SEKSI HOROSKOP: / Ovnovi u potrazi za rastrošnom sponzoricom, a Ribe su u 'nezbrinutoj' fazi

Politika nam se definitivno 'uvukla' i u krevet!

28.12.2019.
7:00
Thinkstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Opozicija između Marsa i (malefične) zvijezde Algol, naglašava primitivnu mušku seksualnu energiju i osvetoljubivost. Pretjerana upotreba sile, posebno prema ženama, može stvoriti mnoge nevine žrtve.

Venera, dispozitor Marsa, nalazi se u Vodenjaku i neaspektirana je, i ne dopušta pretjerano približavanje i intimnosti. Ovo je susret dvoje ljudi između kojih postoji neki neprelazeći prostor. Ona će na prvi znak opasnosti oštro prekinuti vezu.

Zbližit će nas isti ideali i politički stavovi. Eto, politika nam se definitivno 'uvukla' i u krevet!

Ovnovi su prošli kroz 'dolinu suza', i veliko je pitanje jel su pri tom štogod i naučili. Jupiter, Saturn, Pluton, imaju nešto protiv vas. Vaši financijski problemi tjeskobno se reflektiraju na vaš intimni život. U potrazi ste za seksi rastrošnom sponzoricom?!

Lavovi su 'crni mački', i trenutno su samo svoji i ničiji više. Proći će vas psihokrizijaner, počev od petka, kad Mars uđe u Strijelca. Nova godina? Pornhub vam je uvijek pri ruci. Birate komade, i 'junački šljakate' desnicom!

Strijelci nisu baš najbolje, ali za koji dan, osjećat će se puno bolje. Drugi vikend putujete u inozemstvo, a još se niste informirali gdje točno možete glasat? Ovi Predsjednički izbori su 'čisti seks'. I On i Ona nas šilje u mozak!

Bikovi su u oscilirajućoj seksualnoj formi. Sad ste gornji a sad donji. Ili ste ludi za njom ili vam ništa ne znači. Izbjegavajte ekstremno ponašanje. Ne igrajte se s tuđim osjećajima. U suprotnom, mogli biste dobit (s čekićem!) po prstima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Djevice su stidne, ali se vole mazit. Nema boljih 'gimnastirački' od Djevica. Možda vam 'u tome' jedino vižljaste Blizanke mogu konkurirat. Gimnastika, racio, eros mašta... Dečki, cura Djeva, sa svime je nadarena. Čisto savršenstvo!

Jarci su momci od čelika, i nema cure koja pored sebe ne bi htjela imat nekog takvog – Terminatora! Kakvi ste iznutra? Ako ne znate pokazat osjećaje, badava vam sve. U tom slučaju, niste snažni, jer ste uplašeni.

Blizanci su radoznali, skakutavi, vjetropiri. Kako koji vjetar puhne, vi mu se momentalno prilagodite. Letite niz vjetar, i nitko vas ne može ulovit. Lav, Vaga, Strijelac ili Vodenjak. Netko od njih će vas seksualno tjelesno, prizemljit!

Vage su se proljepšale, a uskoro će biti još puno ljepše. Vaša ljepota djeluje zasljepljujuće na druge ljude. Gdjegod se pojavite, izazivate požare. Pazite da vam ljepota ne postane teret! Gužvajte se po plahtama, i sve će bit dobro.

Vodenjaci su srcem i dušom uključeni u političku kampanju za Predsjedničke izbore. I, kome ide vaš glas: 'rasnoj' Bikici ili 'ubojitom' Škorpionu? Nemojte nam samo reći – nikome? Bili ste i ostali ste, seksualno 'oslobođeni' anarholiberali!

Rakovi su malo presmrznuti, i čekaju da ih netko krene odleđivat. Račić (i nesvjesno) traži 'mamicu', i ako joj nalikujete i pedagoginja ste u duši, vaš je! Račica se želi što prije ugnijezdit. Ako su joj 'kliješta nabrušena', bit će seksa!

Škorpioni su skroz vražji. Ni za blagdane nemate mira. Blagdani su vam najslađi za lovit krivine. Novi sponzorski ugovori, domjenci, koja čašica više, i eto vraga. Ako zamirišete 'po tuđem parfemu', draga će vas odmah skužit!

Ribe su u seksualno 'nezbrinutoj' fazi. Čim se magla digla, frajer je odmaglio u nepoznato? Emocionalno ste premehki i sve opraštate. Pamti vas, što, 'primate golove', najljepše od svih! Možda podvije rep, i vrati vam se na Silvestrovo?

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali