Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Stiže nam novi plimni val ekscentričnih želja i bujne fantazije

Image
Foto: Tumblr

S Marsom i Neptunom u sekstilu te Venerom i Uranom u inkonjunkciji, stiže nam novi plimni val ekscentričnih želja i bujne fantazije. Možemo biti hiroviti u prijateljstvima i partnerstvima.

8.10.2016.
7:00
Tumblr
Play ponuda
shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su harmonično skladni u sebi samima. Sviranje violine nije za vas. Stvoreni ste za udaraljke i bubnjeve. A vaša draga koju vrst glazbala rabi? Ako ne svira harmoniku, sigurno krasno pleše. Ples je fundamentalno bitan, specijalno u krevetu.

Lavovi nisu optimalno zadovoljni svojim seksualnim životom. A tko od nas je? Savršen može biti tek pokoji trenutak, a sve ostalo je siva zona golog preživljavanja. Uletavate u krevet bez piđame goli? Baš zgodno. Njemu ili njoj direktno ste na usluzi.

Strijelci se smiju, a najradije bi zaplakali. Ubrzo će Venera stati na vašu stranu i vi ćete napokon započeti rješavati nagomilanu ljubavnu problematiku. Dok ne raščistite stvar s njim ili s njom do kraja, suzdržite se od noćenja u nepoznatom konačištu.

Bikovi su lagano na izdisaju. Ne zbog bolesti, već uslijed prekomjernog parenja i oprašivanja. Hiperventilacija je opasna, ako nas strefi u kritičnom orgazmičkom kozmos trenutku. Divlji ste konjić, ali ipak malo usporite vaš galopirajući ritam strasti.

Djevice su se razgoropadile. Više sličite autoritativnom Jarcu, nego (pre)skromnoj Djevi. I u krevetu bezobrazno slobodnije tražite vaš dio kolača. Možda vam u intimni šesnaesterac uleti ljubomorni i osvetoljubivi Škorpion, i zabije vam jedanaesterac.

Jarci se vozikaju na specijalno dizajniranim motorkotačima. Ovo se poglavito odnosi na stare Jarce, koji "kubikažom" impresioniraju mlade cure. Ako nemate motor, dobro vam dođe i bicikl. Možda se s kim nabrzaka, u prolazu, poseksate simpa osmjesima.

Blizanci imaju pred sobom zacrtan ljubavni cilj i nemaju namjeru odustati. Takvi kakvi jeste, prije ili kasnije ćete realizirati željeno. Vaši trenutni seksualni rezultati vrijede nula bodova. Praznina vas ne plaši, već nadahnjuje. Zanimljiva ste pojava.

Vage vole crtati ružičaste ljubavne oblačiće. Ako niste romantična duša, možda i niste Vaga. Provjerite dan, mjesec, godinu, sat i minutu vlastitog rođenja. Malo se šalimo. Većinom ste racionalisti. Ponekad i u tuđem krevetu proračunato čekate zoru.

Vodenjaci se druže sa svim i svakim. Za vas je čovjek čovjek, bez obzira kojem društvenom sloju pripada i koliko mu je dubok/plitak novčanik. I sami ste neukrotivi i odbijate se svrstati u bilo koji kalup. I među sirotinjom se nađe eros ljepote. Itekakve.

Rakovi znaju posao. I onaj ljubavno seksualni, također. Rođeni ste u mjesečevom znaku, a Mjesec sve i svašta senzitivno upija i obvija. Ako niste privlačno obdareni oblinama, nema veze i ništa zato. Tko vas jako voli, ljubi vas zbog duha a ne tijela.

Škorpioni su vragu iz torbe ispali. Svenarodna, prapovijesna mitologija rijetko kad laže i krive tvrdnje iznosi. U trenutnoj ljubavnoj situaciji, sve vam ide po seksualnom planu i programu. Gospodarite vremenom i prostorom. A vlastitim divljim nagonima?

Ribe glume da se slabo razumiju u one stvari. U osnovi ste erotski nezasitno stvorenje, i vi to dobro znate i pamtite. Venera vam ne stoji loše, a ni Mars vam ne stvara smetnje. Vaša ovojesenja seksi pržiona nastavlja se nesmanjenom žesticom!

Play ponuda
Play ponuda