Uživajte!

SEKSI HOROSKOP: Ovnove će netko žestoko dražiti, a Strijelci će pokušati realizirati lude ideje

Potpuna ili totalna pomrčina Sunca (21. kolovoz) privremeni je „gubitak svjetlosti“, tren u svevremenu koji će neki među nama pamtiti (po manjelijepim sjećanjima) cijeli život.

Bikovi, Lavovi, Škorpioni, Vodenjaci – rođeni posljednjih dana vladavine svog znaka, iskusit će najžešće zamračenje/prosvjetljenje, i navedenim jedinkama postojanja život više neće biti isti.

Mars je u suglasju s Jupiterom i sa Saturnom, Venera se prilagođava Saturnu, a sama eklipsa (Sunce, Mjesec i sjeverni čvor u Lavu), u trigonu je s Uranom. Na udaru su kraljevi i kraljice, državnici vlastodršci, karizmatična i slavna umjetnička srca.

Sve u svemu, nade ima, svijet (još) neće propasti, a do daljnjeg ćemo se i naelektrizirano praskati ko zečevi i zečice…

Ovnovi su relativno zaštićeni, i nisu u lošem stanju. Nadolazeća pomrčina najjače dira vas koji ste rođeni sredinom travnja. On(a) vas i intelektualno i seksualno draži? Bit će genijalnog seksa. Uz njega ili nju, napokon ćete se skroz do kraja prosvijetliti.

Lavovi sjaje prigušena sjaja. Što vam srce misli? Vaša srčana čakra trpi „udar s nebesa“, i jedino vas čisto srce može spasiti. Srce ima uzvišeno mjesto u tijelu, seks je dole niže. Zdravi ste i lijepi. Ako ste naučili krotiti vatru vlastitog erosa, najljepši ste.

Strijelci imaju lude ideje, i pokušavaju ih provesti u djelo. Pokušavate „uspješno“ pobjeći od problema, a takvo što je nemoguća misija. Kada sredite sebe, tada možete krenuti drugima. U suprotnom, uskoro ćete ostati i bez seksualne inspiracije.

Bikovi ne vole promjene, a promjena je vječna i univerzalna pojava. Ukopani ste u status quo stanju, a morate se pomaknuti s mjesta. Borite se protiv prirode, umjesto da živite u suglasju s prirodom. Ni u krevetu se više ne dajete rastrošno optimalno.

Djevice su odlikašice, i navodno se najbolje šlatare. Zainteresirani dečki, odmah da vam istinu kažemo, astrološku Djevicu treba zaslužiti, i nećete tek tako prste polizati. Muški Djevci, slično su zahtjevne biljke u seksu, i kod njih sve mora biti sterilno čisto.

Jarci su vlastiti seksualni život prekrili diskretnim velom. Što se događa u vašoj spavaćoj sobi, vaša je osobno intimna stvar i točka. A vaše šaranje izvan postojeće ljubavne arene se ne računa? Hvalite se s novim ulovom, i s tim u vezi jako griješite.

Blizanci imaju komunikacijskih problema s bratom ili sa sestrom. Kako mislite tako vam jest, bez obzira što drugi govore. Izgubljeni u masi nepovezanih detalja nećete se dobro provesti. Ako ste vrućoj strankinji stali na rep, nije vam loš seksi horoskop?

Vagama sline cure za turbofolk frajerima s preskupim limuzinama. Osim seksanja sa slavnim i bogatim osobama, imate vi još i drugih poroka. Venera i Vaga moraju biti čiste da bi bile zdrave, prirodne, kreativno krasne i normalne. Zabili ste nos u mulj.

Vodenjaci ne slušaju intuiciju, i lako propadnu u mrežu neartikuliranih strasti. Ako ste u vezi, možda za koji dan odletite dalje. Ako solirate, i netko vam nenajavljeno uleti u život, ostati ćete u čudu. Seks je važan i potreban, ali vama (trenutno) nije najvažniji.

Rakovi su emocionalno topli. Vaše srce interesira znatiželjnike. Udomiteljstvo je idealno zanimanje za Raka. Još ste solo? Stvarno vas je šteta. Zgrabite to što vam se nudi pred nosom, i u spilju s njim ili s njom. Malo arhaično, ali stvar funkcionira.

Škorpioni imaju problema s poslodavcima, a šokantan preokret im kuca na vrata. Ako se družite intimno seksualno s nadređenim, ne piše vam se dobro. Ko bi gori, sad je doli. Ništa, na koljena, primite se posla, i tražite oprost grijeha. Volite sladoled?

Ribe su zbunjena stvorenja. Niste svi isti, ali dobar dio vas stvarno ne zna gdje su im škrge a gdje peraje. Ne želite se zbrojiti. U svezi seksa, nema novih vijesti. Plivate slobodnim stilom i potrošite se kako s kim stižete. Oprašujete se bez ikakvih kriterija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr