Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Lavove će partneri varati sa susjedima ako se ne uozbilje, a Vage će sve nedoumice riješiti divljim seksom

Image
Foto: Tumblr

Veneru i Marsa u Djevici, uznemiruju Neptunove i Plutonove psiho ekstrasenzorne sile.

30.9.2017.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Pluton je potentan, ali i destruktivan. Zahtjevan je i ultimativan. Pluton je ljubav do smrti.

Većina običnih smrtnika površno voli. Samo se tijelo gleda i obožava, a duša se ništa ne sluša. Ovih će dana, mnogima od nas, duša proplakati...

Ovnovi funkcioniraju bombastično, sve dok im ne ponestane pogonskog goriva. Oscilirate po pitanju volje i energije. Sad ste supermen, a sad mali miš. Ekstremizam nije dobar ni u krevetu. Posljedni put kad ste bili takvi, razvalili ste novu sofu.

Lavovi previše rade i za ljubav im ostaje malo vremena. Ni u dane vikenda ne prestajete s poslom. Ako ne promijenite nešto u vlastitoj glavi, vaš(a) partner(ica) će početi tražiti seks i emocije negdje drugdje. U susjedstvu? Svi smo zamjenjivi, pa i vi.

Strijelci se još nisu odmrzli. Prohladni ste u srcu. Više ste nesigurni nego sebični. Spoj s Jarcem nije vas bacio na koljena. Od Vage vas dijeli provalija nerazumijevanja. A mila Djeva? Vi tražite slugu/služavku, a on(a) zna što i zašto radi.

Bikovi su u rasplodnom ciklusu i ženske ih brzo namirišu. Osim razmnožavanja, s čime se još bavite u životu? Seks vam je najmiliji hobi, i nezasitni ste. Ako ste u braku sa Škorpion(k)om, izbjegavajte seksi izlete u nepoznato. To vam neće oprostiti.

Djevice su strašno nabrijane na one stvari, a nemaju nikoga za konkre(ve)tno punjenje i pražnjenje. Neptun vas je rastužio, ali Pluton vas iznova čini moćnim. Pravi ste erotski kalibar. Netko će danas ili sutra pasti na vaš nevini djevičanski seksepil.

Jarci su ispali konjoslavi, i nisu se proslavili na prvom sudaru. Možda drugog spoja i ne bude? Stalno ste rzali o poslu i zaboravili ste pokazati osjećaje. Niste ni primijetili njegove ili njezine eksplicitne seksualne aluzije. Odrvenila vas je jurnjava za hiperprofitom.

Blizanci mijenjaju raspoloženja kako koji vjetar puhne. Zračni ste znak, i to onaj najbrži. Vaš međunožni raketoplan je preeksplozivan, brzo se zapali i još brže sagori. Vižljaste Blizanke uvijek negdje žure i teško ih je uhvatiti. Seksate se k'o ptica u letu.

Vage se nedostatno maze i lako briznu u plač. Borite se ljubomorno i osvetoljubivo protiv imaginarnog protivnika? Mislite da vas on(a) više ne voli. Ne znate na čemu ste. Imate previše upitnika u glavi. Žestoka seks partija riješit će sve enigme.

Vodenjaci su originalni i autentični u svakom pogledu, pa i u seksualnom. Netko sličan vama definitivno ne postoji u svijetu i obližnjem svemiru, osim ako vas (u međuvremenu) nisu klonirali. Vaš eros je izvanzemaljski. Nikome se ne dajete olako.

Rakovi su u medijalnoj i meditativnoj fazi razvoja. Odgovarao bi vam netko ekstrasenzoran za intimno seksualno druženje u dvoje. Privlačite čudne svate. Na vas se lijepe i oni koji kradu energiju. Ako ste u vezi s Bik(ic)om, posve će vas isisati...

Škorpioni su skladno uglazbljeni u sebi. Širite pozitivne vibracije svuda uokolo. Vaš škorpionski trn/žalac trenutačno nije otrovan. Ima vas koji strastveno adrenalinski vibrirate u skrivenoj ljubavnoj priči. Prije ili kasnije, konkurenciju ćete izbaciti iz sedla.

Ribe su izgubljene u prostoru i vremenu. Zamotali ste se u raznobojne ljubavne konce i više se ne znate odmotati. U vrtlogu ste strasti. Nebo će vam pomoći kad za to dođe vrijeme. Do tada, slobodno nosite ružičaste naočale. Seksi vam stoje.

Play ponuda
Play ponuda