Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Neki se pitaju kada s kim i gdje, a drugi su puno praktičniji: bilo kada, s bilo kime i bilo gdje

Image
Foto: Thinkstock

Nemirni i neuhvatljivi, usmjeravat ćemo pažnju na dvije ili više stvari odjednom

23.5.2020.
7:00
Thinkstock
Play ponuda

Mlad Mjesec u promjenjivom i 'zračnom' znaku Blizanaca, stimulira nas na mentalnoj razini i najavljuje (preko)brojne društvene kontakte.

Nemirni i neuhvatljivi, usmjeravat ćemo pažnju na dvije ili više stvari odjednom. Veza može postati igrom „ulovi me ako možeš“. Dosadni poslovi i nezanimljivi ljudi vrlo brzo će nas zamoriti. O fizičkim aspektima seksa govorit ćemo s lakoćom.

Novinari, pisci, govornici, prenositelji poruka, bit će 'turbo maštoviti', i za njih neće postojati nemoguće stvari. Izgledna je i 'poplava' raznoraznih fake news izmišljotina i dezinformacija.

Ovnovi su brzi i vatreni. Sad ste tu, pa vas nema, i onda se opet odnekud pojavite. Nije lako onima s kojima život živite, jer se ne mogu u vas pouzdati. Imate kakav cilj ili egzistirate besciljno? Na koga naletite, i bit će što što bude! Lavovi pokazuju 'intimni interes' za razne likove. Koncentracija vam nije jača strana. Na kraju krajeva, kad se sve zbroji i oduzme, možda ipak ostanete seksualno nezadovolj(e)ni, iz razloga raznih, a ponajviše zbog vlastite pasive. Strijelci su višemanje zbunjeni, i takvi nekakvi nisu od koristi ni sebi ni drugima. Što, s kim, kada, gdje i zašto? Jedna osoba vas jako želi vidjeti, voljeti i po cijelome tijelu cjelivati. Tko vam sms-a vruće pus(ic)e? Pa, 'zlatokosa' Lavica!

Bikovi su 'ni vrit ni mimo', kako se ono (da oprostite) lijepo kaže. Vaša revolucija i nema nekoga smisla, ako ne znate što točno želite. Ljubav? Pa tu je kraj vas, leži na krevetu i čita novine, dok se vi zabavljate peglerajem. Djevice imaju preradikalne stavove, i same sebe usamljuju. Narodne poslovice većinom su istinite. U vašem slučaju, htjeli biste, ali da vam ne uđe? Onda niš. Ostaje vam platonska ljubav, umjetna oplodnja, bezgrešno zaćeće. Jarci su izvan pogona, i samo im je lova na pameti. Stari Jarci su pohlepniji od mlađih Jaraca, jer su puni iskustva i cijeli život teže materijalnom uspinjanju. Seksanje? Fino platite i sve pet. Ljubav? Nađe se i toga, najčešće u filmovima!

Blizanci su puni energije, ali je i rasipaju. Blizanke su po tom pitanju još gore. Imate frajera bezbroj, ali vam se nitko od njih ne sviđa. Kvarni muškarci vas žele 'prijateljski piknuti', ali niste vi od jučer. Stara ste dušica u mladome tijelu. Vage su 'prve dame' gdje god se pojave. Stvoritelj vas je nagradio ljepotom. A intelektom? Lijepi ste i društveni, i još vam fali mudrost da biste se osjećali cjelovito. Strijelac? On je 'divlji konj u preriji', slobodan i neukrotiv, i nije za vas. Vodenjaci imaju 'retro Veneru u glavi', kao i cijeli Svijet. Ono što je vrlo romantično započelo, izokrenulo se u jedno veliko ništa. Prerano ste odustali. U prvim danima ljeta, jahat ćete 'velike valove' njezinog (ose)bujnog poprsja.

Rakovi čekaju svojim pet minuta. Venera će 8. kolovoza ući u vaš znak, i tada negdje ćete se emocionalno rascvasti. U početku neće ići sve glatko, ali malo po malo, vi i on(a) ćete se početi 'strastveno razmazivati' jedno o drugo. Škorpioni su odahnuli, jer im Sunce više nije opozitno, pa imaju više 'solarne energije' u sebi. Vjerovali ili ne, ali seksualna apstinencija vas ozdravljuje i proljepšava. Nema nigdje više nijednog prištića na vašem tajanstvenom lišcu. Ribe svakakvim pogrdnim imenima nazivaju, od dromfulja do klitača, i to je ironija sudbine, jer nema savršenijih ljubavnica od Riba. Nek vas zovu kako žele. Vi ste sebi (ludom srećom) pronašli vitalno potentnog konjića za jahanje!

Play ponuda
Play ponuda