Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Škorpionke vole 'mlado meso', i to i ne skrivaju, Blizanci čuvajte se 'lakovjernog' seksi grijeha

Image
Foto: Tumblr

Merkur i Mars, udaljavaju se Saturnu i Plutonu iz vidokruga, i emocionalni 'krš i lom' prestaje, i mnogi će s mnogima opet biti u nježnosvilenim odnosima

22.6.2019.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Venera 'nasuprot' Jupitera i u kvadratu s Neptunom, sije sjeme mudrosti, i jača u nama želju za dubljom i produhovljenijom ljubavnom komunikacijom. Ona je radoznala, razigrana i romantično sanjari o (prekooceanskom) letu u egzotični krajolik. On oživljava, dolazi k sebi i više nije skroz anemično amebičan.

Sigurno ste se već mnogo puta priupitale, kad će se više svi ti frajeri napokon normalizirat? Princeze, kraljice srca..., odat ćemo vam tajnu, 2 srpnja! Toga dana će Mars ući u ponosni (kraljevski) znak Lava, i vaš ljubljeni fakin strastveno će vam predložit da krenete 'pravit djecu', a vi ćete uzviknuti – jupiiiii, konačno, vozi...

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovčice ne bleje u prazno. Igrate slatkaste uloge, i on ne zna s kim se zaigrao. Rođena amazonka 'lako lomi' (pre)mekane muškarce. Ako je vaš novi dečko 'od brda odvaljen', možda u duši nije loš brđanin? Super se seksi servisirate!

Lavovi predosjećaju nadolazeću eros pržionu. Solo ste borac, siguran u sebe, i močite si (dlakave) noge u moru? Dobru ste taktiku izabrali za restart. Cure visoko vrednuju zdravo samopouzdanje kod frajera. Lav ste, kralj prašume.

Strijelci su 'žar', koji se vrlo brzo strastveno rasplamsa. Preferirate inozemne partnerice, a najžešće se palite na 'boginje' Nordijke!? Ako nekih takvih djevojaka nema u blizini, very zgodno se snalazite i s tzv. domaćim cur(k)ama.

Bikovi su solidno seksualno istrenirani. U zadnje vrijeme, topite se 'ko vruć maslac' na atraktivne i originalne Vodenjakice? Uran je u Biku, i sviđaju vam se neobične i nesvakidašnje osobe. I vi sami više niste isti lik. Seksi ste, fiju briju.

Djevice nisu cvijeće, ali nisu ni korov. Ako ste mlada 'tek stasala' biljčica, čuvajte se loših momaka s kvarnim mislima. Ako ste zrelija 'djeveruša', fino se razgolitite, i trk na plažu. Nudističku. Ziher je ziher. Sigurno će vam netko uletit.

Jarci izgledaju kao da su u veš mašini iscentrifugirani. Proteklih ste dana sami sebe 'iznutra pojeli', i druge ljude skoro da i niste primjećivali. Budite osjećajno otvoreniji i topliji. Pokažite ljubav i strast. Ne dopustite da vas život (pre)gazi.

Blizanci imaju Veneru pri srcu, i zaljubljeno cvrkuću (i muški i ženski) uokolo. Medeni ste, i tko vas (s jezikom) proba, brzo se rastopi od strastvene srećice. Otputovali ste bez dragog u grad Berlin? Čuvajte se 'lakovjernog' seksi grijeha.

Vage izlaze iz krizijanera. Lijepo izgledate, novaca imate, zdravlje vas fino služi, i još vam nedostaje jedan dobar dečko Srećko. E, drage Vage, za poševit se uvijek nekoga nađe, ali upoznat facu s karaterom, to je već malo teži slučaj.

Vodenjaci su impersonalni. U svakome vidite cijeli svijet. Odmorite se od meditacije, zaslužili ste. Noćno 'praskanje', pod vedrim zvjezdanim nebom, u nekoj tihoj i samotnoj morskoj uvalici? Romantika će vas 'oprat', prije ili kasnije.

Rakovi su prošli kroz dolinu suza. Život zna biti okrutan i nemilosrdan, a vi ste (pre)nježno stvorenje. Ako na ispravan način zavolite sebe, netko će vam se uskoro priblližit - da vas bolje pogleda, omiriše, upozna i zadrži za sebe.

Škorpionke vole 'mlado meso', i to i ne skrivaju. Što ste iskusnija i zrelija, to ste 'veća vještica' u krevetu. Uvijek se nađe momaka koji se lože na 'prvoklasne' tete. I Škorpioni se jako fino zabavljaju. Uredno 'oprašuju sjeme' po susjedstvu.

Ribe koje su otputovale na more, u svom su vodenom elementu, i sada ih je najlakše seksi elegantno impresionirat. Riba 'na suhom', nije dobre volje, i bolje ju je ne dirat. Osim, ako, slučajno, znate, prigrlit je k sebi, skroz nježno, s dušom.

Play ponuda
Play ponuda