Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Od sveg voća, najslađe vam je zabranjeno?

Image
Foto: giphy.com

Kvadratura Venere i Marsa potencira naše nestrpljivo, osjetljivo i promjenjivo ponašanje prema onima koje volimo. Ne znamo sasvim dobro što želimo.

12.3.2016.
7:00
giphy.com
Play ponuda

Ovnovi su u dobrim odnosima s Marsom, Saturnom i Uranom, ali im raspoloženje kvari magloviti tranzit Venere. Virtuozno plešete, ali ste se dohvatili pogrešne osobe. Od sveg voća, najslađe vam je zabranjeno voće? Prohodat ćete bosi po vatri/trnju.

Lavovi fantaziraju o idealnoj ljubavi. U međuvremenu, dok vam se snovi ne ostvare, educirate zainteresirane o seksualnim tabu temama. Definitivno ste nadareni za pedagogiju. Možda netko vas o nečemu novome poduči. Čuda se ponekad dogode.

Strijelci su ratničkog raspoloženja. I Strelice se iznenada pretvoriše u neukrotive amazonke. Ako ste željni seksanja, krenite u određenom pravcu. Rođeni u znaku Ovna i Lava, najsličniji su vam po temperamentu. Isto ste erotski vrući i (pre)nadraženi.

Bikovi vole kade im se sve pred nos servira. Izmislili ste hedonizam. Znate se majstorski izboriti za užitak. Suprotno svemu navedenom, vi tvrdite ste skromni i da ne tražite puno od života. Novac, iće i piće, sport i (ras)plodna seksologija. I to je to.

Djevice su gnjavatori. Kritizirate i prigovarate, i čudite se što se njemu češće ne diže alatka, ili što se ona momentalno ne ovlaži čim vas vidi. Pretjerano ste racionalni. Strahujete od imaginacije. Vaša seksualna gimnastika nije dostatna. Uključite maštu!

Jarci se ugodno i korisno snalaze u novim planetarnim okolnostima. Vješto manipulirate. Intrige vam nisu strane. Pluton vam daje strastvenu karizmu i teško je izbjeći fatalni utjecaj vaše aure. Seksate se bez obveza. Ne koristite nikakvu zaštitu?

Blizanci se pretvaraju u bestjelesna bića. Vaš energetski potencijal ravan je nuli. I bestežinsko stanje ima svoje fine prednosti, lebdite i ubadate, poput vrijedne pčelice. Ako ste intimno bliski s Vagom ili s Vodenjakom, praskati ćete se u brzom (pre)letu!

Vage su neodlučne. Zaljubljeno vas promatra više potencijalnih kandidat(kinj)a za ljubavologiju, a vi važete i važete, sve dok konačno ništa ne izvažete. Možda vas on(a) sebi prigrabi naglo i bez puno pitanja. Niste svoji, i brzo vas se osvoji i potroši.

Vodenjaci se fino igraju i zabavljaju. Upoznali ste novi "prijateljski entitet" i postupno se s njim ili s njom sve radosnije zbližavate. Zgodno ste si kliknuli. Krajem tjedna vaš će odnos spontano odletjeti u novu dimenziju. Onu konkre(ve)tnu, intimno tjelesnu.

Rakovi mjenjaju raspoloženja kako koji vjetar puše. Teško vam je ugoditi, a još teže vas je rastumačiti. Volite se seksati bez teksta, ali tu i tamo vam se ipak omakne pokoji urlik zadovoljstva. Vaše škarice rade kao podmazane. Nježno koristite kliješta!

Škorpioni su izgubili Marsa, ali su dobili Veneru. U prevedenom značenju, više niste snažni, ali ste sve ljepši. Ako njemu ili njoj dopustite inicijativu, nećete pogriješiti. Možda vam otkrije nove seksualne tehnike i discipline. Svi smo mi (samo) učenici.

Ribe se ukazuju u javnosti u krasnim izdanjima. Sami ste sebi lijepi. Kvadrat Venere i Marsa budi vaše strastvene impulse. Romantični avanturizam vodi vas u mutnu seksualnu močvaru. Ne približavajte se "krokodilima" predatorima. Zlatna ste rib(ic)a!

Play ponuda
Play ponuda