Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Milošću Venere, Blizanci postaju još kreativniji u krevetu, a mjesečevi čvorovi donose harmoniju

Image
Foto: Giphy.com

Od prvih dana svibnja 2020. godine, harmonični aspekti (vladara čvorova) Merkura i Jupitera, pomagat će nam da nakon 'apokaliptičnih događanja' povratimo zdrav razum

2.5.2020.
7:00
Giphy.com
Play ponuda

Mjesečevi čvorovi, sjeverni i južni, nakon 18 mjeseci mijenjaju 'mjesto boravka' - iz Raka i Jarca u Blizance i Strijelca, i sva Ovozemaljska bića i stvorenja ulaze u novi evolutivni cikus.

Poanta utjecaja mjesečevih čvorova je potraga za ravnotežom između duhovnog i materijalnog. Moramo se osloboditi loših starih navika i usvojiti nove vrline. Stvari koje radimo drugima, sebi radimo. Potrebno je činiti više dobrog i donositi ispravne odluke. Slobodnu volju imamo.

Od prvih dana svibnja 2020. godine, harmonični aspekti (vladara čvorova) Merkura i Jupitera, pomagat će nam da nakon 'apokaliptičnih događanja' povratimo zdrav razum. Merkur opisuje mlađe ljude, inteligentne, snalažljive i razigrane, a Jupiter su oni 'duševno obrazovani' koji ulijevaju nadu, radost, vjeru i zaštitu.

Uloga mjesečevih čvorova je vrlo bitna u usporednim horoskopima, posebno kada se radi o „jakim karmičkim“ vezama.

Ovnovi nisu loše, ali nisu ni dobro. Pa, kako ste? Svakako. Kako koji dan i kako s kim. Ostavila vas je ljubavnica, i sada ste tugaljivi jer ste izgubili najomiljeniju seksi igračku. Dok mnogi ljudi istinski pate, vi se 'razboljevate' zbog nemorala. Lavovi su izvan svog vatrenog (koleričnog) elementa, i nisu za prepoznat. Divlja mačka miruje, ali to ne znači da je izgubila svoj lovački instinkt. Strpljivo čekate vaših ljubavnih pet minuta, i zamišljate kako se sladite i mastite brkove. Strijelci su opterećeni vlastitim 'poslovnim opstankom', i sve drugo im je druga liga. Zanima vas ljubav prema sebi, i to je u redu, sve dok ne pretjerate. On(a) se žali da ste izgubili interes za seks. Nedostatno ste animalni, ali proći će vas.

Bikovi se lako upetljavaju u seksualne veze, u kojima nedostaje element 'prave ljubavi' da bi bile kvalitetne i cjelovite. Intimno se družite s njim ili s njom iz seksi interesa, i ne govorite istinu kad tvrdite da niste požudno proračunati. Djevice su progovorile novim emocionalnim jezikom. Riješili ste se određenih frustracija, i puno lakše dišete. Više niste sramežljivi kao što ste bili, i slobodno se može reći da ste otvoreni za raznorazne ljubavne opcije i seksi varijante. Jarci se 'moderniziraju' u glavi. Svjesni ste da su promjene nužne. Nitko od nas više nije isti, a vi ste se najradikalnije izmijenili. Proširili ste i produbili osobne vidike. l vaši 'pogledi na ljepotu', revolucionarno su drugačiji, nego što su bili.

Blizanci su 'u milosti' Venere, a i Mars ih u svemu (i svačemu) podržava. Imate sve kozmičke preduvjete za strastveno zaljubljivanje. Ako ste sretno zauzeti, situacija između vas i njega ili nje bit će još kreativnija, i to specijalno u seksu. Vage su vrlo dobro raspoložene, s tendencijom daljnjeg poboljšanja. Vaš lelujavi 'fotomodelski' hod, izluđuje muški svijet. Uživate u tuđim pogledima, ili glumite da ništa ne vidite? Lijepi i pametni, stvoreni ste za vruću eros simbiozu. Vodenjaci su 'čudnoliki brijači', a hirovite Vodenjakice da i ne spominjemo. Mars i Saturn u tranzitu kroz vaš znak, inspiriraju vas na toplohladne ljubavne igre. Da nije radoznale i razigrane Venere iz Blizanaca, ostali biste na suhom!

Rakovi se oslobađaju starih strahova i opsesija. U vašem se životu odvijaju iscjeljujući procesi. Preživjeli ste teške dane i 'nakon svega' postali ste sebesvjesniji stvor. Ljubav i seks? Još ništa, ali bit će 'nečeg takvog' vrlo uskoro. Škorpioni se još dobro drže, s obzirom na nekontrolirane unutarnje impulse. Nemate previše dodira s vanjskim svijetom. U samoizolaciji ste otkad znate za sebe. S kim se i kako sljubljujete? Imate nekoga 'u rezervi' za strastvene ubode! Ribe su postale teške svadljivice, jer moraju podnositi ograničenja kretanja i djelovanja. Infantilno ste razmaženi. Niste jedini na svijetu u karanteni. Preosjetljiva ste biljka, i treba vas 'nježno pljeskat' po (pozamašnoj) pozadini.

Play ponuda
Play ponuda