S retrogradnim Merkurom u znaku Vodenjaka, razmišljamo apstraktno, eksperimentalno i pronalazački. Čovjek je u Vodenjaku čovjek, svjestan svoje ljudskosti, spreman da je razvije. Svijet vapi za istinom, altruizmom i mudrošću.

Moramo naučiti uočiti pravi život društva u kojem živimo, kako bi mogli ponuditi vlastiti model rasta kolektivne svijesti. Ono Vodenjačko 'u svima nama', uči nas da svoje ideale učinimo stvarnima. Seksologija? Razmišljanje o seksu uzbudljivije nam je od samog iskustva!? S čudnim i neočekivanim načinom razmišljanja, obrnutim od logike, i u zavodničko osvajačkim aktivnostima smo (višemanje) nepristrani i preapstraktni.

OVNOVI su dobrostojeći u svakom pogledu, osim po pitanju odgovornosti. U vama živi neukrotivi duh, i ne možete sebi pomoći. Možete, i to ponajprije s novom sviješću. Divlji seks avanturizam u doba koronavirusa, dvostruka vam je nevolja. LAVOVI nisu energetski izbalansirani. Nedostaju vam teretane i sprave za mučenje? Vježbajte strpljenje. Tko je tjelesno i duhovno fit, najveći je sretnik. O seksologiji i ne razmišljate. Doći će i 'te stvari' na red, čim se animalno razbudite. STRIJELCI se slade 'zabranjem voćem', i prvi su na top listi nevjernika. Molit ćete Svevišnjeg oprost grijeha, ali, ovaj put, neće vam se olako 'oprati' nečista savjest. Morate se iskreno, iz korijena, izmijeniti, da bi 'magija molitve' (pro)funkcionirala!

BIKOVI su 'teški teretnjaci', i gdje oni prođu trava više ne raste. Malo se šalimo, ali u šali se često nađe i pola istine. Tromi ste, želite ubrzati mnoge stvari, ali vam ne ide. Jedino ste u seksu 'nezasitno nepoderivi', i tu za vas nema (uspavane) zimice. DJEVICE su (pre)skromne i samokritične djeve. Ima vas i s makrozahtjevnim senzibilitetom. Tjelesno se relativno lako predajete, ali ne i osjetilno. Emocije su vam prevrijedne, i 'puštate ih na slobodu' samo kad ste u nekoga ziher sigurni. JARCI su izvan pogona, i rijetko ih se može ugledat. Možda nešto ili nekoga skrivate? Vjerojatnije je da se osjećate ispuhano, i da ste se svjesno maknuli iz javnosti. Nemate razloga za velike frustracije. Svega imate dovoljno. Čak i seksa.

BLIZANCI se dobro drže, a nebesa ukazuju da će tako i ostati. Mars će početkom ožujka ući u vaš znak, i pretvorit ćete se u 'mentalnu' bombu! Možda i onu seksualnu. Ako vam seks ne bude najvažniji, vozikat ćete se uokolo na biciklu. VAGE su rođene estete, i ako nisu frizerke, kozmetičarke ili dizajnerice, sigurno su prvoklasne ljepotice. I pravo vam leži, a i diplomacija. Ambasadorica u nekoj egzotičnoj zemlji? Zašto ne. Ljepota i inteligencija, svugdje se tražene kvalitete. VODENJACI su napikli prst u med, i život im je sladak. I, izgledate fino ko slatkiš, i to specijalno 'alternativke' Vodenjakice. Ako ste solo ljubavnog statusa, pridružite se nekoj grupi ili organizaciji, i brzo ćete uvidjeti da vam se srce ljubavlju pozlatilo.

RAKOVI su dobroćudni i milostivi. Tko vam je rekao da niste dobri? Bili ste 'mentalno izmanipulirani' od osobe koja vas je na svoj (krivi) način voljela. Sada ste sami i (naizgled) nezbrinuti, ali ste sretniji i slobodniji nego u nedavnoj prošlosti. ŠKORPIONI su nabrijani na seksanje, ali im s tim u vezi i ne ide sve po planu i programu. Ili ste prenametljivi, ili blaženo čekate da ona prva pokaže seksi inicijativu. I Škorpionke su 'nakrivo nasađene', i to poprilično. Grizu i otrov puštaju. RIBE spašava Mars u Biku, jer ih prizemljuje. Znate namirisat idealnog kandidata za brak. On vozi skupi autek, ima nekretnina, i sline vam cure. Niste na prodaju, vi (samo) mudro kupujete. Uostalom, i sirena ima svašta nešto zamamno za ponudit!