Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Ovčice su prilično nasrtljive, a neke koje glume mirne mace zapravo su pohotne lavice

Image
22.2.2020.
7:00
Play ponuda

Venera 'u izgonu' u Ovnu, u kvadratu s Jupiterom 'u padu' u Jarcu, međuplanetarna je konfiguracija koja ne nudi nagovještaj velike ljubavne sreće. Emocionalno nasrtljivi, izravno ćemo uskakati u nove odnose samo na temelju fizičke privlačnosti, što će rezultirati kasnijim teškoćama.

Stari Jarci, bez nužnog opreza i suzdržanosti, u strastveno predinfarktnom stanju, ludo će se zaljubljivati u mlade koke! Imati će se čemu veseliti i djevojke/žene koje novac, uspjeh i položaj, itekako uspaljuje.

S retrogradnim Merkurom, šutjeti ćemo kao ribe, izuzev onih koji će 'pjevati na sav glas' i odavati tajne.

Ovnovi su 'najbrži preletači' iz veze u vezu. Nakon posljednjeg 'preleta' osjećate se malo bezveze? Zalijepili ste se za njezino lijepo tijelo, a sve ostalo vam je puno manje važno. To vam je tako kad s 'onom stvari' razmišljate. Lavovi nisu skloni seksualnom postu, a dobro bi im došla povremena apstinencija. Imate odličan seksualni tek, i s tim u vezi uvijek ste gladni više. Jedna nasrtljiva astrološka Ovčica (seksi desertna), stalno vam je za petama. Strijelci se lako izgube u nekontroliranim strastima, i to je stara priča. Novost je to što se s trenutnom izabranicom vašeg vatrenog srca želite trajno skrasit. Ako vam ona ne brani da slobodno vrludate uokolo, idealna je osoba za vas.

Bikovi, čim predosjete 'miris lovine', pretvaraju se u nezaustavljive seks mašine. Industrijsko doba je stvoreno za vas, a dobro biste se snašli i u pretpovijesti. Ona vas naziva neandertalcem, a vi se ponosite što ste baš takvi kakvi jeste!? Djevicama je ego sve jači. Više niste preskromni, stidni i nenametljivi. Od starih navika, jedino vam je još preostala gorka kritika svega i svakoga. Vaš probirljivi jezik opasno žudi za nečim slatkim. Polizat ćete Bika ili Jarca, uzduž i poprijeko. Jarci su strastveno ubrzani. U krevetu ste živa vatra. I stari Jarci su došli na svoje. Počeli su vas proganjati mladi komadi, i ne možete doći k sebi od silnog iščuđavanja. Zrelost je na cijeni, a vi ste iskusni i mudri, a i financijski ste pernati.

Blizanci se lome u sebi, ali su i fleksibilni, i sav stres izbacuju iz sebe bez većih problema. Seksualna gimnastika često vam je na pameti. Potrošite se u brzom letu, svaki drugi dan, i svi sretni i zadovoljni. Svaka čast, imate osjećaj za ritam. Vage lako pucaju po pitanju živaca. Mozak vam je prezasićen od gledanja sapunica. Ove turske su vam bolje od onih meksičkih, a domaće sapunjare nećemo ni spominjat. Negledljiva romantika vas umara. Sanjate sirove strasti. Vodenjaci žive od danas do sutra, bez plana i programa. Uživajte u besmislu dok možete. Uskoro će Saturn ući u Vodenjaka, i vi ćete se svečano resetirati u glavi. Mnogošto će vam opet postati jako važno, pa i seksologija kao takva.

Rakovi su stalno u (većem ili manjem) neredu, a poznata je činjenica da nered krade energiju. I Venera i Mars nisu vam skloni, i ne pokušavajte na silu 'ispraviti stvari' u vašoj vezi. Pričekajte bolje vrijeme. Kad vam krhki ego ojača. Škorpioni su kompleksna emocionalna stvorenja. Rijetko koji dan vam prođe bez olujne bure. Vodite rat, a ne ljubav. Ako ste blisko intimni s nesigurnom micamacom, njega ili nju dodatno ćete posesivno prišarafiti. K sebi, uz nogu. Ribe su, uslijed utjecaja retro Merkura, zbunjene u sebi samima. Vaš poetski mozak, izmišlja stvari koje nemaju veze sa stvarnošću. Seksate se na sofi, u kuhinji, pod tušem. Posljednju opciju, specijalizirali ste do neslućenih razmjera.

Play ponuda
Play ponuda