Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Ovnovi osvajaju medalje u seksu, a Strijelce privlače egzotični tipovi muškaraca i žena

Image
Foto: Tumblr

Nadolazeća djelomična pomrčina Mjeseca, najviše će utjecati na rođene u fiksnim (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak) znakovima.

5.8.2017.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Prijateljsko erotski odnosi koji nisu do kraja izdefinirani, i nalaze se u svojevrsnom vakumu, napokon će se iskristalizirati.

Ako nam srce i mozak rade na frekvenciji pozitive, lakše izbjegavamo nevolje. Oni koji seksualno vrludaju kroz nepoznate predjele neistražene ljubavne prašume, ti i takvi će najviše nadrapati. Pomrčina je prigušena svjetlost, naš sudar „s mrakom“ u nama samima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su dobro posloženi u glavi, i još im preostaje da se u srcu pročiste. Seks vam je sveprivlačan sport, i s tim u vezi redovito vježbate i trenirate. Vaša sezona lova i ribolova traje nesmanjenom žestinom. Slobodni ste kao ptica, ali s olovnim krilima.

Lavovi su pod direktnim utjecajem pomrčine Mjeseca, i trebali bi više paziti s kim se sve intimno druže. Svima sve dolazi na naplatu, i u tome ni vi niste iznimka. Ako ste proteklih tjedana bludno griješili, jasno vam je zbog čega ste sada u problemima.

Strijelci su u skladnom razdoblju, i ništa ih previše ne dira. Ne postavljate sebi granice, i živite bezbrižno. Volite egzotične tipove ljudi, i netko takav će vam na naglo uletjeti u život. Iz seksi ljubavnih razloga selite u inozemstvo? Ne bi vam bilo prvi put.

Bikovi čekaju bolje ljubavne dane. Niste u vrhunskoj seksi formi, i svjesni ste te činjenice. Pokoji ubod sa strane se ne računa. Za vaš ogromni erotski apetit, to je skoro ništa. Da vas nebo nije prikočilo, puno više biste se intimno družili s odabranim.

Djevice su kao i Bikovi, na čekanju. Što radite kada ništa ne radite? Čišćenje i pospremanje vaša je psihoterapija. Jedna dosta starija osoba od vas, pokazuje interes za vaš lik i djelo. Već se družite poslovno. A seksualno? Slobodno maštate.

Jarci sami sebe limitiraju. Vaša samokontrola je na zavidnoj razini. Funkcionirate poput stroja. Koga ulovite u mrežu strasti, više ga ne puštate. Fanatizam i karizma, to ste vi. Natrčat ćete na nekog sličnog, i bit će vam strastveno vruće. Prava ljetna seksi pržiona.

Blizanci su lagano melankolični. Više razmišljate o prošlosti nego o budućnosti. Sadašnjost vam bježi iz vidokruga. Netko vas danima zaljubljivo promatra, a vi to ne primjećujete.Sanjate bujne erotske snove. Budite se strastveno uzbuđeni i ovlaženi.

Vage su drage, nježne, romantične, i uz sve to, i beskrajno lajave. Tračate koga stignete. Bježite od vlastite praznine, ili ste samo pretjerano radoznali. Ako netko objelodani detalje vaših seksi preferencija, nećete se osjećati ugodno u vlastitoj koži.

Vodenjaci misle jedno, osjećaju drugo, a rade nešto treće. Definitivno vam nije dosadno u životu. Ni sami ne znate s kim ste sve bili i što ste sve radili ovo ljeto. A ljetu još nije kraj. Teoriju ljubavnog kaosa živite u stvarnosti. Bravo vi. Genijalni ste.

Rakovi su tempirana emocionalna bomba, i svi ih zaobilaze u širokom luku. Vodite unutarnji rat sa sobom samima, i sve dok je tako, seksualno ste nula bodova. Samo netko na sličnoj frekvenciji besvijesti, željeti će vas odvesti u krevet. Živi ste urnebes.

Škorpioni imaju nezgodno aspektiranog Marsa, i ne štiti ih i ne spašava blagotvoran utjecaj Venere. Kod kuće imate sve što trebate, ali opet vam nije dosta, pa tražite nekoga sa strane. Samo se vi igrajte. Nebo sve pamti. Ni otrovni trn vas neće spasiti.

Ribice su popularne seksice, i svi ih vole. Postoje i oni koji vas iskorištavaju, a njih još niste prepoznali. Naivni kakvi jeste, imate nerealna očekivanja, i ne vidite što vam rade iza leđa. Zabranjeno ljubavno voće je najslađe, sve dok ne postane skroz gorko.

Play ponuda
Play ponuda