Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Lavovi će se hvaliti svojom neobuzdanom raketom, a u Bikovima će proraditi životinjski gen

Image
Foto: Tumblr

S Marsom i Uranom u trigonu, nebo bi mogla proparati nova sjevernokorejska raketa (!?

2.9.2017.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Mars i Uran stvaraju jaku potrebu za fizičkim uzbuđenjem, ogroman seksualni intenzitet s popratnim osjećajem za ritam. I seks lutke, sve sofisticiranije i primamljivije..., imati će pune ruke posla s nepopravljivim tehnoeros znatiželjnicima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su sretni, jer su sretno zaljubljeni. Dobro, niste svi u istom haj stanju, ali vama koji ste rođeni sredinom travnja sigurno titra strastveno elektromotorno srce u grudima. Ako samo avanturu želite, imate sve nebeske predispozicije za sretan ulet.

Lavovi su stalno nabrijani na seks, iako polako postaju svjesni da ih sretne zvijezde neće zauvijek pratiti. U mozgu ste erotični, a mozak čuda radi. Vodenjaci se strastveno pale na tuđe „jako pametne“ moždane vijuge. A vi ste (neotkriveni) genij...

Strijelci imaju priliku zadnji put „ispaliti metak“, prije nove osjetilne krize. Ako budete iskreni i pošteni, strasti između vas i njega ili nje će se rasplamsati, i vrlo ubrzo ćete se iznova opasno razmaziti. Možda vas emocionalni krizijaner niti ne okrzne. Možda.

Bikovi su napasni kad namirišu žrtvu. Sve se zbiva kao i u prirodi, „dišete životinjski“ i nitko vam to ne brani. Osim zadovoljenja osnovnih materijalnih i seksualnih potreba, što bi vi još? Puno više novčića i žešćesirovih strasti? Izbetonirano ste tvrdoglavi.

Djevice su dobre djeve. Vaše „energetski najjače“ razdoblje je započelo. Osim Sunca, i Mars vam je sklon. Merkur će vam se vratiti, a Venera će vam uletjeti u najbolji tren, kao šlag na tortu. Ukratko, bit će svega, pa i revitalizirajućeg seksanja.

Jarci se igraju skrivača s voljenom osobom. On(a) je tamo, a vi ste tu, i vaša ljubav savršeno funkcionira i na daljinu. U stvarnosti je situacija malo ozbiljnija, jer i vi i on(a) niste vjerni u srcu. Netko vas već danima strastveno vreba očima, i niste imuni.

Blizanci vrte čudne filmove u glavi. Oscilirate od empatije do ravnodušja. Teško sebi pojašnjavate zašto se osjećate tako kako se osjećate. Zreli ste za posjet vidovnjaku. Privlačni su vam ezoterični ljudi. Možda potajno i sanjate tantra seks s nepoznatim?

Vage još nisu došle k sebi, ali za koji tjedan sigurno hoće. Jupiter vas je raspametio, i nanizali ste ljubavne greške. Razočarali ste se u jednu osobu, ali život ide dalje. Seks s njim ili s njom bio je prava razvaljotka, sve dok vas netko ljubomoran nije razdvojio?

Vodenjaci nisu sjajno raspoloženi, ali proći će ih. Nakon ovoljetnih seksi ljubavnih „anomalija“, potrebno vam je određeno vrijeme da se vratite u normalan kolosijek življenja. Jako volite eksperimentalne igrice i zabave, sve dok ne dobijete po prstima.

Rakovi nisu u skroz lošem stanju. Istina je da se sporo kotrljate kroz život, i da ste preoprezni i zakopčani u sebe, ali vaše srčeko zdravo otkucava. Generalno gledajući, jesen će vam biti puno bolja od ljeta. Najbolje seks partije igrati ćete sa Škorpionima.

Škorpioni su siti svega, a ponajviše sebe. Venera i Marsa u vatrenom znaku Lava, generalno su dehidrirali vaš organizam. Poput Raka i Ribe, i vi ste vodeno biće, i suša vas uništava. I u krevetu imate sušu, pa žicate „seks osvježenje“ u susjedstvu?

Ribe više ne dišu na škrge, a i peraje ih dobro služe. Kišna fronta totalno vam odgovara. Svaka pora vašeg tijela žedna je vode. Zahladilo je, toplo se ušuškajte, da se ne prehladite. Možda vam on(a) priredi bombastično iznenađenje ispod pokrivača.

Play ponuda
Play ponuda