Dobro je znati!

SEKSI HOROSKOP: Ovnovi su spremni za junačko nabadanje, a Vage su najpopularniji ljubavnici na tržištu

Venerino „sljubljivanje“ s Jupiterom i Marsom u punom je stvaralačkom pogonu, i ljubav cvate svuda uokolo nas, čak i ako je nismo svjesni jer nam je na prvi pogled nevidljiva.

Ovnovi, Blizanci i Vage, trenutno su najmarljiviji seksi radoholičari, i najlakše pronalaze (orbitalni) put do (titraja) tuđeg srca.

Srce, mozak i međunožje, sveto je trojstvo, sočne sveoplodnje. Priroda nam sve daje. Čovjek je svjetlo prirode. Ljubav nadahnjuje, štiti, osvješćuje, oprašta…


Ovnovi imaju Veneru u direktnom kretanju, i nisu loše ljubavne sreće. Rogovi su vam našiljeni, i spremni ste za junačko nabadanje. I Ovčice su ustreptale, željne maženja. Ne možete promašiti. Sve vam se lijepo posložilo. Nebu ste najmiliji, a i njemu i njoj.

Lavovi se ne žale, jer imaju sve. Ako želite previše, i „tuđe voće“ vam je najdraže, opijeni ste, i trebali biste se emocionalno otrijezniti. Samo vam čisto srce garantira trajnu životnoljubavnu sreću. Sve ostalo je lutanje, opsjena, nemir i dezintegracija.

Strijelci slute nadolazeće iskliznuće iz normalnog ljubavnog kolosijeka. Preosjetljiv vam je mozak. Verbalno se prepucavate s drugima, jer se svjetonazorski razilazite. Ako vas netko strasno animalno privuče k sebi, brzo ćete zaboraviti na vjeru i politiku.

Bikovi imaju glomazna načela i silno su tvrdoglavi. I u seksu preferirate uvijek isti ležeći (pozadinski) stil nježnosti. On(a) „sve radi“, vi ste fiksno nepromjenjivi. Zvijezde vas ne guraju naprijed, a ni natrag. Spoznali ste tao ljubavi. Uživate u nedjelovanju.

Djevice prekovremeno rade da lakše zaborave ljubavnu bol. Možda se na poslu intimno zbližite s nekom (vama sličnom) marljivom jedinkom postojanja. Najviše vrednujete majstore i stručnjake. Netko takav, najbrže će vas uloviti u mrežu strasti.

Jarci su grozno zakržljali u seksualnom smislu i kontekstu življenja. Muči vas kostobolja, i to posebno stare Jarce. Mlade Jarčice najbolje podnose tegobe razne. Planinare, bicikliraju, plivaju, i čekaju savršeno plodan tren za stvaranje potomstva.

Blizanci sjajno izgledaju i još bolje se osjećaju. U optimalnom ste dobu godine. Osim seksa, na što još trošite energiju? Najjače vas uzbudi strastvena komunikacija. U krevetu ste glasni. Ne sramite se svašta govoriti. Palite se na prostote, sram vas bilo.

Vage vole luksuzirati, u svakom pogledu. Ljepota zaslužuje bogatstvo. Flertujete s nogometašima, tenisačima, atletskim superzvijezdama. Bliže ste kamerama kada se družite sa slavnima. Kako izgledate goli? Netko sanja da vas skroz do kraja razgoliti.

Vodenjaci su krasno raspoloženi. Sigurno imate dobrih razloga za sreću. Možda je vaša radost izvanzemaljskog porijekla? S vama se nikad ne zna, tko ste i kakvi. Uz nezamjenjive Lavove, seksualno su vam najfinije aspektirani Ovnovi, Blizanci i Vage.

Rakovi seksualno kriziraju više tjedana unatrag. Čim Mars uđe u Raka (4. lipanj), prokuhati ćete osjetilno zapaljivo, a „vatrena voda“ nije baš nježna i bezopasna. Seks s vama, neće biti idilična radionica. Vaša ljubav bit će amazonski ratnička!

Škorpioni su izvan pogona. Ne možete uvijek divljati, morate ponekad i sjašiti. Sada netko drugi galopira kroz njegov ili njezin krevet umjesto vas? Nebo je pravedno. Mi živimo neskladno u neznanju. Propali ste u crnu rupu, ali rodit ćete se skroz novi!

Ribe su melankolične, a u tom stanju najlakše se daju nagovoriti na seks. Odajemo vaše tajne jer moramo, da bi educirali znatiželjno čitateljstvo. Suhi ste, vjetar puše, a na vidiku nema kišnih oblaka. Koja antipropaganda romantike. Seks? Nula bodova.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr