenije.

Ovnovi ulaze u rođendansko razdoblje, i 'energetska dogradnja' im je suđena, kao i uvijek u ovo doba godine. Seks? Bit će štogod, i to dogodine. Šalimo se. Od vrele strasti bit ćete skroz mokri, vrlo ubrzo, već negdje početkom travnja. Lavovi se vesele proljetnoj vatri strasti, i (pred)osjećaju da dolaze na svoje. Lavlja rika najglasnije odzvanja u cijeloj džungli. Seksi Blizanka? Idealan izbor! Pogladite si grivu i mahnite s repom. Blizančice su vam ptičice brzoleteće. Strijelci se drže prenapuhano, i nisu baš prisebni. Strastveno se palite na glamurozne ljude i pojave, a volite misliti o sebi da niste megaloman(ka). Od seksologije očekujete puno previše, ili ste se totalno aseksualno spiritualizirali?

Bikovi su u turboeros fazi evolucije. A Bikice? One su senzualne i sočne voćke poslije kiše, i zrele su za ubrat. Tražite nekoga tko se neće uplašiti kad ga korpulentno k sebi prigrabite. Mora imati jak i dubok (i malo divlji) seksi korijen. Djevice su lukave lije. Stalno ste na oprezu, da vas ne preplavi kakva strastvena emocija. Živite u strahu od intimnog kontakta, a duboko u sebi vapite za maznonježnim dodirima. Razvaljivanje kreveta nije vam ni u primisli. Jarci su u naponu snage, i cure ih snimaju pogledima. Osim moćnog ega, što još imate za pokazati? Seksualna ste bombetina. Postali ste promiskuitetno stvorenje. Što na to kažu vaši doma? O svemu tome, blaženo, pojma nemaju!

Blizanci se troše na veliko, ali samo u mašti. U stvarnosti, nema vas nigdje. Uskoro će tranzitni Mars ući u Blizance, i vi ćete se u mozgu iskristalizirati. Kad se do kraja razbistrite, mnoga ženska srca će strastveno prolupat za vama. Vage su slatkorječive, i lako zavaraju i sebe i druge. Osim tračeraja, s čim se još konkretno bavite? Dizajn, slikanje, prešetavanje po modnoj pisti, seksanje u svili. Imate umjetničke interese. I vaš urođeni eros je avangardna umjetnina. Vodenjaci su nakrivo nasađeni, ali uskoro će se fino podmazati i otšarafiti. Smeta vas sverašireni materijalizam i nemoral. Seks? Rado biste se prasnuli, ali nemate s kim. Možda vam u intimnu orbitu uleti jedan produhovljeni kapitalist.

Rakovi su danas bolje volje nego jučer, a sutra će biti (skoro) skroz normalni. Ako se ispravno usidrite u sebi, postat ćete privlačniji drugima. Nitko se ne pali na luzere. Svi traže one koji imaju zdravu i kvalitetnu seksi ljubavnu genetiku. Škorpioni su nonstop nakostriješeni, i za čas ulete u sukob s drugima. Umjesto sile i agresije, izborite se za seksualno punjenje i pražnjenje. Morate krenuti mijenjati krivu praksu življenja. U suprotnom, naletjet ćete na koru od banane. Ribe se drže vode stajačice. U vašoj vezi vlada monotonija. Možda poželite 'brži protok' seksualne energije, i odlutate u nepoznate i neistražene ljubavne vode. Sve i svašta podnosite, a nedostatak strasti pada vam (daleko) najteže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali