Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Kozmički utjecaji donose strastveno noćno isijavanje

Image
Foto: Tumblr

Tranzitna Venera u Lavu budi srčanu (nesebično ljubavnu) čakru, a Mars u Škorpionu intenzivno energizira prvu 'korijensku' čakru – koja se primarno odnosi na spolnost.

9.7.2016.
7:00
Tumblr
Play ponuda
shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovima Venera ide na ruku, uskoro će Sunce i Merkur činiti isto, a otprije vas 'vole' Saturn i Uran. U prijevodu na ovozemaljski jezik, vaš novi osvajački pohod sretno će svršiti. Ako ste stalno preuzbuđeni, tuširajte se mrzlom vodom. To pomaže.

Lavovi su u epicentru tuđe erotske znatiželje. Vašoj ponosnoj i taštoj egomaniji takvo što savršeno godi. Imate profinjen nos. Strog(a) ste selektor(ica). Zanimaju vas samo ekskluzivni komadi. Već 'trošite' nekog poznatog i popularnog? Mac mac. Vau!!!

Strijelci se prasnu bez obveza i obećanja, i jure dalje u nove izazove. Lako vama kad sve olako (ne)primate k srcu. Možda vas 'ukori' Saturn pa se zainteresirate za vlastitu sudbinu. Život nam se preokrene u sekundi, a vi samo na seksi užitak mislite.

Bikovi se pjene bezveze. Umjesto da plivate u moru i surfate na velikim ljubavnim valovima, vi ste u samoobrambenoj agresivi. Prerazdražljivi ste za bračni seks, ali ne i za onaj izvanbračni. Slučajno ste se opleli s nepoznatom osobom? Nema slučaja.

Djevice slave majmunovo. Unaprijed se veselite novom ljubavnom porazu. Vaša samokritična psihoerotika, zanimljiva je pojava za malo dublje proučavanje. U seksu ste praktični i uslužni. Odrađujete stvari mehanički, kao da ste zaposleni na brzoj blagajni.

Jarci ništa ne traže, a sve daju. Misli su vam regresivne. Proganjaju vas osjećaji krivnje, pa glumite anđela? Vaš 'piton' miruje, dok ne naiđe nova mala mišica. Pohota Jarca može prerasti u ozbiljnu dijagnozu. Potražite u ljekarni antiviagru!

Blizanci se verbalno prepucavaju, umjesto da se seksualno raspucavaju. Kada se u najboljem izdanju, vragolasto se oglašavate u krevetu, i palite partnera ili partnericu do maksimuma. Kakvi ste kada ste na osjetilnom minimumu? Seksate se, i čitate novine.

Vage rano sazrijevaju, i ljeto im idealno posluži za pokazivanje vlastitih savršeno simetričnih tjelesnih atributa. Izazivate, i elegantno izbjegavate dodire. Vas se može samo (po)gledati. Ne, niste turbo narcisoidni, drugima se to samo pričinjava.

Vodenjaci ne znaju gdje su, a ni s kim su. Noć ste proveli s muško ženskim likom, ili u troje? Vaša ovoljetna seksi partijanja burno su započela. Blago si ga vama. Kako ćete se lijepo osjećati kada se jednoga dana razbudite iz opojnog bestežinskog stanja.

Rakovi su proteklih tjedana prolazili kroz sve i svašta. Još se oporavljate od polomljenih osjećaja. Staro se ruši, i nešto novo se rađa. Ne živite u prošlosti i ne budite prestidljivi. Romantične ljetne večeri i nježne seksi noći, upravo vam nadolaze.

Škorpioni žare i pale bojnim poljem ljubavi. Puno gore grizete i ubadate od komaraca krvopija. Okolni svijet privlači dubina i intenzivnost vaših osjećaja. Opsjedate tuđa srca sa smješkom, a ne vladate nižim nagonima. Opasan ste narkotik!

Ribe pokušavaju srediti vlastiti ljubavni život. Ako solirate, nemate koga drugoga 'transformirati' osim sebe. Umorni ste od teške osobne psihoanalize. Pod hitno vam je potrebno konkre(ve)tno rasterećenje. Volite roniti, a u seksanju najdublje zaranjate.

Play ponuda
Play ponuda