Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Jedan znak je u milosti ratobornog Marsa i sladostrasne Venere, a ta kombinacija znači samo jedno

Image
Foto: Giphy

Sloboda znači moći voljeti

18.7.2020.
7:00
Giphy
Play ponuda

Mlad Mjesec u Raku (20. srpnja) u opoziciji s retrogradnim Saturnom iz Jarca, novi je 'impuls otrežnjenja' koji nam stiže ravno s nebesa. Oprezna promišljenost je poželjna, ali strah i pretjerano osamljivanje nisu plodonosne energije. Ljubav oživljava. Ljubav daje snagu. Ljubav nam daje svemoć, koja nam pripada. Bez ljubavi smo kruti, mračni, hladni i prolazni.

Sloboda znači moći voljeti. Bitno je da smo svjesni koliko smo sretni ako je naša ljubav uzvraćena. Otvarajmo svoje srce sve više i više za sveobuhvatnu ljubav, i osjetit ćemo da je ta ljubav ono što smo uvijek tražili: bezgranično blaženstvo.

OVNOVE će Mars 'držati pri snazi' sve do siječnja 2021. godine. Pogonsko gorivo vam je osigurano, što nije mala stvar, u ovom 'globalno bolesnom' vremenu. Ona je u samoizolaciji, a vi niste? Ništa od seksa. Budite odgovorni. LAVOVI su fino centrirani u glavi i srcu. U potrazi ste za zgodnom i slobodnom mačk(ic)om koja bi se vrlo rado intimno družila s prvoklasnim (lavljim) mužjakom. A Lavice? One su se već snašle, i strasno ljube, ali glavu ne gube. STRIJELCI imaju 'urođenu' vatru u sebi, i visoke ljetne temperature dodatno ih usijavaju i uspaljuju. Ne možete putovatii, a rado biste negdje odmaglili. Možda utrčite susjedi u šesnaesterac, onoj koja se golišavo sunča na balkonu.

BIKOVI ne pokazuju interes za nova ljubavna osvajanja. Imate to što imate, i sretni ste s tim što imate? Znajući vašu senzualnu ćud, nećete dugo mirovati. Libido će vam uskoro podivljati, i radoznalo ćete viriti izvan (bračne) ograde. DJEVICE su dobre, drage i (višemanje) zdrave. Zašto samujete i loše mislite o sebi? Imate lijepo simetričnu tjelesnu konstituciju, a hodate pogrbljeno, i vaš urođeni eros ne dolazi do izražaja. Čim se uspravite, poželjet ćete se i seksati. JARCI su u dragovoljnoj karanteni, a nije ih strefio Koronavirus. Energetski ste pali, samopouzdanje vam je u silaznoj putanji, a (samosvjesne) cure ne podnose slabiće. I što sad, kruti Jarci? Ništa, pljunite u šake, i primite se posla.

BLIZANCI su u milosti Venere i Marsa. Na ljubavnom semaforu, gori vam zeleno svjetlo, i zadovolj(e)ni ste. Imate poslovnih briga. Možda se negdje uhljebite preko debele žnore? Takav je život, nemoralan, a vi ste seksi hitri i snalažljivi. VAGE su krasotice koje se lako izgube u seksu. Ako je frajer grub, bježite što dalje od njega, i ni zbog kakvog seksa nećete ući s njim u vezu. Najdraži vam je 'mačak' koji tiho prede uz vas, i nježno vas grebe po (jabukolikoj) stražnjici. VODENJACI imaju potporu Venere i Marsa i žive na strastven 'elektromotorni' pogon. Rastavljate 'komade' na proste faktore? Djevojke luduju za vama, jer niste s ovoga svijeta. Seksi eksperimentirate, i sladite se sočnim voćk(ic)ama...

RAKOVI izlaze iz razdoblja letargije. Vrijeme je sudbonosnih odluka. Štogod činili, ne dopustite da vas zarobi strah. Svjesno sudjelujte u promjenama, reformirajte sebe dubinski, i ne zaboravite na „sverevitalizirajući faktor“ - seks! ŠKORPIONI će predahnuti od zlovolje. Nije sve crno kako to vama izgleda. Ljubav na kraju uvijek pobjeđuje, i ako se prikopčate na 'frekvenciju svjetla', profitirat ćete na razne kreativne načine. I one seksualne sveispunjavajuće. RIBE su pronašle 'izvor vode' u sebi, i emocionalno su skladne. Planetarni utjecaji vas maze, i više niste izgubljeni. Seks? Mlad je Mjesec u Raku, i zaboravite na avanturizam. Samo sigurno i provjereno 'trošenje' dolazi u obzir.

Play ponuda
Play ponuda