Vrućina se ne smiruje!

SEKSI HOROSKOP: Ribe žele pokazati svoj savršeno podmazani stroj, a Ovnovi se seksaju iz dosade

Suncu i Marsu u Djevici, pridružuje se i Merkur, i svi sposobni za rad u punom su stvaralačkom pogonu.

Najtraženiji su provjereni stručnjaci za raznorazne stvari, i ti isti imaju vrlo gust poslovni promet. I onaj seksualni, jer majstori su ipak majstori!

S Venerom i Saturnom u trigonu, pustolovi koji vole strastveno šarati uokolo, iznova će postati „strašno“ vjerni i odani partneru ili partnerici. Domaće je domaće, i provjerene je kvalitete, sve dok nam ne zamiriše kakva seksi egzotična voćka…


Ovnovi su krivo nasađeni, i ne znaju što bi sa sobom. Kad nemate pametnijeg posla, najviše se volite vruće poseksati. Genijalni ste od rođenja, ali to vam još nije palo na pamet. Možda vas Lav(ica) raspameti. S čim? Pa s vrelo dramatičnim seksi lizanjem!

Lavovi su skroz smireni, barem se takvima predstavljaju. Vaš libido nos, ne ostaje neviđen na ulici. Vidi vam se u očima da ste potrošač(ica) velikog kalibra. Kičma vam se krivo savija, a i srčeko vam preskače. Nema veze. Za seks partiju, uvijek spremni!

Strijelci su opet skrenuli u slijepu ulicu. Stojite na raskrižju između zbilje i snova, sami samcati. Tko vam je kriv, što loše razmišljate. Ljudi dobre volje, sve brzo odobrovolje. Seksi ste privlačni nikome, sve dok se konačno i potpuno ne razvedrite.

Bikovi se bude iz ljetnog sna. Potrošili ste gomilu novaca na gluposti i bezvezarije, i sada vas muče i proganjaju vaši astronomski računi. Ništa, morate pronaći kakvog profitabilnog sponzora. Atraktivno ste izazovni. Bit će kandidata za vaš golišavi skalp!

Djevice su u ljubavnom zenitu. Najbolji ste od svih, ali to ne želite previše isticati. Skladno uglazbljujete svaki detalj života. Nitko vas neće raščerupati samo tako lako. Prije bilo kakvog seksanja, zahtijevat ćete njegov ili njezin zdravstveni karton na uvid.

Jarci se druže sa sebi sličnima, bogatim konzervativcima. Oni skromnijeg materijalnog statusa nisu vam pretjerano zanimljivi. Što ako se zaljubite u jako lijepu a siromašnu djev(ic)u? Oženit ćete je, i polako uzdizati do vaših kapitalističkih visina.

Blizanci nisu bajkovito raspoloženi. A tko od nas može biti sretan i miran kad se po svijetu aktiviraju hidrogenske bombe i dok pušu nezapamćeni uragani? Život ide dalje. Život se živi radi ljubavi. Kako stojite seksualno? Prošle godine jednom, a ove…

Vage imaju zaštitu Jupitera, a i Venera i Saturn im ne rade probleme. Jedino vam „višak“ planeta u Djevici, ide na živce. Djevica je dvanaesto polje u vašem prirodnom horoskopu, a tamo se igraju mutne igre. Samo da opet ne zaglibite u seksi nevjeru!?

Vodenjaci se slabo druže, jer uopće ne izlaze van. Bilo vam je prevruće, sada vam je prehladno. Tko bi potpuno ugodio vašem (mirko)organizmu, još se nije rodio. Možda s nekim zgodno „surfate“ po internetu, njemu ili njoj skroz vidljivi, goli i bosi?

Rakovi su osjetilno prizemljeni i vodnjikavi. Ukratko, savršena ste „smjesa“ za seksi proizvodnju i potrošnju. Djevice su vam trenutno in, i možda upravo s Djevicom uletite u intimnu vezu. Kad je posrijedi prava stvar, sve se odmah vidi i brzo dogovori.

Škorpioni već dugo kuhaju u sebi. Još niste prokuhali? Vaše najbolje vrijeme polako ali sigurno nadolazi, i u totalu ćete se oporaviti od psihokrize. Do tada, skupljajte sličice „vrućih komada“ i fino ih lijepite u vaš fotoalbum folder. Nije loše, za početak.

Ribe su u velikoj gužvi, puno previše rade, i žale se najboljim frendicama da se ne stižu ni pošteno poseksati s intimno osobnim kućedomaćinom. Vaš seksualni alat (ili stroj) savršeno je podmazan. Zaželjeli ste se „nježne vožnje“ na turbomlazni pogon!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr