Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Lavu fali vruće sunce, no nekima će strasti proključati i pod pahuljama

Image
Foto: giphy.com

Seksi pričice koje tinjaju, ovih će se dana rasplamsati

22.12.2018.
7:00
giphy.com
Play ponuda

Zimski solsticij, uz pun Mjesec na kardinalnoj osi Jarac/Rak, važna je 'točka preokreta' za sva živa bića na planeti Zemlji. Svjetlost raste, a tama gubi moć.

Dom protiv karijere? Mnoge žene su nepopustljivo odlučne da imaju jedno i drugo. Loše balansiranje vodi do potisnutog bijesa, osjećaja iskorištenosti i nezahvalnosti.

Venera poskrivečki 'škica' Marsa, i seksi pričice koje se ovih dana potiho i nevidljivo iniciraju, strastveno će se rasplamsat u prvim danima siječnja. Ako, u međuvremenu, „ne prokuhaju“, i poput vodene pare odu nebu pod oblake.

Ovnovi predosjećaju nešto, a ne znaju što. Polako, strpite se. Prvoga dana godine nove, strastveno ćete uzletjet u nebeske visine ljubavi. Njega ili nju upoznat ćete točno na Silvestrovo. Med za kraj? Nebo vas voli, budale male. Lavovi su u najboljem slučaju u polusnu, a u najgorem – u bunilu! Ljetni ste znak, i niste svoji bez sjaja i topline Sunca. Nove ljubavi nema na vidiku, a staru ste odradili. O seksu sanjate, a na javi ste mali miš. Niš. Laku noć. Fantazirajte. Strijelci su puni sebe. Imate prestrašan gard, i grimase po licu. Što će vam to? Djelujte prirodno i normalno. Prave cure ne padaju na glumce, i obavezno pitaju za gumice. A vi, vi biste divlje jahali bez obveza i odgovornosti. Svašta.

Bikovi se strastveno razmnožavaju. Samo vas svakovrsno obilje zanima, a ovih dana svi vam nude svoje najsočnije delicije. Mnogi od vas vole i jako fino popit. Sve dok se možete nabrzaka seksat stoječki, dobro je, na nogama ste. Djevice nisu od jučer, jer stižu iz sutrašnjice. Imali ste vizionarske snove kako bi vaš život trebao izgledati. Iskusili ste ugodno 'mistično' iskustvo. Kako ste se osjećali kad ste se probudili? Dragi moji, život je sam po sebi čisto seksanje. Jarci opet kolo vode. Vaš je dio godine, i u moćnom ste izdanju. Čvrst ste oslonac, od stijene odvaljen. Sigurni u sebe, uspravno hodate. Zgodna ste seksi meta. Čuvajte se cura posvuduša sponzoruša da vam srčeko ne iskvare.

Blizanci su nabrijani na sve i svašta, i na kraju sve dekoncentrirano i polovično odrade. I ljubite se poput ptičice u brzom letu. U krevetu ste gimnastičar(ka) po struci. Servisirajte se redovito, i vaše suvišne kalorije 'izgorit će' u žaru borbe. Vage će za koji dan uletjet u novu vezu. Ljubav će vas iznenaditi kao grom iz vedra neba. Ovan ili Škorpion? Marsov 'vrući' tip osobe svakako. Imate vitke dugonoge pedale i pozamašnu guzu? S njim ćete se ove zime nabiciklirat! Vodenjaci loše stoje seksualno financijski. Spržili ste svu lovu koju imate i još ste se i dodatno zadužili. U siječnju ćete biti na rubu gladi. Goli se prešetavate i naslikavate po stanu, a on strastveno čita novine? Što ste izabrali, to i imate.

Rakovi su tradicionalisti, i u (pred)blagdanskom ozračju uživaju na najjače. Svima ste svašta kupili, a sebi ništa? Ne mislite na sebe. A seksualni život? Kad osjetite njegov ili njezin prvi tjelesni dodir, otkočite se, i strastveno podivljate. Škorpioni su trenutno, uz Ribe, seksualno najžešći. Razlika između njih i vas je što Riba sve daje a Škorpion sve uzima. Vrlo se super seksi poništavate. Vi ste (zamjenski) punjač, a ona je vaša nova strujna utičnica? Stvarno prekrasno. Ribe odrađuju posljednje krugove seks maratona. Istrošili ste se preko svake mjere. On(a) sjajno amortizira vaš virtuozni sirenski ples u krevetu. Prekomjerno svršavate, i susjedi se baš i ne bune? Samo vi uživajte. Tko ih šljivi, blagdani su.

Play ponuda
Play ponuda