Zvijezde su rekle svoje

SEKSI HOROSKOP: Ovnovima treba žestoki seks za razbuđivanje, a Ribe imaju novu intimnu frizuru

Sredinom tjedna, Mars ‘seli’ iz Jarca u Vodenjaka i glasnogovornici avangarde zborno će propjevati i utišati ljute i ratoborne konzervativce. Istovjetni politički ideali, spajat će nas i seksualno. Buntovništvo i reformatorski žar, mijenjat će odnose snaga u krevetu. Oni koji posesivno vole jahati, bit će katapultirani iz sedla. Tko pristojno zamoli prijateljski seks, dobit će odgovor – why not?! Marsova povezanost sa seksom očita je i u značaju seksa za preživljavanje ljudske vrste. Seksualni je nagon duboko usađen u nas.    

 

 

 

 

Ovnovi definitivno izlaze iz psihokrize. Redoslijed “kuglica” na nebu, poredat će se u vašu korist. Ako ste kronično sami i nezaljubljeni, možda vam hiroviti astrološki Vodenjak zapne za oko. Potreban vam je malo žešći seks da se pošteno razbudite.

Lavovi ne pucaju lako, sve dok se konačno ne slome. I vi imate svoje više neizdržive granice. No, prošlost je prošla, i nećemo dalje drviti o tome. Upravo stvarate u sebi novo ja. Jedna Riba slatkica nevino će vas zavesti, i seksi emocionalno dezintegrirati.

Strijelci se oporavljaju od problema raznih, i krasno im ide, a specijalno onima koji su na svijet došli u promrzlom mjesecu studenom. Seksualno ste se reaktivirali, jer vas je netko reanimirao. Taj netko ostat će vaš dugo dugo. Možda i za vijeke vjekova. 

Bikovi se prave važni jer imaju novi (zlatni?) zub. Opet možete jesti do mile volje, a dobro vam ide i seksi grickanje. Tjelesno ste rogati, ali vaša duša je prostrani zeleni pašnjak. Arhitekt Svemira daruje vas obiljem. Budite zahvalni na brojnim darovima.

Djevice su, većinom, milostive djeve. Znate tu i tamo sitničavo zvockati, a s tim  se da živjeti. Ako ste emocionalno uneređeni i neprobavljivi, možda niste Djevica već Lav? Provjerite sat i minutu rođenja. U svezi glede seksa, češće ćete peglati plahte.

Jarci gube Marsa, ali im ostaje Pluton. Vaše atomsko djelovanje poprimiti će miroljubivije razmjere. Što ste uništili, toga više nema. Ili, ipak ima? Podgrijana juha nije idealna za konzumaciju. No, vi slobodno probate, pa nas sve izvijestite o okusu…  

Blizanci primaju potporu od Marsa i Jupitera, i zaštićeni su od Saturnovih sila straha. U nadolazećim danima ego će vam fino poskočiti. Prirodno ćete udisati kisik. S Vagama i Vodenjacima najradosnije komunicirate. S istima, i krevet vam dobro leži.

Vage se najljepše maze. Stvoreni ste za ljubav, iz ljubavi, i nema vam druge nego živjeti ljubav, jer samo je ljubav božanska. Naravno, život nije uvijek med i mlijeko, i svjesni ste te činjenice. Vaše eksperimentalno praskanje naelektrizirano se ubrzava.

Vodenjaci dobivaju novo pogonsko gorivo, i ubrzo će uzletjeti u nebeske visine. Poletjeti ćete i u ljubavi, iako vas i politika strastveno privlači i krade vam slobodne sate. Potrebna vam je nova seksualna politika. Sve druge alternative su nedostatne.     

Rakovi se opijaju melodijama ljubavnih vizija. Budite se mokri i preuzbuđeni. Solo priča može biti zanimljiva do određene granice. Prije ili kasnije, svi osjetimo potrebu za strastvenim tjelesnim srastanjem. Nema panike, sigurno ćete ubost nekog novog!

Škorpioni više nisu onakvi kakvi su oduvijek bili. Nova vremena, novi identiteti. Ljudi se mijenjaju, ali na žalost, uglavnom na gore. Vi ste postali kvalitetniji, jer vas je ljubavna bol mnogočemu izučila. Tko uleti u mrežu vaših strasti, bit će vam za desert.

Ribe rano nauče spretno plivati kroz život. Problemi se javljuju kod zarona, i to onog duboko emocionalnog i preidealističnog. Ne biste trebali tragično primiti k srcu novu ljubavnu kataklizmu. Seksa je bilo, a i zgodno ste stilizirali novu vam intimnu frizuru…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr