BURAN POČETAK GODINE

SEKSI HOROSKOP: Jarci će shvatiti da nije sve u seksu već ima nešto i u lovi, a Škorpioni će ubadati nježno

Nebesa su specijalno seksi milostiva prema astrološkim Djevicama, Škorpionima, Jarcima i Ribama. Svi mi drugi i ostali nismo te sreće, i većinom smo izvan voljnoenergetskog pogona i uglavnom smo za niš.

Tko se misli i želi oženit ili udat, idealan mu je kozmički tren za uplovljavanje u bračne vode. Sve što s velikom ljubavlju pokrenemo i stvorimo, bit će duga vijeka i „pod zaštitom“ sretnostrastvenih zvijezda.

Ovnovi su pretamni u glavama svojim, i tako im se slično i u stvarnosti piše. Gdje je nestao vaš seksi junački gard? Potopljena ste podmornica, i ne znate kako isplovit „gore“ na površinu. Sve će bit okej, već sutra, vjerujte nam. Ne plašite se, prašite se.

Lavovima i lavicama bliži se krizno razdoblje. Ako to još niste primjetili, uvijek ste „najlomljiviji“ u siječnju i veljači. Ništa, naoružajte se strpljenjem. Nastavite biti jako dobri i seksi najbolji, i vaša initmna Noina arka proći će kroz oluju neokrznuta!

Strijelci su teški filozofi i sve znaju najbolje. Protekle dvijeipol godine Saturn vam je gadno gazio ego, za vaše dobro, da konačno sebi skroz do kraja i zauvijek oplemenite duh i dušu. Seks i ljubav dobitna su kombinacija. Igrajte igru, čista srca.

Bikovi puno ne okolišaju, kad im se „seksi prilika“ ukaže i slobodna duha ponudi. Probleme vam stvara višak ponuda, jer ne stižete „sve njih“ kvalitetno opslužit. Milosrdna ste srca. Jedino vam je šumski divlje „ono“ što skrivate među nogama.

Djevice su fine djeve, dok ne krenu sitničavo zvocat. Strogo pazite na svaki detalj vlastitoga življenja. I u krevetu ste mikroprocesni. Radilica ste i šljakerica gimnastičarka. Djevice su idealne cure za trajno se priženit, mnogi dečki to ne znaju.

Jarci su, uz Škorpione, trenutno, najžešći jahači po „nizinama i proplancima“ seksi erotskim. Više niste sami na svijetu, a dugo ste bili bez igdje ikoga. Taj netko, s kim ste sada, mogao bi vam u srcu ostati zauvijek. Nije sve u seksanju, ima nešto i u lovi.

Blizanci se i dalje drže neutralno od svih, i ne žale se na ništa. Potrebno vam je mirovanje da biste popravili (manjkavu) koncentraciju. I partner(ica) vas kritizira da se prerijetko fokusirate na njega ili nju. I u seksu sve odradite hitrobrzo i već jurite dalje.

Vage su u seksi ekstazi, i istim ludim ritmom misle nastaviti i dalje. Takvo što se odigrava u vašim snovima, a stvarnost vam je ponešto (sivkasto) drugačija. Imali ste cijelu prošlu godinu vremena za ljubav. Što bi vi htjeli? Sad su neki drugi došli na red.

Vodenjaci su se zgasili, i nema ih nigdje. U izolaciji i askezi, čekate da svane vaše najbolje vrijeme. I baš nikoga nemate za povremeno seksanje? Oprostite, ali ne vjerujemo vam. Zvijezde kažu, i to „više njih“ tvrdi, da skrivate nekog golog u ormaru!

Rakovi su dobro, pa loše. Lunarni ste tip, Mjesec je vaša iskonska majka. A Mjesec je na nebesima najbrže okrećući. Jupiter vas jača, a Saturn vas lovi u zamku nezadovoljstva. Nisu vam Jarci suđeni. Bježite od njih! Najbolje k seksi Ribicama.

Škorpioni imaju u sebi moćnu seksi mašineriju, i nije ih lako podmirit. Ako ste intimno bliski s osobom snažne volje i samosvijesti, posrećilo vam se, jer ste oduvijek tragali za nekim baš takvim. Nitko od vas nije jači. Oboje ste bitni. Nježno se gađajte.

Ribe se štancaju raskalašno i redovito, i sve drugo im je u trećem planu. Ovo se specijalno odnosi na vas koji ste odnedavno u vezi, pa plivajući letite od sreće. Sve vam se seksi posložilo. Kreativno se razvaljujte i dalje. Cijeli univerzum „isto to“ radi.

Povratak na Net.hr