Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Neki su se provukli kroz prašumu divljih strasti, a neki su putem izgubili glavu

Image
Foto: Screenshot

Strastveno najvatrenija zbivanja su iza nas

26.1.2019.
7:00
Screenshot
Play ponuda

Venera, Mars i Jupiter u miru se na nebesima razilaze, i svaki svojim neovisnim putem dalje kruže/lete i svjetlucaju. Tko je od nas nevjerno ljubovao a glavu nije (iz)gubio, vrlo sretno se je provukao kroz prašumu divljih strasti. Onima koji svoju 'ljubavnu srećicu' neumorno prizivaju,onaj tamo slijedeći vikend (s Venerom i Uranom u trigonu) bit će zabavan, strastveno eksperimentalan i seksi sjajan!

Ovnovi su pri punoj ljubavnoj snazi, i tko zna s čim se sve 'usput' bave. Rado biste zasjali i poslovno financijski, ali s tim u vezi ne ide vam sve super. Jarci vas imaju mnogočemu poučiti, a ponajviše rogatom, seksi vrućem nabadanju. Lavovima su baterije (skoro) prazne, ali i dalje neumorno osvajaju tuđi ljubavni teritorij. Nevjera vam je urođena ili ste odnedavno takvi? Da biste se osladili divljim seksom, skidate joj zvijezde s neba. Niste svi isti, ima vas i anđela ljubavi. Strijelci su najzaljubljeniji ovozemljani u sadašnjem kozmičkom trenutku. Dvije i pol godine vas je Saturn 'rušio i gradio', i sada vam je na red stigla Jupiterova dobra sreća. Sve imate. Pamet u glavu. Ne razmišljajte (samo) međunožjem.

Bikovi su bruse na dobar razguz, ali nikako da nekome uzmu pravu mjeru. Zima je, dame su se toplo ogrnule, i ne vidite dobro koja je kakva. Od sredine veljače, bit ćete najdominantniji seksi lik u svemiru. Bombon, za prste izlizat! Djevice stalno kukaju, bezrazložno. Mnogi vas 'gutaju' svojim strastveno šarenim očima, ali nitko vas od njih ne voli. Opet fantazirate o idealnoj ljubavi? Raširite noge, i isključite mozak! Praiskonska ljepota jednostavnosti... Jarci su prošli kroz ljubavnu dolinu suza, i ne izgledaju tako loše, kako bi čovjek mogao pomisliti da će 'nakon svega' izgledati. Gurnuli ste osjećaje u korner. Neće vas nitko (is)potrošit i bacit. Stvoreni ste od neuništivog (ego) materijala!

Blizanci se vole poigrati s tuđim osjećajima, i onda, kasnije, danima žaluju. Sami ste sebi za sve krivi. Ne, niste djetinjasti, puno ste više odraslo zloćkasti. U seksu ste vrckava krijesnica. Palite se i gasite, namjerno. Sve zbog tango ritma. Vage se brzo otrijezne, kad ih tko krivo pogleda. Osjetljivi ste na ljepotu. Ustali ste na lijevu nogu, i ružno sebi izgledate? Ne izlazite van iz kuće! Ljepoticeee, šalimo se, nitko vam nije ni do koljena, iako sami rado padate na koljena. Vodenjaci izvanredno studiraju (za osobne potrebe) ljubavne odnose. Iz fizike, kemije i seksbiologije, imate sve same petice. Volite prakticirati svakovrsno praskanje, samo da nije klasično. Skližete se 'na banani', i cijeli svemir je vaš.

Rakovi su čudaci, a Račice čudakinje. Preosjetljivi ste, i tu ste slabi, ali i potencijalno moćni. Kad se vaši „vodeni osjećaji“ po nečijem tijelu preliju, taj erotski oživi. Zemljani Bik, Djevica i Jarac, super su vam za prirodnu oplodnju. Škorpioni su se primili raznog posla, samo da više ne misle na gorku im ljubav. Presolili ste i popaprili komunikaciju s njim ili s njom, i vaša intimna saga više vam nije jestiva. A bilo vam je tako (s)nježno vruće zajedno, ispod popluna. Ribe žive u iščekivanju sretnijih ljubavnih dana i noći. Svi vam idu na živce, a ni vi drugima niste po volji. Samotno ste obezglavljeni. Peraje i rep, ničemu vam ne služe? U mašti se 'sirenski' ljubite i seksate, a u stvarnosti ste glavu zabili mulj.

Play ponuda
Play ponuda