Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Škorpioni opet vragu iz torbe ispali, ali jedan drugi znak je pretjerao i traži previše

Image
Foto: Profimedia

Moćna stvaralačka snaga

14.11.2020.
7:30
Profimedia
Play ponuda

Kvadratura Venere s Jupiter Pluton konjunkcijom, moćna je stvaralačka snaga i golemi 'kozmički' poticaj za pružanje ljubavi mnogima. Pokušavamo održati kontrolu nad stvarima i utvrđujemo nove perspektive. Ako nije neuništiv, koronavirus će 'sada negdje' povući granice svog ekspanzivnog djelovanja!

Tranzitni Mars završava svoje retro kretanje koje je započelo 10. rujna 2020., i to nam je dodatni 'pozitivni signal s nebesa', za hrabri nastavak borbe s pandemijom.

Moramo pročistiti svoje osjećaje. Ako u sebi nemamo tuge, nemamo boli, mržnje ni bijesa, tada se oni ne mogu ni aktivirati.

shimmer fallback
shimmer fallback

OVNOVI završavaju fazu 'unutarnjih turbulencija', i spremni su za nove ljubavne juriše. Iz prve brzine ste se prešaltali u petu, jer vas puca žestoki adrenalin. Jedna nježna i romantična 'micamaca', vrlo brzo će vas pripitomit!

LAVOVI i Lavice se dobro drže. Mars vas 'zdravo energizira', i tako će i ostati sve do prvih dana siječnja 2021. godine. Uživajte život i budite zahvalni nebesima što ste jaki i otporni. Seks? Ljubite strastveno i slatko. Bolje ne može.

STRIJELCI predosjećaju nadolazak velikih stvari u vlastitome životu. Uskoro (14. prosinca) će se zbiti totalna pomrčina Sunca u vašem znaku, i život bi vam se stvarno mogao izokrenuti skroz naglavačke. Onaj seksi ljubavni, specijalnooo!

BIKOVI čekaju bolje dane. Financijski ste solidno pokoženi, i to vas ne muči. Nedostatak strasti u vašoj vezi, najaktualniji vam je problem. Ona svoju 'toplu vlažnu spilju' drži pod ključem, a i 'elektromotor u vašim gaćama' je u kvaru.

DJEVICE su milostive djeve i rado drugima stoje na usluzi. Ako to ne radite iz proračunatih razloga, svaka vam čast. Nije vam najvažnije koliko on ima novaca u banci. Zanima vas njegov karakter, i da li je 'plodonosan' u krevetu.

JARCI su u fotofinišu, i sve im se skladno slaže u žIvotu. Sve osim ljubavi. Drvena ili kamena lica, nikome niste lijepi. Ne znate se opustiti i prepustiti ljubavi, i to je taj vaš legendarni intimni problem. Uništava vas poslovni stres. Više se seksajte.

BLIZANCI imaju sve što im je potrebno u životu, ali i dalje nisu sretni i zadovoljni. Možda tražite previše. Ako nije o tome riječ, vjerojatno i ne znate što tražite. Naglašeno promiskuitetni primjerci vaše astrološke vrste, dobit će po prstima!

VAGE su u milosti Venere, ali ih neki drugi planeti ne vole. Postat ćete puno sretniji krajem prosinca. Možda nam za Božić i snijeg padne? Kada ugledate princa na bijelome konju, vaše hladno li(š)ce zacrvenit će se od vruće strasti.

VODENJACI su rođeni altruisti. Vaše 'zlatno doba' stiže! Uz (prosinačku) Jupiter Saturn konjunkciju, letjet ćete nebesima! Mentalno i emocionalno, materijalno, spiritualno i seksualno..., sve ćete si prosvjetljeno posložiti u životu!

RAKOVI su letargični i slabopokretljivi. Korak naprijed, pa dva koraka unatrag, vaš je iskonski samozaštitni nagon. Ako ona prva kaže što misli, izaći ćete 'hrabro' iz oklopa. I dalje se čudite, otkud to, da ste svileni piđama papučar?

ŠKORPIONI su ponosni na sebe. Kako i ne biste bili, kada se 'nenormalno trošite' s najboljim komadom u obližnjem svemiru. A Škorpionka? Vragu je iz torbe ispala. Brzo omađija frajera, i nema ga više, gotov je, samo je njezin!!!

RIBE su na suhom. Nedostaju vam kišne kapi, i suze na licu. Ništa nije vječno zauvijek. Sve se iznova rađa. Godine Gospodnje 2021., vaša duš(ic)a bit će puna ljubavi. Nauživat ćete se i tjelesnih užitaka raznih. Radujte se unaprijed!

Play ponuda
Play ponuda