Proljeće u punom jeku

SEKSI HOROSKOP: Jarci love suknje i baš ne biraju, a Rakovi moraju odlučiti što će poduzeti oko strastvene susjede

Sunce „prži“, u konjunkciji, „napaljenu“ retro Veneru u Ovnu, i ni Mi Ovozemljani nismo izuzeti iz te strastvene kozmičke priče.

Pokazivanje naklonosti, nagon za užitkom i zadovoljstvom, nekontrolirano intimno vezivanje, vatrena želja za seksualnim sjedinjavanjem… Želja je more, a fitilj nam je (pre)kratak!

Ako skrahiramo i „pregorimo“, ostaje nam traganje za pomirenjem s onim dobrim u sebi.

Ovnovi, obasjani Suncem i Venerom, s voljenima dijele zajedničke živahne aktivnosti. Ovca ljubavniku ispunjava sve seksi želje, kod kuće je svi hvale, a i sama sa sobom je melodično uglazbljena. U čemu je kvaka? Nema je. Ovca je Superovca!

Lavovi pamte i bolje dane. Energetski ste u silaznoj putanji, i s tim u vezi ne možete sebi previše pomoći. Imate vi rezerve energije, ali njih smijete trošiti samo u „prezgodnim“ seksi situacijama, kada se morate isprezentirati u najljepšoj svjetlosti.

Strijelci su osjetilno disonantni. Užitak vam kvari vaše slabunjavo samopouzdanje. Tko malo vjeruje u sebe, teško mu se „dizalica“ diže. Stvari su vrlo jednostavne, a vi sebi (i drugima) komplicirate život. Slobodno se opustite i prepustite erotskoj ljubavi.

Bikovi se prave važni. Bit ćemo fini i pristojni i nećemo ispisati neku ružniju riječ. Najviše se volite hvaliti financijskim blagostanjem i tjelesnim atributima. Uništava vas luksuz. On(a) troši puno više od vas? Kada ostanete goli i bosi, bit ćete nudisti.

Djevice su u potpunosti spremne za nove tantraeros poduhvate. Samo još morate pričekati da se planeti „pomaknu“ u vašu korist. Mars vam je već dobrodržeći, a i Venera će vas uskoro početi ljepše gledat. Bik, Lav ili Slon? Ovaj posljednji je vaš tip.

Jarci „gone suknje“, i ne znaju što rade. Ne birate previše ili ste izbirljivi? Preferirate kvalitetu, ali kad nema ništa bolje, dobra je i ona koja vam se slobodno i spontano nudi. Građevinski ste poduzetnik, a ona je kuharica domaćica? Nije moglo ispast slađe…

Blizanke redovito nisu oble i podebele, i tek se tu i tamo na svjetlosti dana ukaže koja iznimka. Masne naslage nisu lijepe za vidjet, a smetaju i zdravlju. Seks i teretana nisu dostatni za gubitak težine. Frižider s lancima vežite i s lokotključem zabravite!

Vage su dobre duše, dok im netko ne stane na žulj. Lijepe i (moralno) čiste Vage ne trpe grube i vulgarne dečke. Ako je vaša natalna Venera loše aspektirana, sigurno niste cvijeće. Za veliku ljubav, morate biti u srcu ispravni. Seks je sporedno najbitniji.

Vodenjaci nisu u seks formi. Nebo vas cijeni s dovoljan dva, a vi sebe s nula bodova? Mars vas tjednima glođe, a za koji dan će vas Venera otpiliti. Što sve to konkre(ve)tno znači? Vi u dnevnoj sobi gledate dokumentarce, a ona u spavaćoj plače uz sapunice.

Rakovi su transformativno metamorfozni, štogod to (kome) značilo. Iz jednog fenomena, izrasli ste u drugi. Seks vam je bio sve na svijetu, a sada vas apsolutno ne zanima. On(a) vas samo gleda, sve dok nešto strastveno (u susjedstvu) ne poduzme.

Škorpioni imaju nove neprijatelje. Tko vam je zavidno ljubomoran? Preoteli ste nekome dečka ili curu, i uslijedila je osveta. Riskirali ste i pobijedili. On(a) ima više novaca od vas, ali vi ste genijalni u krevetu. Tko se zadnji smije, ha, ha, ha, brrrr…

Ribe bauljaju kroz vrijeme i prostor. Ili ste prevrući, ili smrznuti. Vaš riblji bioritam teško nalazi zlatnu sredinu, i to vam i u krevetu stvara nevolje. Glava usijana, a stopala mrzla? Ako je vaš voljeni preenergičan, i ne zna za predigru, jao vama.

Povratak na Net.hr