SEKSI HOROSKOP: / Milošću Venere, Blizanci postaju još kreativniji u krevetu, a mjesečevi čvorovi donose harmoniju

Od prvih dana svibnja 2020. godine, harmonični aspekti (vladara čvorova) Merkura i Jupitera, pomagat će nam da nakon 'apokaliptičnih događanja' povratimo zdrav razum

2.5.2020.
7:00
Giphy.com
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mjesečevi čvorovi, sjeverni i južni, nakon 18 mjeseci mijenjaju 'mjesto boravka' - iz Raka i Jarca u Blizance i Strijelca, i sva Ovozemaljska bića i stvorenja ulaze u novi evolutivni cikus.

Poanta utjecaja mjesečevih čvorova je potraga za ravnotežom između duhovnog i materijalnog. Moramo se osloboditi loših starih navika i usvojiti nove vrline. Stvari koje radimo drugima, sebi radimo. Potrebno je činiti više dobrog i donositi ispravne odluke. Slobodnu volju imamo.

Od prvih dana svibnja 2020. godine, harmonični aspekti (vladara čvorova) Merkura i Jupitera, pomagat će nam da nakon 'apokaliptičnih događanja' povratimo zdrav razum. Merkur opisuje mlađe ljude, inteligentne, snalažljive i razigrane, a Jupiter su oni 'duševno obrazovani' koji ulijevaju nadu, radost, vjeru i zaštitu.

Uloga mjesečevih čvorova je vrlo bitna u usporednim horoskopima, posebno kada se radi o „jakim karmičkim“ vezama.

Ovnovi nisu loše, ali nisu ni dobro. Pa, kako ste? Svakako. Kako koji dan i kako s kim. Ostavila vas je ljubavnica, i sada ste tugaljivi jer ste izgubili najomiljeniju seksi igračku. Dok mnogi ljudi istinski pate, vi se 'razboljevate' zbog nemorala. Lavovi su izvan svog vatrenog (koleričnog) elementa, i nisu za prepoznat. Divlja mačka miruje, ali to ne znači da je izgubila svoj lovački instinkt. Strpljivo čekate vaših ljubavnih pet minuta, i zamišljate kako se sladite i mastite brkove. Strijelci su opterećeni vlastitim 'poslovnim opstankom', i sve drugo im je druga liga. Zanima vas ljubav prema sebi, i to je u redu, sve dok ne pretjerate. On(a) se žali da ste izgubili interes za seks. Nedostatno ste animalni, ali proći će vas.

Bikovi se lako upetljavaju u seksualne veze, u kojima nedostaje element 'prave ljubavi' da bi bile kvalitetne i cjelovite. Intimno se družite s njim ili s njom iz seksi interesa, i ne govorite istinu kad tvrdite da niste požudno proračunati. Djevice su progovorile novim emocionalnim jezikom. Riješili ste se određenih frustracija, i puno lakše dišete. Više niste sramežljivi kao što ste bili, i slobodno se može reći da ste otvoreni za raznorazne ljubavne opcije i seksi varijante. Jarci se 'moderniziraju' u glavi. Svjesni ste da su promjene nužne. Nitko od nas više nije isti, a vi ste se najradikalnije izmijenili. Proširili ste i produbili osobne vidike. l vaši 'pogledi na ljepotu', revolucionarno su drugačiji, nego što su bili.

Blizanci su 'u milosti' Venere, a i Mars ih u svemu (i svačemu) podržava. Imate sve kozmičke preduvjete za strastveno zaljubljivanje. Ako ste sretno zauzeti, situacija između vas i njega ili nje bit će još kreativnija, i to specijalno u seksu. Vage su vrlo dobro raspoložene, s tendencijom daljnjeg poboljšanja. Vaš lelujavi 'fotomodelski' hod, izluđuje muški svijet. Uživate u tuđim pogledima, ili glumite da ništa ne vidite? Lijepi i pametni, stvoreni ste za vruću eros simbiozu. Vodenjaci su 'čudnoliki brijači', a hirovite Vodenjakice da i ne spominjemo. Mars i Saturn u tranzitu kroz vaš znak, inspiriraju vas na toplohladne ljubavne igre. Da nije radoznale i razigrane Venere iz Blizanaca, ostali biste na suhom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rakovi se oslobađaju starih strahova i opsesija. U vašem se životu odvijaju iscjeljujući procesi. Preživjeli ste teške dane i 'nakon svega' postali ste sebesvjesniji stvor. Ljubav i seks? Još ništa, ali bit će 'nečeg takvog' vrlo uskoro. Škorpioni se još dobro drže, s obzirom na nekontrolirane unutarnje impulse. Nemate previše dodira s vanjskim svijetom. U samoizolaciji ste otkad znate za sebe. S kim se i kako sljubljujete? Imate nekoga 'u rezervi' za strastvene ubode! Ribe su postale teške svadljivice, jer moraju podnositi ograničenja kretanja i djelovanja. Infantilno ste razmaženi. Niste jedini na svijetu u karanteni. Preosjetljiva ste biljka, i treba vas 'nježno pljeskat' po (pozamašnoj) pozadini.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali