Stiže proljeće?

SEKSI HOROSKOP: Na jelovniku je brzopotezni prasak u susjedstvu, nosite zaštitu!

Mladi Mjesec u Ribama introspektivna je pasiva s popratnim bježanjem od stvarnosti, a Mars Uran konjunkcija u Ovnu je munjevito gromoglasna eksplozija strasti i živaca! Nagradno pitanje (svima nama) glasi, kako ostati normalan u nenormalnim situacijama?

Seksualno devijantno ponašanje, vjerojatno je oduvijek raširena pojava kod ljudskoga roda. Kome mozak nije u funkciji, ni srce mu ne može biti sretnomirno i nagonska seksualna sila slobodno bestijalno divlja…

Tko ne želi „krasti“ tuđe voće, jer je čista srca, ignorirati će priliku za „brzopotezni prasak“ u susjedstvu!

Ovnovi su se previše zaigrali, i svašta nešto rade. Svaka akcija ima reakciju, i cijeli svemir je pravedan po to tom pitanju. Ako su vašem srcu najmilije ilegalne rasplodne pustolovine, sve će vam se razbiti o glavu. Instant karma, provjereno je djelotvorna.

Lavovi drže sve konce u svojim rukama. Ako želite ostati u transcendentnoj sveravnoteži, ne smijete zloupotrijebiti vaš moćan položaj u općem poretku stvari. S tu i tamo pokojim strastvenim „ubodom“ sa strane, stradava vaše lavlje dostojanstvo.

Strijelci su se učahurili, preventivno i privremeno. Dok ne porješavate goruća (izvan)bračna pitanja, nećete otkriti mir u sebi. Ima slike, nema tona? Ako se iskreno usuglasite s (naj)voljen(ij)om osobom, seksati ćete se strastveno nježnije i izdašnije.

Bikovi su prelijeni da bi nešto mijenjali. Živite u žabokrečini, a niste Žaba jer ste Bik. Vaš legendarni libido, trenutno nije za pohvalit. Tromi i nepokretni, ne idete nigdje daleko. On(a) redovito dolazi k vama na seks partijanje. Što ako prorijedi dolaske?

Djevice su anemične do daljnjeg, dok Mars ne ušeta (10. ožujak) u Bika. No, Mars „nije sretan“ u Biku, i za cjeloviti seks užitak morate čekati Veneru da (6. lipanj) uplovi u Bika. Sve u svoje vrijeme. Uostalom, zaljubljeni ste u posao. Crv ste u kamenu.

Jarci su u agresivnoj fazi razvoja. Tko vam stane na žulj, brzo ga sustiže vaša nemilosrdna osvetoljubivost. Za seks ste uvijek (autokratski) raspoloženi. Tko vas takve trpi? O kome god da je riječ, zaslužuje nagradu za čisti mazohizam. Nobelovu.

Blizanci se slabo snalaze u svakodnevnoj magli bivstvovanja, a to ponajprije vrijedi za vas koji ste na svijet došli sredinom lipnja. Svi vi ostali, niste pod pritiskom, i rijetko koristite kočnicu. A sport, glazba, i one stvari? Dobro bi vam došla seks gimnastika.

Vage su silno razmažene. Suze vam ne pomažu da odmah dobijete sve što poželite. Osoba u koju ste se zagledali, ne vidi vas. Netko drugi s kim ste prijateljski dobri, želi vas trošiti, a vi ne trzate. Nema seksa u korizmi. Zavjetovali ste se Svevišnjem!

Vodenjaci su strastveno komunikativni, i upoznati nekoga novoga ne predstavlja im problem. Nakon upoznavanja, slijedi zbližavanje, i s tim u vezi već ste s mnogima ujedinjeni. Sve ostaje na prijateljstvu, ili vrijedno odrađujete i promiskuitetnu praksu?

Rakovi su izbačeni u orbitu, i plutaju obližnjim svemirom. Možda iz intimnih razloga odlučite promijeniti galaksiju. Kad vas zadese stresni planetarni aspekti, izbjegavate konzumirati seksanje. Za akciju ste spremni, tek kad vam duša da signal dopuštenja.

Škorpioni traže sebe u sebi, i ne ide im loše. Kad se pronađete, sve drugo ćete s lakoćom rješavati. Poseban vam je problem njegova ili njezina nesavršenost? Češće peglajte plahte zajedno, i s vremenom ćete se uskladiti na dubljoj razini postojanja.

Ribe egzistiraju u zrakopraznom prostoru, i suhe su kao barut. S obzirom na zvjezdane utjecaje, slobodno se pasivizirajte i glumite amebu. Izbjegavajte čudake i divljake. Kozmički soloseks orgazmi, trenutno su vam najidealnija uživalačka opcija.

Povratak na Net.hr