LABIRINT STRASTI

SEKSI HOROSKOP: Stiže blagdansko darivanje i seks se prebacuje na luksuz vulgaris potrošački pogon

Na ‘bogataški aspekt’ Jupitera i Plutona (kvadrat), stiže rastrošna Venera i razdoblje blagdansko prednovogodišnjeg darivanja samo što nije započelo. Tko nema kuna za potrošiti, može kupiti ništa i skriva se u svojoj mišijoj rupi. Nasuprot svebrojnijoj sirotinjskoj kasti, glam face, finopotkožene micamace, patološki šopingholičari i svi ini koji se strašno vole naslikavat u javnosti, u punom su seksi luksuz vulgaris potrošačkom pogonu. Sočnozgodni detalji gorkih ljubavnih skandala bogatih, slavnih i razbludnih… ‘vrište’ s internetskih portala!

seksi-horoskop1

Ovnovi dolaze k sebi, nakon što su hodali po tankoj žici na neboder visini i iskusili paranoju. Bili ste se uglavili u iluzornu vezu s putnicom prolaznicom, i nije sve sretno svršilo. Ovčice se slobodno drpaju u eksperimentalnom odnosu, i uredno svršavaju.

Lavovi se vole mrijestiti iako nisu Ribe. Jedna vam se ribica sviđa? Strastveno vas mami njezin ili njegov fatalni eros. Postoji problemčić, već ste sretno zauzeti. Nije vrijeme karnevala, ali vi ste zaigrali ulogu pohotnog magarca ili (iste takve) magarice.

Strijelci su se pomalo opametili. Cijeli ste život mislili da ste strašno mudri i onda ste potonuli u legendarnu depresiju, iz koje se sada (samoosramoćeni) vadite i čupate. Dok se u mozgu skroz do kraja ne razbistrite, zaboravite na mrdoguz. Samo mudro.

Bikovi su salasti jer su se navukli na špek, čvarke i kobasice. I vaša draga fino papa? Lakše ju je preskočiti nego zaobići. Ako se oboje ne preorjentirate na post, morat ćete zbog ruiniranog zdravlja odustati od (srcu najmilijeg) predblagdanskog seksanja.

Djevice ništa ne prepuštaju slučaju, sve dok im sudbina ne pomrsi račune. Vaš racionalno logični um, slabo je snalažljiv u labirintu strasti. Zaljubljeni preko ušiju, u kaotičnoj ste emocionalnoj ekstazi. Niste u vertikali, vježbajte meditativnu horizontalu.

Jarci su našiljili svoje rogove, a i Jarice su gadno napaljene u svezi limuzina jurilica i cajkaških erotikon zabava. Kad konzervativci prolupaju i hvale se svojim luksuz statusom, sirotinja plače. Auuuuuuuu, koji komadi, tko to troši? Odlikaši sine. Zna se.

Blizanci su vrludavi, sve dok im se radoznalost ne okameni, a to je upravo u sadašnjosti slučaj. Seks je vitaminski multifunkcionalni obrt, a vi ste mentalno rasuti i emocionalno rasijani. Kriza će proći, nešto novo ćete izučiti o sebi, i sve dobro.

Vage ne vole biti dugo same, a sve čine kako bi se njihovo (vaše) soliranje nastavilo. Hiroviti, provokativno preslobodni, nevjerni, niste idealni za intimno vezivanje. Seks je neka skroz druga pričica. Slatko ga razdvajate od ljubavi. Svaka čast. Sjedite. Jedan!

Vodenjaci bezbrižno žive. Imate borbenog Marsa u vlastitom znaku, a dobro su vam aspektirani i Jupiter i Saturn. Vaša uobičajena erotska moć, upravo se duplicira, i s tim u vezi dodatno ćete se angažirati. Blizanci i Vage najdraži su vam seksi favoriti.

Rakovi liju gorke suze, jer su sami na svijetu. Malo se šalimo, ali istina je da ste plačljivci. Vaši su osjećaji moćni, ako ih ispravno koristite. Kada ste mentalno mračni, i emocionalno brzo tonete. Nema “zdravog praskanja”, bez snage i samopouzdanja!

Škorpioni se prikazuju svijetu u seksi original izdanjima. Brzo usvajate novitete, specijalno one erotske. Vaši strastveni nagoni, fino su podmazani. Ako se intimno družite s (pre)potentnim Jarcem, vaš odnos će do daljnjeg ostati erotski eksplozivan!

Ribe se maze, dok se skroz ne razmaze. Živi ste pekmez. Jako puno toga ovisi od toga s kim ste. Badava vam sav trud, ako ste natrčali na lošeg (sebično nevjernog) dječaka. Ako duše i karakteri nisu harmonično uglazbljeni, seks je čista gimnastika.

 

Povratak na Net.hr