Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Ribe paze na svoj međunožni okoliš, a Bikovi stare ljubavne rane liječe novim ubodima

Image
Foto: Screenshot

Mlad Mjesec u Ovnu, u konjunkciji s Uranom, svojevrsni je „klik s neba“ za novi ljubavni start.

14.4.2018.
7:00
Screenshot
Play ponuda

Sve će biti okej, osim, ako, u međuvremenu, u ponedjeljak u praskozorje, Ameri i Rusi „unakrsnom vatrom usijanog čelika“ ne pokrenu treći svjetski rat!

Možda se u glavama i srcima novovjekih (atomskih) vojskovođa blagoslovljeno upale spoznajne lampice prosvjetljene ljubavi? U nadi, molitivi i (pravovjernom) seksanju je spas. Trunci smo prašine na sunčevoj zraci...

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su eksplozivno nestrpljivi, i samo što nisu uzletjeli. Ako znate koji je vaš krajnji ljubavni cilj, već ste na pola puta do seksualnog uspjeha. Na vas se lijepe samo ekstravagantne face.Na koju ćete i kakvu „minu“ naletjeti?

Lavovi i lavice se oblače u kičaste boje da bi se vidljivo istakli. Sezona parenja traje, a vi stalno smišljate novu stilistiku vlastite ljepote. Na kraju se uvijek razgolitite do gole kože. Redizajnirali ste pupak? Jako zgodna seks novotarija!

Strijelci su rođeni pronalazači svega i svačega. Što ste novog kod sebe otkrili? Kad ste normalni u glavi i pozitivni u srcu, sva vam se vrata otvaraju. I ona zaključana i zabranjena i tuđa. Slabo ste pokretni. Sve radnje radite u kvartu...

Bikovi su puteni, i čim ih dotakneš, uzbude se. Imate rastrošan libido. U sretnom ste razdoblju za oplodnju. Novac i ljubav lako pronalaze put do vas. Travar(ica) ste iscjelitelj(ica). Liječite stare rane, novim strastvenim ubodima.

Djevice su jako zgodne i sveprivlačne. I muški Djevci se uspravno i samopouzdano drže. Svi su izgledi da ćete u nadolazećim danima biti sretni u ljubavi. Idealno ste pasivnoaktivni. Najljepša ste ovoproljetna seksi zmij(ic)a.

Jarci su u markantnoj fazi razvoja. Prošli ste tjedan bili na vrhuncu ljubavne moći, a sada se spuštate s vrha planine. Savršeni užitak je kratkotrajna pojava, i ne dolazi često. Samo kad se planeti „zaljubljeno poslože“, kao prošli tjedan.

Blizanci nisu svoji, kad ništa slatko ne konzumiraju. Nedostaje vam koje zrnce više ljubavi kao takve. Mnogi traže više ljubavi, a sve manje daju. Za seks ste stvoreni, kao naručeni. Za vama sline razne muškoženske jedinke postojanja.

Vage raskidaju veze, naelektrizirano i nekontrolirano. Čim vas netko krene gnjavit i ograničavat, vi nestajete u vidu magle. Sloboda vam je postala najvažnija, a prije niste bili takvi. Ljubite romantično, a seksate se ekscentrično.

Vodenjacima nadolaze bolji dani. Već ćete se u ponedjeljak početi osjećati zgodno, friško i mirisno. Vani sve buja i cvate. I kod nas ljudi hormoni rade sto na sat. Ako niste sami, osvježite vaš odnos s novom eros kemijom i biologijom.

Rakovima mozak lijepo vibrira, ali samo povremeno i ponekad. Većinom ste stranci u vlastitom srcu. Morate se hrabro i pošteno (iz)boriti za najslađu vam ljubavnu bananu. Račići pak luduju za ženskim lopt(ic)ama. Još ste na sisaljki?

Škorpioni plivaju u obilju emocija. Nemate stvari pod kontrolom. Obuzeo vas je divlji ritam strasti, i sve drugo vam je malo važno i sporedno. Ako ste se okačili o korpulentnu Bikicu, naišli ste na sličnovrsnu seksi igračicu. Svaka čast.

Ribe se vole s više njih. Tako to nekako uvijek biva kada se puno previše sniva. S jednim od svih njih, ponajviše se volite maziti? Ako je to istina, sve ostale izbacite iz mozga! Zaštitite vlastiti okoliš, onaj nježni i najosjetljiviji, međunožni...

Play ponuda
Play ponuda