Mars ulazi u svoj domicilni znak Ovna, a Venera se više ne kreće retrogradno kroz Blizance, i u mnogim glavama i srcima 'vremenska prognoza' bi se trebala poboljšati.

Emocionalno ćemo uzletjeti na vatreni energetski pogon. Već kod prvog susreta znat ćemo radi li se o nekom koga želimo ili ne. Seksualne želje će nas revitalizirati.

On će 'muški' pitati, a ona će 'ženski' reći da, i nova ljubavna priča će započeti. Čak i njezino odbijanje služit će tek kao nalijevanje ulja na vatru, i samo će pojačati njegov osvajački žar!

Ovnovi dolaze na svoje. Ulazak Marsa u Ovna, važna je energetska promjena koju će osjetiti svi Ovozemljani, a Ovnovi ponajviše. Opet ste number one!!! Kad vas ona vidi seksi nabrijane, dragovoljno će vas prigrlit k sebi u naručje. Lavovi upravo postaju strastveno eksplozivni. Ako imate na vidiku određenu ljubavnu metu, njega ili nju zgađat ćete ravno u srce. Kralj(ica) zaslužuje najbolju kvalitetu i vrhunski tretman. Na tronu ste i blještavo sjajite od srećice. Strijelci su samosvjesni, i groze se tuđih jeftinih i primitivnih zavodničkih uleta. Volite 'egzotično voće', a turistkinja na izbor ovoljetos nigdje nema. Što je tu je, prije ili kasnije izmijenit ćete ukus i prešaltati pažnju na domaću proizvodnju.

Bikovi više nisu energetski optimalni. Vaša ljubavna mašta se stišava, što i nije loše, s obzirom s kim ste se sve proteklih tjedana intimizirali. Ne računajte na novu vezu. Kažu da je i to grijeh, ali slobodno se vi 'na svoju ruku' zadovoljite. Djevicama se popravlja raspoloženje. Opet ste dobre volje. Imate dostatne količine samopouzdanja za rješavanje problema. Bitno je da ste se riješili opsesija. Zanima vas konkretan ljubavni užitak, sa ili bez seksanja, za početak. Jarci se slabo snalaze u tajnim vezama. Pravi je tren da ostavite ljubavnicu i vratite se kući. Supruga glumi da ništa ne zna, ili vam sve oprašta? Skrušeni i podvijena repa, molit ćete je za seks. Očekujte (zasluženi) hladni odbijanac!

Blizancima, 's neba', stižu radosne vijesti. Venera je od petka u direktnom kretanju, i jasno vam je s kim želite ljubovati. Ako se jučer ništa nije dogodilo, sutra hoće zasigurno. Upalite vaše 'eros propelere', i uzletjet ćete do orgazma! Vage imaju nametljivog Marsa u opoziciji, i pokušavaju se (o)branit od tuđih strastvenih nasrtaja. Bježite od 'mišićavih sirovina' koji vam sline za vratom. Netko lijep, pametan, bogat i seksi romantičan, bio bi vam točno po mjeri. Vodenjaci su malo živnuli,. Na vas se lijepe razne face, od tužnih bogataša koji ne znaju što bi sami sa sobom, do socijalnih slučajeva kojima gori pod petama. Možda udomite beskućnika i zaljubite se. Ekscentrični ste fiju Vodenjak.

Rakovi će do daljnjeg imati stresno aspektiranog Marsa, i moraju paziti što žele, da im se 'krivi prohtjevi' ne bi i ispunili. Energetski ste na silaznoj putanji, i vaš seksualni život je mršav. Ne strahujte. Prava ljubav 'preživi' teška vremena. Škorpioni svoju novu ljubav više ne skrivaju od očiju javnosti. Silom (ne)prilika, izašli ste iz ormara, i sada svi znaju da ste vi i on(a) zajedno. Možda objavite i zaruke. Ako je ona Bik ili Lav, prestat ćete švrljati uokolo i tražiti nove komade! Ribe se stišavaju, jer ih Mars ostavlja na miru. Mars se ne osjeća dobro u Ribama, a ni vi ne volite bučnog Marsa. Jedan požudni Bik stalno misli na vas, a vama se više 'ne mrijesti' s njim. Već se 'uredno trošite' s novim bajkovitim likom?