BUDITE SPREMNI NA SVE

SEKSI HOROSKOP: Jedan znak ima razloga za veselje, a netko bi ipak mogao potražiti frenda za malo prijateljskog, khm…. druženja…

Iznenadna provala velike energije! 

Nestrpljivo i pobunjeničko ‘kozmičko trojstvo’ – Marsa, Jupitera i Urana, dodatno potencira eruptivno eksplozivne izražaje Prirode, borbu za opstanak svih nas Ovozemljana,i promjenjivost Sreće kao takve.

U četvrtak, 21 siječnja, uz egzaltirani Mjesec u Biku, bit ćemo najuzemljeniji u fizičkom svijetu. Identificirat ćemo (korona)šišmiša iz špilje? Na Zemlju će past ‘nešto’ s nebesa? Čudan i neobičan događaj, dugo ćemo i dobro pamtiti.

Iako nas brze civilizacijske promjene izbacuju iz temelja, uz svjesno prihvaćanje nove pozicije u životu i težnju i odlučnost za uspjeh, sposobni smo ostvariti ‘prosvjetljeni proboj’ – u srcu i mozgu!       

Dobro i pozitivno uvijek pobjeđuje. Planirajmo budućnost zajedno!!!

AUTOR: Vladislav Miletić

OVNOVI se trude živjeti u skladu s promjenjivom ćudi prirode. Pokušavate postati Alkemičar(ka), i ne ide vam loše. Odnedavno, i vaš (divlji) seksualni nagon, imate pod kontrolom. Vjerni ste i odani, i samo njemu ili njoj pripadate.

LAVOVI, otvorena srca, putuju kroz život. Svjesni trenutka postojanja, od koristi ste društvu. Vaš krug poznanika stalno se širi. Najslabiji ste na Vodenjak(ic)e. Ti, ‘svemirski komadi’, sprže vam mozak i proparaju srce, svjetlosnom brzinom!

STRIJELCI su se primili posla, i puno manje filozofiraju. Ruke koje daju, vrijednije su i djelotvornije od usana koje mole. Vaš vanjski izgled je graciozan. Mačka ste, kad zavodite druge. U žaru strastvene igre, znate i ogrebati voljenu osobu.

BIKOVI žude za seksom. Raspaljuje vas i popaljuje utjecaj Marsa. Vaš ‘osjetilni libido’ vidljiv je i na vrhu vašeg crvenog nosa. Ako se intimizirate s  Ribom, njegov ili njezin vodeni (flegmatični) temperament, čudesno će vas osvježiti!

DJEVICE izgledaju mladoliko, i u zrelim (ozbiljnim) godinama. Uz urođeno vam  čistunstvo, u vama gori i zdrava strast, i sada negdje ste najljepši. Seks? S vašim ‘predragocjenim zlatom’, fino se brusite i nježno bušite. Bolje ne može.

JARCI su rogata stvorenja i s njima se bolje ne igrat. Tradicionalno ste osvetoljubivi i ne opraštate nevjeru. Spartanski ste odgojeni, i često ste (pre)strogi prema sebi. Tjelesno ste fit. Nedostaje vam blagost i mekoća duha.

BLIZANCI su u kreativnoj fazi razvoja. Imate brojnu planetarnu potporu, i uz sve nevolje, puni ste pozitivne energije. Skladno vibrirate u mozgu, volite srcem, i mnoga vam se vrata otvaraju. I u krevetu ste strastveno razigrani i atraktivni.

VAGE se više ne žale na ništa, i to je siguran znak da su sretno prebrodile veliku krizu identiteta. Dobili ste krila, i to ona anđeoska. Vašu vanserijsku fizičku privlačnost dodatno uljepšava dobri duh u vama. Muškarci vas sanjaju.

VODENJACI su supermoćni i svevideći. Motor ste koji gura druge naprijed, u novo progresivno doba. Poštujete ljubazne i drage ljude s kojima ste okruženi. Širite univerzalnu ljubav. Kako stojite s fukanjem? Može, da, onak prijateljski…

RAKOVI ne vole zimu, i rijetko izlaze van iz nastambe u kojoj obitavaju. Ako vas nisu zadesile elementarne nepogode, sretni ste i zahvalni Prirodi/Stvoritelju. Ljubavologija? Seksate se brzo i često, kao zec ili zečica, i rješavate se stresa.

ŠKORPIONIMA je energija u padu. Blijeda lica, beskrvni, u (dobro vam poznatom) vampirskom ste elementu. Morate se pod hitno cijepiti, bez obzira na eventualne nuspojave. Ako se ‘piknete’ s Bik(ic)om, oživjet ćete iz pepela.

RIBE dišu na škrge. Ako ne nađete nekoga tko bi vas podmirio i umirio, pretvorit ćete se u isušeni ocean. Slatki ko šećer, želite se žrtvovati na oltaru ljubavi. Pojavit će se Titan, koji će vas strastveno uživalački izlizati i progutati!!!

Povratak na Net.hr