S Venerom i Neptunom u trigonu, tražimo savršenu ljubav i nebesku inspiraciju i sanjamo o uzdignutoj duhovnoj strasti. Skloni smo se zaljetati u zid krute stvarnosti, dok lovimo mjehuriće sapunice iz mašte. Inkonjunkcija između Venere i Marsa daje ili veliko oslanjanje na druge ili žestoko ali nesvjesno naglašavanje sebe. Kad odstupamo od našeg smjera topline i prijateljstva, mogli bismo odsvirati krivi ton i doživjeti reakcije koje nas zbunjuju. Put probijanja vlastitih interesa protiv drugih, a posebno protiv ljudi koji o nama ovise, koji nam vjeruju, koji nas trebaju i koji su slabi, uvijek je put protiv nas samih.

OVNOVI jure kroz život. Puca vas adrenalin! Nadolezeći 'kvadrati' Marsa s Plutonom, Jupiterom i Saturnom, neće vam biti po volji. Ne zloupotrebljavajte vašu seksi (atraktivnu) karizmu, jer ćete dobit po prstima, i to izravno s nebesa! LAVOVI su svjesni pandemijske zbilje, i ozbiljni su u mozgu. A u srcu? Venera će 15. prosinca ući u Strijelca, i od tada ćete se vašoj dragoj svakodnevno prikazivati u seksivrućim izdanjima. Vani zima zimi, a kod vas požar strasti! STRIJELCI će od sredine prosinca, biti bolje ljubavne sreće. Potreban vam je netko, ne želite više živjet solo. Možda nadolazeće blagdane dočekate zaljubljeni, sa strastvenom vatricom u srcu. I najluđi snovi ponekad se ispune.

BIKOVI se oporavljaju od prošlotjednih drama. Ako ste izvisili kod njega ili nje, nećete dugo solirati. Libido vam je prejak, da biste kronično apstinirali. Nakon što vam se jedna Riba 'spontano' uvuće u krevet, rasplakat ćete se od užitka. DJEVICE su u solidnoj tjelesnoj formi i dobro se drže. Jedino ste malo (ili malo više) nezadovoljni s vlastitim seksualnim životom. Ako je to istina, sve se da brzo popraviti. Jedan majstor automehaničar, već dugo čeka na vaš poziv. JARCI su tradicionalisti i konzervativci, i ne mijenjaju svoje stavove lako i bezbolno. Zbog pandemije ste odložili vjenčanje? Najvažnije je da ste vi i on(a) zdravi. Bit će prilike da službeno ovjekovječite vašu sretnu ljubavnu priču.

BLIZANCI se nalaze pri kraju turbulentnog razdoblja i uskoro će ugledati svjetlo na kraju tunela. Ovih dana ste dotaknuli vlastitu dušu, a to vam se rijetko kad dogodi. Ako ste sami, možda vas sudbina spoji s vašom srodnom dušom. VAGE su dobrodržeće, ako se lažemo. Vaš krasan izgled vas zavarava, jer u sebi ste nesigurni i prestrašeni. Ako se zaljubite u dosta stariju ili puno mlađu osobu od vas, vaša ljubav će (po)trajati dok njega ili nju karmički ne odradite. VODENJACI nikako da slete na zelenu granu. Za ljubav je potrebno dvoje, a vi ste preekscentričan stvor, i teško se usklađujete s drugima. S najboljim frendom ili s naj frendicom njegujete 'povlašteni' seksi odnos? Uvijek ista priča.

RAKOVI izlaze iz emocionalne krize. Nova era je tek na početku, i bit će vam potreban još koji tjedan da se ustabilite. Tugu i melankoliju, konačno ćete diplomirat u prvom tjednu siječnja 2021. godine. Seksss? Sve u svoje vrijeme. ŠKORPIONI su vrlo privlačni. Strast vam izbija iz očiju. Fatalni ste za druge. Pazite kome sebe obećavate. Ne poigravajte se s tuđim emocijama. Ako imate 'omiljenu metu', u punom ste seksualnom pogonu, i sve (vam) je za pet! RIBE ne paze na sebe. Drugi su vam važniji od vas samih. Imate mali ego i brzo uranjate u samozaborav. Ako je vaš novi dečko Bik ili Jarac, pronašli ste spasonosno kopno! Uz njegovo 'kormilo', osjećate se 'usidreno', i redovito svršavate.