Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Ovnovi traže vatrenu jahačicu, Jarci izdržljivu Bikicu, a jedan znak ne bira nego skače na sve živo

Image
Foto: Thinkstcok, mammuth

Pred nama je sretno razdoblje za razmjenu znanja i iskustva

9.5.2020.
7:00
Thinkstcok, mammuth
Play ponuda

Harmonični aspekti (trigoni) Merkura s Plutonom i Jupiterom, povoljno je 'kozmičko izvješće' koje ukazuje na uspjeh kroz trgovinu, turizam, marketing i sponzorstva. Ovi utjecaji su najava mogućnosti putovanja u inozemstvo i 'oslikavaju' postupni gospodarski oporavak.

Pred nama je sretno razdoblje za razmjenu znanja i iskustva. Pozitivna komunikacija prevladavat će u prijateljskim vezama, a mnogi od nas imat će i dobro razvijen smisao da slijede pravi ljubavni trag.

Ovnovi jure kroz život i teško ih je zaustavit. Dobro je ako znate kuda žurite i koji vam je cilj. Ako sprintate uokolo bez smisla, izgubit ćete se i zalutat ćete. Tražite zgodnu, vatrenu, 'jahačicu' koja može pratit vaš brzi tempo življenja!? Lavovi se baš i nemaju s čim pohvalit. Usred 'sezone ribolova', izgubili ste samopouzdanje. Sumnja u sebe, vidi vam se na licu, i curama niste poželjan ženik. Do kad će bit tako? Čim se cijepite protiv nehrabrosti, sve će krenut na bolje. Strijelci imaju mnoštvo novih ideja kako popravit vlastiti ljubavni život. Naizglednija vam je seksi opcija susjeda s kojom milozvučno komunicirate. Ona je sama a i vi ste solo. Kad se dvije samoće strastveno sudare, bit će vraga.

Bikovi se olako uzbude. Niste sposobni kontrolirati vlastiti libido. Priroda je u punom cvatu, a i vi se slično osjećate. Mirisi, okusi, dodiri..., izbezumljuju vas. Najteže je solo Bikovima i Kravicama. Nonstop bi se pumpalli? Ništa, 'ručni rad', i svi sretni! Djevice bi se rado seksale, ali nemaju s kim. U stvarnosti, imate s kim, ali on vam se ne sviđa tjelesno. Uvijek vam neka kriva dlaka smeta, i nikad niste do kraja zadovoljni. Dok tražite Savršenog Supermena, prolaze vam najbolje godine. Jarci su tvrde glave, i ne mijenjaju se lako. Jarci su Saturnova djeca, i tvrđa su od čelika. Najsretniji ste i najopušteniji kada planinarite. Vaša alpinistička istrajnost dolazi do izražaja i u krevetu. Korpulentna Bikica idealan je 'materijal' za vas.

Blizanci su neuhvatljivi, a tek Blizanke... Ptičica ste koja povremeno sleti u gnijezdo i brzo leti dalje. Tko vas voli takve, nije posesivan, i sve je za pet. Ako ste solo, i izazivate druge da se zaljubljuju u vas, krasno se igrate i zabavljate. Vage bi se (svuda) mazile, ali samo do određene mjere. Ako je vaš novi dečko Ovan, sigurno traži od vas odmah sve. Ako ste intimno bliski s Jarcem, kod njega prije vjenčanja nema nikakvog seksa. Stalno naletavate na ekstremiste. Vodenjaci su nabrijani na svašta nešto, pa i na seks. Ako se slažete s njim ili s njom po pitanju ravnopravnosti spolova, vaš prijateljski odnos postat će ljubavni. Kad ljubav jednoga dana prođe i završi, ostat ćete u prijateljskoj vezi.

Rakovi su nježna stvorenja, a to poglavito vrijedi za usplahirene Račice. Čim vas netko krivo pogleda, momentalno se smrznete. I pri seksu ste ćudljivo mušićavi. Ako vas prejako stisne, bunite se. Ako je mekan i svilen, nije pravo muško. Škorpionima brzo dosadi biti u vezi. Da bi netko trajno zadržao vašu ljubavnu pažnju, mora biti autetntičan i svoj, a takvi cijene vlastitu slobodu i ne dopuštaju da im netko kontrolira život. Seksate se svakako, samo ne normalno. Ribe se mrijeste gdje i s kim stignu. Potpuno ste izgubili sve kriterije prirodnog odabira. Niste svjesni da ste promiskuitetni ili svjesno upražnjavate sveopći nemoral? Pucaju vas strastveni nagoni, a znate se poseksati i iz samilosti prema drugome.

Play ponuda
Play ponuda