Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Koliko strasti donosi ovaj tjedan? Pa, recimo to ovako: U 2021. nas čeka baby boom malih Vodenjaka

Image
25.4.2020.
7:00
Play ponuda

Konjunkcija Sunca i Urana u 'praktičnom' znaku Bika, idealan je aspekt za znanstvena otkrića, i mala i velika. Možda eksperimentiranje s cjepivom za Koronavirus rezultira lijekom, koji će se u bliskoj perspektivi pokazati spasonosnim za čovječanstvo? Bilo kako bilo i štogod bilo, sigurno je da ćemo (ovih dana) strast za slobodom i skitalački duh (vrlo) teško kontrolirati.

Venerino 'zaljubljivo druženje' s Marsom se nastavlja, i lijepe ljubavne priče (poglavito one omladinsko mladenačke) razvijaju se bez zastoja. Radoznala zaigranost, seksi prijateljska komunikacija, višekratno međunožno roštiljanje..., i kad se sve to fino zbroji i utjelovi, tamo negdje u Vodenjačkom dijelu siječnja 2021. godine, neizbježno će nas zadesiti demografska baby boom obnova. Priroda oduzima, ali i daje i nadoknađuje.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi moraju biti prvi i najbolji, jer u suprotnom, nisu svoji. I s čim nam se možete pohvalit? Sunčeve zrake vas inspiriraju na impresivna ljubavna rješenja. Od svih drugih i ostalih znakova, najseksi su vam Blizanci i Vodenjaci. Lavove iritira tranzit Marsa. I Saturn i Uran vam nisu skloni. Kako sami sa sobom izlazite na kraj? Sebi sve opraštate, a druge redovito kritizirate. Draga vam je izgubila interes za seks, i još se pitate zašto? Zato jer glumite nilskog konja! Strijelci se ne žale na ništa. Svjesni ste da sami odlučujete o tome što mislite i kako se osjećate. Prepametni ste vi, a i prošli ste svašta, da biste pustili uzde iz svojih ruku. Ima li seksi komada u vašoj blizini? Nema. Ima! Evo ih nadolazeee.

Bikovi su u turbo fazi seksi razvoja. Eksperimentirate s raznim vrstama odnosa. Nove prijateljske veze, inventivni poslovni odnosi, originalni ljubavni zapetljaji, sve u svemu dosadno vam nije. Sa svima ste, a u stvarnosti ste sami na svijetu?

Djevice se slabo snalaze u novonastalim okolnostima. Previše razmišljate o bolestima, a premalo o ljubavi. Prestali ste vjerovati u ljubav? Zaboravite loša iskustva, pamtite samo ono dobro. Stvorite 'prostor u srcu' za nekoga novoga. Jarci nisu odradili osvajanje do kraja, i strpljivo čekaju 'nove epizode' ljubavne priče u nastajanju. Ako ne prije, onda slobodno računajte s tim da ćete početkom srpnja saznati na čemu ste s njim ili s njom. Čekanje će vam se isplatit!

Blizanke su 'najpoželjnije' od svih ostalih pripadnica ljepšeg spola. I muški Blizanci upravo stvaraju nova ljubavna prijateljstva. Bit će (ne)željenih trudnoća. U siječnju 2021., svijet će 'ugledati' iznadprosječno puno dvojčeka! Vage su diplomatkinje s bogatim iskustvom, i to u svezi ljubavnih pitanja. Ako još niste otvorili 'obrt servis' za spajanje usamljenih srca, možda vam je idealan trenutak za takvo što. Ljepotici manekenki, sva će se vrata širom pootvarati. Vodenjaci su u kontranapadu, za korak ili dva ispred drugih. Ako se pitate kada ćete sazrijeti, ne morate se to više pitati. Vaše Vodenjačko doba je započelo, i svijet je vaš. Netko vas 'opslužuje' na koljenima? Koji ste vi sretnik!!!

Rakovi, starije dobi, silom (ne)prilika se tehnološki moderniziraju i obrazuju. Sredstva komunikacija nikada nisu bila bitnija. Oni među vama koji su po godinama još mlađahni, oni se igraju i zabavljaju tekućim ljubavnim pitanjima.

Škorpioni su dobrodržeći i ničeg se ne boje, ako se lažemo. U stvarnosti, (pre)često ste u paranoji i vrlo teško pronalazite mir u sebi. Izbjegavajte destruktivne radnje. Bit ćete najsretniji ako se 'konstruktivno spanđate' s nekim. Ribe su sklone fantazijama i to već svatko zna. Mnogi ne znaju da više niste ista osoba, jer ste (sebe)svjesniji i sretniji nego što ste bili. I vaš se ljubavni život fino stabilizirao. Znate s kim ste i kako vam jest. Sve ostalo je čista seks pržiona!

Play ponuda
Play ponuda