Nakon 'dvjestogodišnje' vladavine zemlje, zračni element preuzima vodstvo

Nakon pomrčine Mjeseca, stiže nam Solarna eklipsa (14. prosinca), a potom i Zimski solsticij i Velika konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodenjaku. Na nebu se oslikava vrlo markantna Geometrija..., i čovječanstvo se nalazi pred epohalnim promjenama, koje su djelom već započele s pandemijom Koronavirusa.

Nakon 'dvjestogodišnje' vladavine zemlje, zračni element preuzima vodstvo, i postajemo svjesni intelektualnog, moralnog i duhovnog bankrotstva svijeta. Vodenjački impulsi (novi smjerokazi u duši) svijesti, borba je koju vodimo i za druge, a ne samo za sebe. Spolno općenje? Ovnovi direkt pitaju i dobiju, Lavovi se strastvenomazno ližu, Škorpioni opsesivno zaluđuju i prisvajaju, Ribe dragovoljno padaju na koljena... Svi ostali, čisti su prosjek.

OVNOVI iskušavaju granice vlastitih mogućnosti. Neki vrag u vama (nekontrolirana strast) tjera vas da se intimizirate s (pre)radikalnim osobama. Umjerenost je lijek koji vam je u sadašnjem trenutku postojanja najpotrebniji. LAVOVI se strastveno ližu s voljenom osobom, i sve ostalo im je u drugom planu. Temperatura vašeg libida dodatno će narasti ulaskom Venere u Strijelca, i seks će vam još tjednima ostati najomiljenija 'sportska' zanimacija. STRIJELCI će u ponedjeljak iskusiti solarnu eklipsu u vlastitom znaku, i život (poslovno financijski) će im se izokrenuti naglavačke. Što je tu je, nakon kiše dolazi sunce, i Venerin utjecaj će vas osjetilno nadahnuti i seksualno razbuditi.

BIKOVI su melankoličnog temperamenta, i kod njih sve ide polako, i nema ništa nabrzaka. Senzualna Bikica, sve dobro provjeri, i tek onda daje sve od sebe. Seksi ste inovativni. Skrenuli ste s konzervativno tradicionalnog puta? DJEVICE su odgovorne, i ništa ne prepuštaju slučaju. Vaš 'filigranski mozak' vrijedno slaže kockicu po kockicu. Iz matematike ste imali odlične ocjene. A kemija i biologija? Možda vam se kozmički posreći, i blagoslovljeno zatrudnite. JARCI bi trebali paziti da ne zloupotrebljavaju vlastitu nadmoć. Jupiter i Saturn za koji dan će napustiti vaš znak, i vaše materijalističke ambicije će se smanjiti. Vaša izdržljiva i žilava tjelesnost, stvorena je za 'božanske' seksi užitke. Uživajte!

BLIZANCI su u energetskom padu, i žive u strahu od potonuća. Nebo će vam pomoći da izdržite sve nevolje. Ako ste u vezi s osobom rođenom u znaku Strijelca, proživjet ćete vrlo teške trenutke..., i vaša srca će se blistavo pročistiti. VAGE kukaju nad svojom gorkom sudbinom. Ako bolje pogledate oko sebe, spoznat ćete da je mnogima puno teže nego vama. Uskoro ćete zasjati u najseksi izdanju. Možda vas dečko (Strijelac ili Vodenjak?) svečano i zaprosi... VODENJACI su sve više i sve jače u svom ekscentrično originalnom elementu, a prave stvari tek im nadolaze. Godina 2021., bit će vam inspirativno genijalna u svakom pogledu. I seksi emocionalno ćete se osvijestit i prosvijetlit!

RAKOVI se bore s vlastitim samoograničenjima, i uskoro će ih slomiti. Određeni ljudi nestat će iz vašeg života sudbinskom mjenom. Za puno toga dobroga i vaša će jaka volja biti zaslužna. I vaše seksualne inhibicije postaju prošlost. ŠKORPIONI su općepoznati po svom emocionalnom ekstremizmu. Sada negdje ste najpohotniji, i vrlo teško kontrolirate vaše seksi fantazije. Tko iskusi 'iskonski intenzitet' Škorpionskog erosa, gotov je, vaš je, i nema mu više spasa. RIBE sanjaju velike promjene, intimno ljubavne prirode. Zagledali ste se u stranca ili strankinju, i odlazite živjeti u inozemstvo? Igra mačke i miša može vam ostati u nezaboravnom sjećanju, i po dobrom i po lošem. Pazite na sebe.