Strast bukti

SEKSI HOROSKOP: Onaj tko Vagama gužva plahte najsretniji je čovjek na svijetu, a Lavovi zajaše koga stignu

Konjunkcija Venere i Urana inicira „ludu ljubav“ koja se neočekivano pojavljuje. Navedeni aspekt, specijalno i vanserijski će uzbuditi one koji preferiraju izvanbračne izlete i slobodne veze.

Uran je kao magnet, pa jako privlači Veneru, dok s druge strane potreba za slobodom ne omogućava stabilnost i trajnost u odnosu.

Ovnovi, Blizanci, Vage i Vodenjaci, u neukrotivoj i skitalačkoj su fazi razvoja, i najskloniji su šaranju. Svi ostali, stisnuli su kočnicu i izbjegavaju neodgovorni let u nepoznatu džunglu strasti.


Ovnovima završava razdoblje „labuđeg pjeva“, i za kraj će njihova ljubavna poezija zvučati očaravajuće tuđim srcima. Bljesnuti ćete poput kometa, i nestati u bespućima buduće zbiljnosti. Grizete voljenu osobu, a i on(a) vas isto? Još se niste opametili.

Lavovi zajašu koga stignu, a glume nevine svece. I vama koji ste u poodmakloj dobi, seks ne izlazi iz misli? Lavovi i lavice u srednjim (najboljim) godinama, praše se bez prestanka. Oni u dvadesetima nisu skroz svjesni koliko su seksizgodni i (pre)potentni.

Strijelci će napokon predahnuti. Stvari koje su vam se prije koji dan izdogađale, nećete lako zaboraviti, ali život ide dalje. Imate o čemu razmišljati. Vaša zadnja veza nije bila skroz gorka. Bilo je i slatkiša, onih seksualnih. Ali, seksanje nije sve u životu.

Bikovi su ultrakonzervativno tvrdoglavi, i najradije bi živjeli u srednjem vijeku. U vašem užem i širem familijarnom krugu ljudi, uloge su strogo podijeljene. Točno se zna tko što radi, i sve funkcionira. Jedino vi slobodno smijete imati više ljubavnica?

Djevicama dolaze ljepši dani. Situacija će se u vašem mozgu smiriti, a i srcu ćete zdravo prodisati. Rado biste se s nekim skrasili? Nebo će vam pružiti priliku. Situiran, lijep, vrijedan i, malo škrt. Isti vi. Nema veze, u seksu ćete se božanstveno stapati.

Jarci ulaze u razdoblje opasnog življenja. Morate se više žrtvovati za bližnje. U suprotnom, bit će zlo i naopako. Posao, posao, posao. Nikad kraja vašim himalajskim ambicijama. Djeca vas žele vidjeti. A i supruzi je već dosta stalno istog hladnog kreveta.

Blizanci su rušilački raspoloženi, i ništa im nije dovoljno sveto. Želite biti slobodni i bez obveza. Neće dugo biti solo. Netko će vas strastveno dramatično osvojiti, potrošiti i odbaciti, i sve to u istom danu. Scenarij je nevjerojatan, ali je vrlo izgledan.

Vage su najrazmaženija stvorenja na svijetu, i s tim u vezi teško im je kod sebe bilo što promijeniti. Stvoreni ste za luksuziranje. Skupocjena ste lutka u izlogu. Vaša ljepota je neprocjenjiva. Tko s vama gužva plahte, najsretniji je čovjek na svijetu.

Vodenjaci vole eksperimentalne ljubavne igre. Netko od vaših novih prijatelj(ic)a, zapeti će vam za oko i u strastvenom smislu, i situacija će se vrlo brzo erotski zakomplicirati. Njegova ili njezina biseksualna orijentacija, dodatno će vas stimulirati.

Rakovima stiže zapaljivi Mars u goste, i prestati će se žaliti da im je dosadno. Vaše će se emocije uzburkati, i krenuti ćete u akciju. Spoj s „dobrom dušom“, ispast će za pet. Ako se slučajno zaljubite u „robu s greškom“, više ćete ratovati nego ljubovati.

Škorpioni su izvan seksi pogona, ali ne još dugo biti bez libido goriva. Za koji dan će vas Mars početi gledati blagonaklono, i vi ćete se strastveno razbuditi. Rak vam služi za predjelo, i netko takav am je najidealniji za start u novi orgazmički ciklus/cirkus.

Ribe radoznalo vrludaju uokolo, dok ne padnu u zamku. Neoprezni, i skloni novim izazovima, to ste vi. Netko vas želi vidjeti gole u vlastitom krevetu. Ako to ne upali, predložit će vam drugu seksi priču. Sportsko razgibavanje na zadnjem sjedištu auta.

Povratak na Net.hr