Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Ovnovi će poželjeti nešto 'sa strane' baš za Božić, a Bikovi će topiti kile među plahtama

Image
Foto: Screenshot

Suncu i Saturnu u znaku Jarca, za koji dan će se pridružiti i Venera, i „situacija u nama“ bit će smrznuto proračunata, bez obzira na (najavljeno eventualnu) sveotapajuću južinu.

23.12.2017.
7:00
Screenshot
Play ponuda

Od srijede pa na dalje, poslovno komercijalni seks najčešće će prakticirati oni koji su ga izmislili i sofisticirano nadogradili..., tradicionalno konzervativno glasačko tijelo.

Na sam Badnjak, Merkur kreće direktno iz Strijelca, i bit će dosta onih koji će u posljednji tren otputovati u rodni im kraj(olik). Tko ne putuje, snuje seksi snove. Bujne, paprene i egzotične!

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi ne prepoznaju sami sebe. Uozbiljili ste se, pažljivo slušate sugovornika, kod kuće (opet) sve radite, postali ste jako odgovorni Ovozemljani. Jedino vas još seks „sa strane“ ili „izvan kućnog praga“ malo svrbi u duši? Ne tražite vraga za Božić.

Lavovi su izvan pogona. Nema veze, zima je i nigdje nikoga nema da vas vidi energetski razvaljene. Alatka vas još dobro služi, bez obzira na ostale nepogode. Lavice su (provjereno) seksi vruće, ispod svih tih „neprobojnih“ šalova i šešira.

Strijelci su se riješili Saturna, Venera ih skoro napušta, i jedino im još Merkur pravi društvo. Kad smo već kod društva, odnedavno niste više sami, jer ste pronašli nekoga. Sigurno je Blizanac ili Blizanka? Puno priča, ali i zna znanje. Ono u krevetu.

Bikovi se hranidbeno grozno unerede u vrijeme blagdana. Seks, klizanje, skijanje, ples..., morate nekako „uništiti“ višak kalorija. Ako ste solo, izlazite van u noćni život. Netko će se u vas ludo zaljubiti. U idealan tren, taman za novogodišnji seks vatromet!

Djevice se vraćaju k sebi. avirili ste u vlastitu dušu, i otkrili svašta zanimljivo. Da biste mogli ići naprijed u bolju budućnost, potrebna vam je unutarnja harmonija i stabilnost. Privlačno ste simpatični. Bit će valjanja po krevetu. Ponajljepši ste zimski cvijetak.

Jarci su strogo predani svojim poslovnim ambicijama, i teško im je pokazati neke druge osjećaje osim onih proračunato financijskih. Zbrajate i oduzimate. Najisplativije vam je komercijalno seksanje. Ništa osjećaji, samo lova i (kratkotrajni) pornoužitak.

Blizanci pjevaju od sreće. Dobili ste hrpu poklona na koje uopće niste računali, i ugodno ste iznenađeni. Najveći dar vam je to što imate ljubav i što vas taj netko jako voli. Seksi ste raspoloženi. U mozgu vam je stalno „na pameti“ prva, spolna čakra!

Vaga žive u strahu od (eventualne) napuštenosti. Radite sve što on(a) želi, pa i više od toga. Imate putra na glavi, bili ste svakakvi, junačili ste se dok ste imali potporu s nebesa, a sada ste kuš. Jedino ste u seksu ostali velemajstor(ica) improvizacije.

Vodenjaci su filharmonični u duši, kakogod to zvučalo. Ništa vam ne kvari blagdane. Mirni ste u sebi, na poludivlji način, i pitanje je trenutka kada ćete iskliznuti iz kolosijeka. Partnera „varate“ s novim vibrofonom, i on jadan ne zna što (sebi) radite...

Rakovi postaju mali račići. U ljubavi ste naišli na „santu leda“, i momentalno ste se omalovažili. Istina je, samopouzdanje vam je slabašno. Možda vam uleti u intimnu orbitu, netko ohoho mlađi ili malopuno stariji od vas. Bilo kako bilo, dame prve biraju.

Škorpioni su strašno zgodni i užasno poželjni za svakovrsnu oplodnju. Pogled vam je ubojit, obarate kandidat(kinj)e s nogu, seksi ste do neba. Jarci su vam najsuper likovi. Ima u njima nešto čelično, a na mišiće „od čelika“ oduvijek se žešće palite!

Ribe se fantastično servisiraju, priča se po selu. Vas baš briga što tko govori. Milostivo služite, žrtvujete se, nježna ste dušica, a gdje i s kim spavate to ne bi trebala biti tuđa briga. Ali, selo kaže, i ne laže, vanserijski ste komad, i to nadalekooo.

Play ponuda
Play ponuda