Mlad Mjesec u znaku Ovna, u harmoniji s Marsom i Jupiterom, vrlo je bitan 'trenutak u vremenu', i svojim inicijalnim vatrenim impulsima inspirira nas na pozitivne preokrete u životu. Dobra volja, samodokazivanje, nove zdrave navike, samoiscjeljivanje, važni poslovni počeci, sretne ljubavne priče – nebesa nas nagrađuju svakovrsnim (energetskim) obiljem! Ako poslušamo glas intuicije i kreativno se pokrenemo, otkrit ćemo put ka 'unutarnjem ja' i dotaknuti vlastitu dušu.

OVNOVI reagiraju agresivno, nestrpljivo, silovito, izravno, nadmetanjem. Osjećate veliku potrebu za samodokazivanjem. Za oko vam je zapela miroljubiva Vaga? Snaga njene romantične nježnosti, ukrotit će vaše pretjerano borbene osobine. LAVOVI rješavaju probleme u brzom hodu. Do izražaja dolaze vaše organizatorske sposobnosti. Sebi i drugima (skoro) sve ste oprostili, i u vašoj je duši zavladao mir. I tjelesno ste fit. Neodoljivo su vam privlačni 'strastveni senzori' jedne astrološke Ribe. STRIJELCE je obuzela 'strastvena groznica', i teško je prognozirat kad će doći k sebi. Zaletavate se na nepoznat (već zauzet) ljubavni teren, i na vidiku je sukob dva alfa mužjaka. Vrlo je opasno drugome curu preotimat! Nismo u srednjem vijeku...

BIKOVI su stalno pospani i sve teže se bude. Uopće vam se ne izlazi van iz vaše tople jazbine. Ako je i vaša draga istog raspoloženja, sigurno ste oboje stokilaši. Lakše vas je preskočit nego zaobić. Vaše seksanje izgleda poput miješanja tijesta... DJEVICE su izvan seksualnog pogona. Već ste dugo u apstinenciji. Ove se godine još niste prasnuli, a i cijela vam je prošla godina (po tom pitanju) bila mršava i posna. Ako ništa konkretno ne poduzmete, proglasit će vas sveticom usidjelicom. JARCI su staromodni, i to i ne skrivaju. U duši ste srednjovjekovni vitez! Ona dolje, a vi gore? Niste baš uzoriti po pitanju ravnopravnosti spolova. Više kreativnosti u krevetu, osvježilo bi vam ljubavni život. Probajte nešto novo. Iznenadite i sebe i nju.

BLIZANCI su optimalni u svakom pogledu. Imate raznovrsne želje, i sve ih bez problema i ostvarujete. Letite kroz život uz pomoć nevidljivih krila. I poseksate se u brzom letu. Maštovito izmišljate razne poze. S rukama i s nogama čudesa radite! VAGE su dobrodržeće, i to se najljepše vidi po njihovim plesnim koracima. Valovito ste simetrične fizičke građe, i kod vas je sve na svom mjestu. Vaš ljubavnik plače od sreće kad vas golu promatra. U seksu ste prvoklasna (renesansna) umjetnica! VODENJACI su u nezaboravnoj ljubavnoj formi, i osvajaju svijet s lakoćom. Iz mnoštva vaših prijateljskih odnosa, izdvojit će se jedna posebna i originalna osoba (Blizanac ili Vaga) s kojom ćete se strastveno zaigrati i 'eksperimentalno' poseksati.

RAKOVI brzo mjenjaju raspoloženja. Padate u depru, čim vas netko krivo pogleda. Teško vas je takve voljeti, a mnogi vas ipak vole. Pružate zaštitu i skrbite se o drugima. U krevetu ste mačkica s pedigreom, i potrebna vam je nježna predigra. ŠKORPIONI nisu u najboljoj energetskoj formi, i drugima se sklanjaju s puta. Nije riječ o strahu, jer Škorpioni uvijek imaju 'zalihe otrova' u sebi. Svjesno ste se maknuli od svih, da bolje vidite razvoj situacije. Seksss? Ništa od toga, u strogom ste celibatu! RIBE su na suhom, i strpljivo čekaju bolje dane. Bez dotoka 'svježih emocija', plivate i ronite kroz ustajale močvarne vode. Čuvajte se muških predatora/aligatora! Te i takve zanima brzinski seks bez obveze, i ljubav im nije primarni faktor bivstvovanja.