Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Škorpioni uredno troše sve koji im se nataknu na trn, a Bikovi se množe kao zečevi

Image

S Venerom u 'vatrenom' Strijelcu, jača naša žeđ za čulnim užicima. Privlači nas sve novo i uzbudljivo. Trebamo slobodu za lutanja i istraživanja.

2.12.2017.
7:00
Play ponuda

S 'vodenim' trigonom Jupitera i Neptuna, slinava kiša nema namjeru tako skoro prestati padati. Zauzimamo se za odbačene životinje lutalice!? Očekujemo dobra vremena, ali uz „sumnjivu legalnost“ brzopoteznih seks odnosa, načekati ćemo se stvarne ljubavi.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi se „pozdravljaju“ s Marsom, koji im polako ali sigurno izlazi iz opozicije. Možda ste najstrastveniji 'pucanj' ostavili za kraj? Znamo vas jako dobro u dušu, i nećete se stišati i smiriti bez ljubavne eksplozije još neviđenih seksualnih razmjera. Lavovi se ne daju smesti reakcijama okolnog svijeta, i nastavljaju svoj strmoglavi pad u ponor zabranjene ljubavi. Strast vas je zaslijepila, i više ne vidite sebe i to što radite. Prije ili kasnije ćete završiti u ovalnom uredu (jako zgodne) psihoterapeutkinje. Strijelci su tužnosretni. Tako nekako nedefiniramo drugima izgledate. Smijali biste se, a plače vam se. Volite, a ne volite. Morate se dogovoriti sami sa sobom tko ste. Dok sebe ne razotkrijete, nitko vas ne može istinski zavoljeti. A seks? Lako za seks...

Bikovi jure za užicima. Uvijek se točno nacrtate tamo gdje se može štogod friško izgrist i fino popit. Uz seks i novac, malo toga vas još zanima. Jako ste zanimljiv lik. Imate magareće uši, i množite se kao zec ili zečica. Simp(l)a(s)tična ste pojava. Djevice mlate praznu slamu, i totalno su neučinkovite na ljubavnom planu postojanja. Sve ste izracionalizirali do besvijesti, i na kraju ste u njegovim ili njezinim očima ispali skroz nelogični. Stvari su jednostavne. Lezite, pljunite u ruke i šljakajte!Jarci se nisu proslavili u studenom. U prosincu ćete polagati „kamen temeljac“ vlastitog identiteta, jer vam se vladar Saturn vraća kući u Jarca. Za vaše probleme nema brzolakih rješenja. Započnite ih rješavati. Najprije one psihoseksualne prirode.

Blizanci pronalaze sebe na sto mjesta istovremeno. Fenomen ste, iako vas još nisu 'znanstveno' isprepipali. Kad smo već kod pipanja, stalno se pipkate s njim ili s njom. Zaljubljeni ste vrapčići. Spremili ste zalihe hrane i utoplili dom? Zima kuca na vrata. Vage se „rješavaju“ Marsa, i bolje su volje. Niste vi za ratnika ili ratnicu. Vaš duh je umjetnički. Lako sebe možete vidjeti i u diplomaciji. Ljepota je u korijenu vašeg bivstvovanja. Ljepota i seks, jer cilj božanstvenog erosa je spajanje i umnažanje. Vodenjaci se zabavljaju poslovnim temama i problemima. Ljubav još niste skroz do kraja magistrirali, ali imate vremena, pa tek ste prije koju godinu prevalili pedesetu. Ako vam tu i tamo nedostaje seksologija, slobodno se zavucite nekome pod kožu.

Rakovi dobro podnose učestale kišne padaline. Ne smeta vas ni susnježica, pa ni sniježni pokrivač. Samo se smrznutog leda plašite, jer je led vaš veliki prirodni neprijatelj. Bilo kako bilo, seksi ste vitalni, i s tim u vezi stvari se dodatno intenziviraju.Škorpioni traže nemoguće ljubavno savršenstvo, i dok traže, uredno troše sve koji im se nježno nataknu na trn. Demarkacijske linije za vas više ne postoje. U potpunosti su vas obuzele nagonske sile. Vašoj opsjednutosti seksom ne vidi se kraj. Ribe lako zaglave u mutne ljubavne vode. Ne funkcionirate nikako drugačije nego ljubavno ilegalno? Možda vam se ovaj put bajkovito posreći, pa uplovite u mirnu ljubavnu luku. Možda..., previše je možda u vašem maglovito nevjernom ribljem srcu.

Play ponuda
Play ponuda