Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Lavovi ne odustaju od ekscentričnih seksi ekshibicija, a Vage će se prasnuti već na prvu loptu

Image
Foto: Screenshot

Nebeski kontakti Merkura i Venere s Neptunom, iniciraju rađanje romantičnih i produhovljenih ljetnih ljubavi.

12.8.2017.
7:00
Screenshot
Play ponuda

Razdoblje između dviju pomrčina ili eklipsi (lunarna 7. i solarna 21. kolovoza), mnogima od nas bit će čudno tiho i primjetno mistično. Riječ je o predahu, kratkotrajnom osjetilnom osvježenju, nakon kojeg nam slijedi pakao divljih strasti!

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su puni sebe. Bez obzira koji su razlozi vašeg prenapuhanog ponosa, bilo bi mudro od vas da smanjite doživljaj. Čisto za probu, da vidite da li funkcionira vaš unutarnji samonadzor. U suprotnom, vaš libido kaos eksplodirat će poput Supernove!

Lavovi su u kritičnoj fazi osobne evolucije. Prigušena svjetlost s nebesa, upravo će vas najviše gađati u srce. Ne dramatizirajte. Na vrijeme odustanite od ekscentričnih seksualnih egzibicija. Ne igrajte se s vatrom. Ne tražite vraga. Tražite shanti. Mir.

Strijelci su se na naglo opametili, i razne gluposti im više ne padaju na pamet. Najprije ste se ultrastrastveno zagrijali i zapalili, i onda ste se bezosjećajno ohladili. Ni on(a) nije znao/znala što radi s vama. Za sve je kriv razigrani eros, van kontrole.

Bikovi su ista sorta kao i Djevice i Jarci, i svi ste ovo ljeto spržena zemlja. Toplinski valovi ne dopuštaju vam da dišete, a seksa „bez kisika“ nema. Za dnevnu dozu sveosvježavajućeg samozadovoljstva, volje i snage i vremena imate. Bogu hvala.

Djevice su na rubu snaga, i padaju na koljena. Volite opsluživati? Šalimo se, a nije nam do šale. Kad vam bude najteže, ugledat ćete svjetlo na kraju tunela. Ubrzo stiže vaše doba godine, i ne plašite se, opet ćete kao i uvijek - seksi djevičanski propupati.

Jarci žive „netaknuto“ od nebesa. Čvrsto na zemlji, ukopani u materiju. Odmah da vam kažemo, u prosincu vam stiže Saturn u Jarca, i tada ćete okrenuti novu životnu stranicu. I onu ljubavnu. Ovih dana, „spržena ste zemlja“, i niste baš seksi plodonosni.

Blizanci su strogo oprezni, sve dok im kočnice ne popuste, a tada nastaje show. Energetski oscilirate goredole, i takvo što vam se da lijepo iščitati na licu. Kad ste fiju, idete glavom kroz zid. Kad padate, nema vas. Bez straha. Ovih dana ste seksi haj.

Vage slatkice, sve su slađe. Fino izbildani, platinaste boje kože, dugih nogu i prekrasnih očiju, idealan ste „materijal“ za strastvenu ljetnu romansu. Lav ili Lavica nježno će vas prišarafiti uz sebe, i senzualno ćete se prasnuti već na prvu loptu.

Vodenjaci su svoja partijanerska vrludanja sveli na minimum. Dostatna vam je jedna prava osoba za zajedničko razotkrivanje mikromakro kozmosa. Kad se slobodnim stilom priklještite uz njega ili nju, fino kradete energiju i napajate se eros nektarom.

Rakovi se dobro drže s obzirom na (prohujalo s vihorom) ljubavnu prošlost. Potrebni su vam novi impulsi zdravog samopouzdanja. Slobodno potražite novu osobu za seksi druženje u dvoje. Puno je solera i solistica koji žude za vatrom strasti kao i vi.

Škorpioni su tajnovito nevidljivi, i opasni su protivnici. Gdje vi svoju polugu podmetnete, tu prolaze dalje nama. Pomrčine vas ne diraju, sve dok vas osobno ne potamne. Trenutna vam je seksualna situacija radosna. S osmijehom se plodite.

Ribe preuređuju vlastito svakodnevlje na seksi transcendentalan način. Nije da vas hvalimo, ali stvarno ste nježni i velikodušni. Stalno ste željni novog sljubljujućeg oprašivanja. Držite se hladovine, i svako malo se maštovito trošite, uzduž i poprijeko.

Play ponuda
Play ponuda