Uzavrele strasti

SEKSI HOROSKOP: Lavovi se vesele sezoni parenja, a Blizanci su pravi matematičari i oduzimaju se u krevetu

S Venerom i Jupiterom u opoziciji, ljubav izražavamo otvoreno i darežljivo. Moguća je pretjerana senzualnost i ekstravagancija s novcem ili pružanjem osjećaja.

Netko će se naglo poseksati i (kratkometražno) zaljubiti, a netko drugi prenagljeno će se odlučiti oženiti ili udati.

Ljubav prema avanturama, afere, luksuz, moralna problematika u odnosima, laskavi uspjesi, indolentnost, lakomisleni troškovi, fali diskrecija…


Ovnovi će ugledati priliku života i uprskati stvar. Slonovski ćete navaliti na njega ili nju i vaš ljubavni ulet završiti će neriješeno. Neće se roditi ljubav, ali past će seks. Savršen scenarij za slobodoljubivog Ovna umjetnika ili istu takvu umjetnicu Ovčicu.

Lavovi, veliki mački, vesele se sezoni parenja. Sunce žari, krpice se skidaju, atributi bježe van iz grudnjaka… Sve miriše na seks. I Lavice oštrim okom mjere potencijalni plijen. Ništa novo. Oduvijek isto. Sve po ciklusima. Život je vječan i strastveno sočan.

Strijelci se pripremaju za fatalni okršaj. Sudar između vrućeg Marsa i hladnog Saturna je neizbježan, ali neće se zbiti ovaj tjedan. Na vrijeme ćemo vas izvijestiti o sudbonosnom datumu. Do tada, laku noć, i ne svršavajte puno prebrzo. Opustite se.

Bikovi vegetiraju u gustoj emocionalnoj magli. Seksate se, i prenajedate, to bi bio najkraći opis vaših svetih rituala. Za sve ostalo ste prelijeni. Noću u krevetu prštite od energije, a danju razmišljate kada će uslijediti novi eksplozivni prasak. Čisti ste seks.

Djevice čekaju sretnije ljubavne dane. Vrijedni ste i uredni. Sve obavljate na vrijeme. Funkcionirate kao švicarski sat. Ipak, previše je logike, i premalo spontanosti. Gimnasticirajte emocionalno. Mašta radi svašta. Doživite napokon vrhunac i svršite.

Jarci ne mozgaju o nevažnim stvarima. Posao, status, lova, to vas zanima. Ako ste u vezi s Blizancem, Vagom ili Vodenjakom, ptica će vam odlepršati iz kaveza. Riba vas trpi, a Lav ne. Jedino vas Škorpion istinski razumije, jer šara uokolo i troši se kao i vi.

Blizanci se bore sami sa sobom. Utjecaj Marsa daje veliki poticaj vašem ratničkom raspoloženju. Verbalno ste moćni. Intelektualizirate do besvijesti. Vaše želje se množe poput miševa. Dijelite i zbrajate. U krevetu se oduzimate od prevrućih strasti.

Vage se strašno trude u krevetu. U plodnoj ste fazi razvoja, i nikakvo čudo ako ovih dana ostanete u blaženom stanju. Mladoženja, kumovi, vi i vaša prelijepa haljina, crkveno vjenčanje, svadba, prva bračna noć… Snovi i vizije. Život je lijep. Sve pet.

Vodenjaci se sjajno zabavljaju. Nikad bolje niste izgledali nego u sadašnjosti. Sve vam se fino posložilo, i ne žalite se. Upravo ste uspostavili dobrosusjedske odnose s novom susjedom. Oboje ste seksi naelektrizirani. Bit će vatre i požara. Iskre će frcat!

Rakovi slatkovodni, razlikuju se od onih morskoslanih. Bez obzira kojoj vrsti pripadate, sami ste i život vam nije lak. Račice su tugaljive i mokrosuzne. Princ na bijelom konju s velikim topom među nogama, nije loša opcija? Jašite, sport je zdrav.

Škorpioni su prvorazredni ljubavnici. Pričaju se priče. Ono što se ne zna o vama, najbolje da i ostane neotkrito. Skrivene igračice Škorpionke izazivaju, pokazuju i nude, i onda kažu ne. Dok sanjaju savršen animalni spoj, izbjegavaju krivo srastanje.

Ribe se maze, uzduž i poprijeko. Nije istina? Možda ovaj put konačno pogodimo srž i suštinu zbivanja. Vaš ocean ljubavi je sveobuhvatan, i na vas se razni pacijenti lako zakače. Sišu vam seksualnu energiju, a vi se dajete i dajete, bezgranično se dajete.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr